صفحه اصلی دستور غذا همبرگر پستو

همبرگر پستو

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,098 کالری
3 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,098 کالری
3 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه همبرگر پستو

ساندویچ پستو یکی از انواع ساندویچ خوشمزه ایتالیایی بوده و از محبوبیت خاص و ویژه ای برخوردار می باشد.پستو یک سس ایتالیایی بسیار محبوب است که در کنار هر غذایی می‌تواند استفاده شود و معمولا سس سنتی پستو از سیر، ریحان، روغن زیتون و پنیر پارمسان تهیه می شود.ایتالیا اصولا از تنوع غذایی بالایی برخوردار بوده و آشپزی و تغذیه در این کشور دارای اهمیت بالایی می باشد. استفاده از سبزیجات تازه در سس پستو یک طعم عالی و بی نظیر را به این ساندویچ بخشیده و شما عزیزان می توانید ساندویچ پستو را در منزل تهیه و نوش جان نمایید.

مواد مورد نیاز برای همبرگر پستو

2 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی همبرگر پستو

1
گوشت چرخ کرده را با سس پستو در یک کاسه ورز دهید. از مخلوطی که آماده کردید تکه هایی به اندازه گردو بردارید و گرد کنید.
2
کوفته ها را در تابه ای بدون روغن روی حرارت متوسط سرخ کنید، پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم تفت دهید.
3
نان های همبرگر را از وسط نصف کنید
4
کوفته ها را لای نان بگذارید
5
موزارلا را برش بزنید و روی کوفته ها قرار دهید.
6
وقتی همبرگرها را آماده کردید در فر داغ با دمای 200 درجه حدود 5 دقیقه بپزید تا پنیر آب شود و رنگ روشنی بگیرد سپس سرو کنید.

توضیحات

سس پستو یکی از انواع سس های بسیار پر مصرف در سراسر جهان است که با غذاهایی مثل انواع پاستا، ساندویچ و پیتزا سرو می شود

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
همبرگر همبرگر پستو