دارچین
کالری دارچین چقدر است؟
دارچین ادویه ای است که قرن ها در بسیاری از فرهنگ ها مورد استفاده قرار گرفته است. مزایای دارچین شامل بهبود سلامت قلب، کاهش التهاب و هضم بهتر است.
کالری دارچین در 100 گرم 247 کالری میباشد.
چگونه از دارچین در غذاها استفاده کنیم؟
دارچین یک ادویه محبوب در بسیاری از غذاها است. می تواند طعم و گرما را به ظروف اضافه کند و همچنین به عنوان یک درمان طبیعی برای بسیاری از مشکلات سلامتی استفاده می شود. در اینجا چهار راه برای استفاده از دارچین در غذا وجود دارد:
1. از آن در بلغور جو دوسر یا سایر غذاهای صبحانه استفاده کنید: ½ قاشق چای خوری دارچین را به بلغور جو دوسر یا غلات خود اضافه کنید و طعم لذیذی خواهید داشت که به شما کمک می کند روز خود را خوب شروع کنید.
2. آن را به اسموتی ها اضافه کنید: گنجاندن دارچین در اسموتی شما طعمی لذیذ و فواید سلامتی بیشتری به آن می دهد. همچنین می توانید ادویه های دیگری مانند زنجبیل، وانیل یا عسل را برای طعم بیشتر اضافه کنید.
3. از آن در غذاهای مرغ و ماهی استفاده کنید: مرغ یا ماهی خود را قبل از پخت با 1 تا 2 قاشق چای خوری دارچین مزه دار کنید تا طعم لذیذی به دست آورید که به غذا بافت و غنای بیشتری می بخشد.
4. آن را در دستور العمل های دسر بگنجانید: افزودن دارچین به دستور العمل های دسر، طعم لذیذی به آن ها می دهد و فواید سلامتی بیشتری به آن ها می دهد. می توانید از آن در چیزهایی مانند پای سیب یا کیک استفاده کنید و به کاهش سطح قند خون بعد از خوردن غذا کمک می کند.
دارچین
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری دارچین چقدر است؟
دارچین ادویه ای است که قرن ها در بسیاری از فرهنگ ها مورد استفاده قرار گرفته است. مزایای دارچین شامل بهبود سلامت قلب، کاهش التهاب و هضم بهتر است.
کالری دارچین در 100 گرم 247 کالری میباشد.
چگونه از دارچین در غذاها استفاده کنیم؟
دارچین یک ادویه محبوب در بسیاری از غذاها است. می تواند طعم و گرما را به ظروف اضافه کند و همچنین به عنوان یک درمان طبیعی برای بسیاری از مشکلات سلامتی استفاده می شود. در اینجا چهار راه برای استفاده از دارچین در غذا وجود دارد:
1. از آن در بلغور جو دوسر یا سایر غذاهای صبحانه استفاده کنید: ½ قاشق چای خوری دارچین را به بلغور جو دوسر یا غلات خود اضافه کنید و طعم لذیذی خواهید داشت که به شما کمک می کند روز خود را خوب شروع کنید.
2. آن را به اسموتی ها اضافه کنید: گنجاندن دارچین در اسموتی شما طعمی لذیذ و فواید سلامتی بیشتری به آن می دهد. همچنین می توانید ادویه های دیگری مانند زنجبیل، وانیل یا عسل را برای طعم بیشتر اضافه کنید.
3. از آن در غذاهای مرغ و ماهی استفاده کنید: مرغ یا ماهی خود را قبل از پخت با 1 تا 2 قاشق چای خوری دارچین مزه دار کنید تا طعم لذیذی به دست آورید که به غذا بافت و غنای بیشتری می بخشد.
4. آن را در دستور العمل های دسر بگنجانید: افزودن دارچین به دستور العمل های دسر، طعم لذیذی به آن ها می دهد و فواید سلامتی بیشتری به آن ها می دهد. می توانید از آن در چیزهایی مانند پای سیب یا کیک استفاده کنید و به کاهش سطح قند خون بعد از خوردن غذا کمک می کند.