صفحه اصلی مواد غذایی کره (پخته شده)

کره (پخته شده)

کالری کره (پخته شده) چقدر است؟

کره (پخته شده)
کره (پخته شده)
(260 gr)
450 کالری

کالری کره (پخته شده) چقدر است؟

کره یک محصول لبنی است که از چربی و آب موجود در شیر تهیه می شود. این محصول در بسیاری از فرهنگ ها یکی از مواد اصلی آشپزخانه است و در انواع دستور العمل های غذایی استفاده می شود. چه آن را روی نان تست بمالید و چه از آن برای سرخ کردن مرغ استفاده کنید، کره یک ماده همه کاره است که می تواند طعم و بافت را به غذاهای شما اضافه کند.

کالری کره (پخته شده) در 100 گرم 741 کالری میباشد.

فواید کره چیست؟

کره منبع خوبی از چربی و پروتئین است و همچنین سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. برخی از فواید کره عبارتند از:

-منبع خوبی برای انرژی است

-به بدن در جذب ویتامین های محلول در چربی کمک می کند

-به سلامت پوست و مو کمک می کند

-به هضم غذا کمک می کند

- منبع خوبی از بوتیرات است، یک اسید چرب با زنجیره کوتاه که با چندین فواید سلامتی مرتبط است.

چگونه از کره در غذاهای خود استفاده کنم؟

کره یکی از عنصر ضروری در بسیاری از دستور العمل های غذایی، از محصولات پخته گرفته تا سبزیجات سرخ شده است. در اینجا چند نکته در مورد نحوه استفاده از کره در آشپزی آورده شده است:

-در هنگام پخت از کره بدون نمک استفاده کنید تا بتوانید میزان نمک موجود در دستور پخت را کنترل کنید.

-برای نرم شدن سریع کره آن را به قطعات کوچک برش دهید یا روی جعبه رنده رنده کنید.

-برای ذوب کردن کره، آن را در یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید و هر بار 30 ثانیه با قدرت کم در مایکروویو قرار دهید و در این بین هم بزنید.

-برای قهوه ای شدن کره، آن را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​بپزید و مرتب هم بزنید تا قهوه ای طلایی شود. این به آن طعمی آجیلی می دهد که برای غذاهای خوش طعم یا دسر مناسب است.

کالری ارزش غذایی مواد غذایی کره
روغن آفتابگردان
روغن آفتابگردان
روغن آووکادو
روغن آووکادو
روغن زیره سیاه
روغن زیره سیاه
روغن سرخ کردنی
روغن سرخ کردنی
کره (پخته شده)
کره (پخته شده)
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری کره (پخته شده) چقدر است؟

کره یک محصول لبنی است که از چربی و آب موجود در شیر تهیه می شود. این محصول در بسیاری از فرهنگ ها یکی از مواد اصلی آشپزخانه است و در انواع دستور العمل های غذایی استفاده می شود. چه آن را روی نان تست بمالید و چه از آن برای سرخ کردن مرغ استفاده کنید، کره یک ماده همه کاره است که می تواند طعم و بافت را به غذاهای شما اضافه کند.

کالری کره (پخته شده) در 100 گرم 741 کالری میباشد.

فواید کره چیست؟

کره منبع خوبی از چربی و پروتئین است و همچنین سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. برخی از فواید کره عبارتند از:

-منبع خوبی برای انرژی است

-به بدن در جذب ویتامین های محلول در چربی کمک می کند

-به سلامت پوست و مو کمک می کند

-به هضم غذا کمک می کند

- منبع خوبی از بوتیرات است، یک اسید چرب با زنجیره کوتاه که با چندین فواید سلامتی مرتبط است.

چگونه از کره در غذاهای خود استفاده کنم؟

کره یکی از عنصر ضروری در بسیاری از دستور العمل های غذایی، از محصولات پخته گرفته تا سبزیجات سرخ شده است. در اینجا چند نکته در مورد نحوه استفاده از کره در آشپزی آورده شده است:

-در هنگام پخت از کره بدون نمک استفاده کنید تا بتوانید میزان نمک موجود در دستور پخت را کنترل کنید.

-برای نرم شدن سریع کره آن را به قطعات کوچک برش دهید یا روی جعبه رنده رنده کنید.

-برای ذوب کردن کره، آن را در یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید و هر بار 30 ثانیه با قدرت کم در مایکروویو قرار دهید و در این بین هم بزنید.

-برای قهوه ای شدن کره، آن را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​بپزید و مرتب هم بزنید تا قهوه ای طلایی شود. این به آن طعمی آجیلی می دهد که برای غذاهای خوش طعم یا دسر مناسب است.

کالری ارزش غذایی مواد غذایی کره
روغن آفتابگردان
روغن آفتابگردان
روغن آووکادو
روغن آووکادو
روغن زیره سیاه
روغن زیره سیاه
روغن سرخ کردنی
روغن سرخ کردنی