صفحه اصلی دستور غذا دسر کدو حلوایی

دسر کدو حلوایی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

855 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

855 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن

طرز تهیه دسر کدو حلوایی

کدو حلوایی یا به اصطلاح خودمانی همان کدو تنبل، از جمله محصولات ویژه فصل پاییز است که آن را با شکل‌های مختلفی نیز تزیین می‌کنند. خواص کدو حلوایی بی‌شمار است. درصد بالایی از ویتامین، مواد معدنی و فیبر دارد، به حفظ ایمنی بدن کمک می‌کند و بر حفظ سلامت پوست و بهبود سلامت قلب تاثیر می‌گذارد.با ما همراه باشید تا طرز تهیه دسر کدو حلوایی را آموزش دهیم

 

مواد مورد نیاز برای دسر کدو حلوایی

150 گرم
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشف غذاخوری

مراحل آماده سازی دسر کدو حلوایی

1
ابتدا پوست کدو تنبل را کنده و دانه های آن را با چاقو بتراشید. کدو تمیز شده را نازک برش دهید. (برش های نازک زمان پخت را کوتاه می کند.)
2
کدوها را در یک کاسه بریزید و شکر را روی آنها بپاشید. ترجیحاً دو روز در یخچال نگهداری کنید تا در شیره های طبیعی خودش بپزد.
3
کدو حلوایی را که آب آن آزاد می شود را بدون اضافه کردن آب اضافی بپزید.
4
برای تزیین می توانید از تاهین و گردو استفاده کنید سپس سرو کنید.نوش جان

توضیحات

کدو حلوایی یا کدو تنبل یکی از میوه های فصل پاییز و زمستان است که بعنوان یک منبع غنی از آنتی اکسیدان و دیگر مواد مغذی در نظر گرفته می‌شود. این میوه با خواص منحصر به فرد خود، مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته است. از بارز ترین ویژگی های این میوه خوش‌رنگ می‌توان به درمان پوست های چرب، لکه های تیره، آکنه، افزایش رشد مو و… اشاره کرد. خواص کدو حلوایی به همین تعداد محدود نشده و بسیار بیشتر از این حرف ها است. در نتیجه به شما پیشنهاد می‌کنیم که مصرف این میوه نارنجی را در لیست غذایی خود قرار دهید

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
دسر کدو حلوایی کدو حلوایی