کوفته کادین بودو
                            
                            
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,713 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
                            
                            
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,713 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کوفته کادین بودو
کوفته کادین بودو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ترکیهای است که به دلیل طعم فوقالعاده آن طرفداران زیادی دارد و با روشی آسان و سریع درست میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته کادین بودو در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای کوفته کادین بودو
500 گرم
                
            1 عدد
                
            1 کاسه(متوسط)
                
            1 عدد(کوچک)
                
            3 قاشق سوپ خوری
                
            1 قاشق چای خوری
                
            1 قاشق چای خوری
                
            1 قاشق چای خوری
                
            10 شاخه
                
            1 جام (معمولی)
                
            5 قاشق سوپ خوری
                
            مراحل آماده سازی کوفته کادین بودو
1
 روغن را در تابه ای داغ کنید، پیازهای ریز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا صورتی رنگ شوند.
            2
 نیمی از گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
            3
 مخلوط را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود
            4
 باقیمانده گوشت چرخ کرده، برنج، زرده تخم مرغ، نمک، زیره و فلفل سیاه را به مخلوط خنک شده اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید.
            5
 مخلوط را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
            6
 از مخلوط کوفته های کوچک بیضی شکل درست کنید،  ابتدا کوفته ها را با آرد و سپس سفیده تخم مرغ زده شده بپوشانید.
            7
 در روغن داغ سرخ کنید.
            دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0   نظر ثبت شده)
                 
                          کوفته کادین بودو
                          کوفته