کرپ
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,140 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,140 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کرپ
کرپ نوعی پنکیک است که به کمک آرد ، تخممرغ، شیر و کره تهیه میشود. عمدتاً کرپ در دو نوع شیرین و نمکی سرو میشود. ازآنجاییکه کرپها از جمله غذاهای سالم و سبک هستند میتوانند گزینه خوبی برای رژیمهای غذایی کمکالری باشند. در ادامه با آموزش طرز تهیه کرپ با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای کرپ
5 عدد
1 جام (معمولی)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 فنجان قهوه (کوچک)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 عدد
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی کرپ
1
ابتدا تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید. آرد و نمک را اضافه کرده و خمیر را ورز دهید
2
کره را در تابه ذوب کنید. یک چهارم خمیر کرپ را اضافه کنید و دو طرف آن را سرخ کنید. بقیه کرپ ها را هم به همین ترتیب آماده کنید و در بشقاب های سرو بچینید.
3
ماست و سیر له شده را با همزن بزنید و روی پنکیک ها بریزید
4
رب فلفل را با 1 فنجان آب رقیق کرده و روی ماست بریزید.
5
فلفل چیلی و نعناع بپاشید و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کرپ