مگنولیا

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,335 کالری
6 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,335 کالری
6 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه مگنولیا

دسر مگنولیا یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لاکچری است که مناسب پذیرایی در تولدها و مهمانی ها می باشد و  از دسرهای محبوب و بسیار خوشمزه کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود

مواد مورد نیاز برای مگنولیا

5 لیوان
4 قاشق سوپ خوری
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 بسته
1 بسته
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی مگنولیا

1
شیر را در یک قابلمه بریزید.
2
تخم مرغ(با چنگال به خوبی هم بزنید)، خامه، آرد و شکر را به شیر اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
3
روی حرارت بگذارید باید به قوام پودینگ برسد.
4
وقتی به غلظت رسید وانیل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
5
بیسکویت ها را در غذاساز بریزید.فندق را به بیسکویت اضافه کنید و مخلوط کنید.
6
مخلوط بیسکویت و فندق، پودینگ و میوه های دلخواه را به صورت لایه ای در ظرف بریزید و سرو کنید.

توضیحات

دسر مگنولیا یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. از آن جا که این دسر، از تخم مرغ تهیه می شود، بسیار مقوی و مفید است. این دسر به صورت لایه ای تهیه می شود. این دسر را می توان در ظروف تک نفره تهیه و در جشن های تولد یا مهمانی ها سرو نمود

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
مگنولیا