صفحه اصلی دستور غذا پودینگ ارده

پودینگ ارده

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,630 کالری
6 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,630 کالری
6 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

مواد مورد نیاز برای پودینگ ارده

5 لیوان
1 لیوان
1 عدد (متوسط)
3 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 بسته
10 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی پودینگ ارده

1
شیر را در قابلمه ریخته، تخم مرغ، آرد، نشاسته و شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
2
روی حرارت گذاشته و پودینگ را حدود 5-6 دقیقه بپزید.
3
پودینگ پخته شده را از روی اجاق گاز بردارید.
4
کره و وانیل را اضافه کنید.
5
در آخر تاهینی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
6
کاسه ها را با آب مرطوب کنید و پودینگ را داخل کاسه ها بریزید
7
در یخچال بگذارید تا خنک شود.
8
پودینگ را با فشار ملایم از کاسه خارج کنید.نوش جان

توضیحات

تاهینی خمیری است که از دانه های کنجد آسیاب شده تهیه می شود. در غذاهای مختلف به عنوان چاشنی یا روغن پخت و پز استفاده می شود.

فواید تاهینی بسیار زیاد و متنوع است. تاهینی سرشار از مواد مغذی از جمله پروتئین، کلسیم، آهن و منیزیم است. همچنین منبع خوبی از چربی های سالم و فیبر است. علاوه بر این، تاهینی دارای خواص ضد التهابی است.

یکی از محبوب ترین کاربردهای تاهینی به عنوان دیپ یا اسپری برای نان و کراکر است. همچنین می توان از آن در سس، سوپ و سس سالاد استفاده کرد. از تاهینی حتی می توان به عنوان یک شیرین کننده طبیعی در دستور پخت پخت استفاده کرد.

مهم نیست که چگونه از آن استفاده کنید، تاهینی یک ماده همه کاره و سالم است که می تواند طعم و مزه را به رژیم غذایی شما اضافه کند.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
ارده پودینگ پودینگ ارده تاهینی