فیله پنیری
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,839 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,839 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه فیله پنیری
فیله پنیری یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که معمولاً در رستورانها و فستفودها سرو میشود. این غذا از یک قطعه گوشت مرغ یا گوساله تشکیل شده که داخل آن پنیر قرار داده میشود و سپس درون خمیر سوخاری پیچیده و سرخ میشود. فیله پنیری به دلیل ترکیب طعم گوشت و پنیر آبدار، بسیار لذیذ و پرطرفدار است. این غذا معمولاً با سسهای مختلف مانند سس گوجهفرنگی یا سس مایونز سرو میشود و میتواند به عنوان یک وعده اصلی یا میانوعده مورد استفاده قرار گیرد. در ادامه با آموزش طرز تهیه فیله پنیری با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای فیله پنیری
1 کیلوگرم
9 برش (باریک)
3 عدد
2 قاشف غذاخوری
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی فیله پنیری
1
ابتدا در هر تکه از گوشت با چاقو یک برش عمیق ایجاد کنید. داخل هر برش نمک و فلفل بپاشید.
2
داخل برشی که ایجاد کردید یک تکه پنیر بگذارید. پنیر را محکم بین گوشت قرار دهید تا از سرریز شدن و بیرون ریختن آن در حین پخت جلوگیری شود.
3
تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و آویشن را در ظرفی بزنید و خوب مخلوط کنید. پودر سوخاری را در یک بشقاب بریزید. ابتدا گوشت را در مخلوط تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بپوشانید.
4
روغن را در تابه داغ کرده و گوشت را اضافه کرده و دو طرف آن را سرخ کنید. آن را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن را جذب شود. آن را در بشقاب سرو قرار دهید و روی آن فلفل چیلی بپاشید و داغ سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
فیله پنیری
فیله
پنیر