صفحه اصلی دستور غذا پنکیک اسفناج

پنکیک اسفناج

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,477 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,477 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه پنکیک اسفناج

پنکیک اسفناج یکی از سالم ترین و خوشمزه ترین پنکیک ها می باشد.شما می توانید این پنکیک را همراه با عسل و یا کرم های شکلاتی مختلف سرو کنید. پنکیک ها در واقع یک نوع کیک می باشند که زودتر تهیه می شوند و یک جور کیک تابه ای می باشند و در تهیه آن ها نیازی به فر نیست و با چند قلم مواد می توانید یک صبحانه مقوی را تهیه کنید. ظاهر و نحوه پخت پنکیک ها کشور به کشور تغییر کرده و از گذشته تاکنون این پنکیک ها تهیه می شدند مثلا در انگلیس پنکیک پف زیادی ندارند ولی در آمریکا مقداری بیکینگ پودر زده تا پنکیک پف کند. اسفناج یک سبزی همه فن حریف است زیرا برای سلامت قلب، درمان یبوست، رشد مو، کاهش وزن و … هزاران خواص خوب دیگر را دارا می باشد

مواد مورد نیاز برای پنکیک اسفناج

2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
4 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی پنکیک اسفناج

1
ابتدا برگ های اسفناج را بشویید سپس آن ها را ریز خرد کنید.
2
تخم مرغ را داخل کاسه بریزید و با لیسک مخلوط کنید. ماست و نمک را اضافه کنید
3
آرد الک شده، بیکینگ پودر، جوش شیرین (مخلوط شده با آب لیمو )را اضافه کنید و مواد را با همزن مخلوط کنید تا شبیه یک مخلوط کیک غلیظ شود.
4
اسفناج خرد شده را اضافه کنید و با کفگیر مخلوط کنید. اجازه دهید مخلوط پنکیک کمی استراحت کند.
5
بعد از اینکه تابه را گرم کردید، آن را با روغن آفتابگردان چرب کنید. روغن اضافی را با کمک دستمال کاغذی پاک کنید.
6
یک لیوان از مخلوط پنکیکی که آماده کرده اید را در تابه بریزید. تکه های کوچک پنیر را روی پنکیک های اسفناج که در حال پخت هستند قرار دهید.
7
پس از پخته شدن پنکیک ها زمانیکه ته آن رنگ روشنی پیدا کرد، آن ها را با یک کفگیر بزرگ برگردانید و اجازه دهید سمت دیگر قهوه ای شود.
8
پنکیک شما آماده سرو است.نوش جان

توضیحات

از مهم‌ترین خواص اسفناج می‌توان به موارد زیر اشاره کرد

کمک به دفع سموم بدن چون اسفناج غنی از فیبر است و فیبر هم برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.

سلامت و تقویت استخوان‌ها دریافت کم ویتامین کا باعث افزایش خطر شکستگی و پوکی استخوان می‌شود و مصرف این ویتامین برای سلامت و تقویت استخوان‌ها بسیار مفید است و چون اسفناج حاوی ویتامین کا است پس برای تقویت استخوان‌ها ضروری است.

از بین بردن رادیکال آزاد یکی از دلایل پیری زودرس پوست، مشکلات قلبی و دیابت وجود واکنش‌های رادیکال آزادی در بدن است. تنها موادی که می‌توانند این واکنش‌ها را کنترل کنند آنتی‌اکسیدان‌ها هستند.

افزایش قوه بینایی اسفناج موجب تقویت چشم و افزایش قوه بینایی بخصوص برای نوجوانان می‌شود، اسفناج چون حاوی مقادیر فراوان آنتی‌اکسیدان‌های لوتئین و زاکسنتین است، از بروز بیماری‌های چشمی مانند آب‌مروارید و دژنراسیون ماکولار مرتبط با سن جلوگیری می‌کند.

 ضد سرطان فلاوونوئید موجود در اسفناج، تقسیم سلولی سلول‌های سرطانی در معده و پوست را کاهش داده و همچنین سبب کاهش چشمگیر خطر ابتلای افراد به سرطان پروستات می‌شود.

کنترل فشارخون ویتامین ث و پتاسیم موجود در اسفناج نیز نقش مهمی در کاهش فشار خون بالا ایفا می‌کند. اسفناج منبع غنی پتاسیم است و مانع بروز سنگ کلیه شده و ضربان قلب را کنترل می‌کند.

محافظت در برابر ابتلا به بیماری‌های قلبی اسفناج در درمان بیماری‌های عروقی ازجمله تصلب شرایین و فشارخون نیز مؤثر است. سطح کلسترول خون را پایین آورده، گردش خون در بدن را بهبود می‌بخشند و رگ‌ها را قوی و سالم نگه می‌دارند.

کاهش احتمال آلزایمر اسفناج غنی از ویتامین کا است. این ویتامین سلامت مغز را تضمین و از بروز بیماری‌هایی مانند آلزایمر و کندی ذهن در سنین کهن‌سالی جلوگیری می‌کند.

 تقویت سیستم ایمنی ویتامین آ موجود در اسفناج برای سلول‌های سفید خون حیاتی بوده و با تقویت سیستم‌های ورودی بدن مانند غشاهای مخاطی، دستگاه تنفسی، ادراری و روده از بروز انواع عفونت جلوگیری می‌کند.

سلامت سیستم گوارشی اسفناج به دلیل داشتن مقادیر زیادی فیبر و آب از بروز یبوست جلوگیری می‌کند.

 کنترل دیابت اسفناج به ‌واسطه داشتن فیبر، سرعت جذب قند در روده را کاهش داده و خاصیت ضد دیابتی دارد.

کاهش کلسترول خون فیبر موجود در اسفناج موجب می‌شود کلسترول خون پایین بیاید و جذب گلوکز کاهش پیدا کند. این فاکتورها به همراه هم خطر حمله‌ی قلبی یا سکته را تا میزان قابل‌توجهی از بین می‌برند.

کم‌خونی یکی از مهم‌ترین خواص اسفناج درمان کم‌خونی است. مصرف منظم اسفناج به دلیل محتوای فراوان آهن موجود در آن از بروز بیماری کم‌خونی پیشگیری کرده و برای دوران قاعدگی و پریود زنان و رشد کودکان و نوجوانان بسیار مفید است.

 

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
پنکیک اسفناج پنکیک اسفناج