غذاهای که میتونی با روغن کانولا درست کنی
روغن کانولا
کالری روغن کانولا چقدر است؟
روغن کانولا نوعی روغن گیاهی است که از گیاه کلزا استخراج می شود. این روغن یکی از محبوب ترین روغن هایی است که در آشپزی و پخت و پز استفاده می شود، زیرا طعم خنثی و نقطه دود بالایی دارد. روغن کانولا به دلیل داشتن چربی اشباع کم و حاوی مقدار زیادی چربی تک غیراشباع و اسیدهای چرب امگا 3 به دلیل فواید سلامتی آن نیز شناخته شده است.
کالری روغن کانولا در 100 میلی لیتر 884 کالری میباشد.
فواید روغن کانولا چیست؟
روغن کانولا فواید زیادی دارد، به همین دلیل است که در سال های اخیر به یک روغن پخت و پز محبوب تبدیل شده است. روغن کانولا نسبت به سایر روغن ها مانند روغن نباتی چربی اشباع کمتری دارد و نقطه دود بالایی دارد، یعنی می توان از آن برای پخت و پز در دمای بالا استفاده کرد. علاوه بر این، روغن کانولا حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است که برای سلامت قلب مفید است.
چگونه از روغن کانولا در غذاهای خود استفاده کنم؟
روغن کانولا از دانه های خرد شده گیاه کلزا تهیه می شود. سپس روغن تصفیه شده و به محصولات مختلف تبدیل می شود. توجه به این نکته مهم است که همه روغن های کانولا یکسان ساخته نمی شوند. برخی از برندها در فرآیند تولید خود از ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی (GMOs) استفاده می کنند، بنابراین مهم است که تحقیقات خود را انجام دهید و برندی را انتخاب کنید که از دانه های کانولا غیر GMO استفاده می کند.
اکنون که این موضوع را از سر راه برداشتیم، بیایید در مورد چگونگی استفاده از روغن کانولا در آشپزی خود صحبت کنیم. این نوع روغن طعمی خنثی دارد، بنابراین تاثیری بر طعم غذای شما نخواهد داشت. علاوه بر این، نقطه دود بالایی دارد، به این معنی که به راحتی روغن های دیگر نمی سوزد. این آن را برای سرخ کردن، تفت دادن و حتی پخت ایده آل می کند.
روغن کانولا
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری روغن کانولا چقدر است؟
روغن کانولا نوعی روغن گیاهی است که از گیاه کلزا استخراج می شود. این روغن یکی از محبوب ترین روغن هایی است که در آشپزی و پخت و پز استفاده می شود، زیرا طعم خنثی و نقطه دود بالایی دارد. روغن کانولا به دلیل داشتن چربی اشباع کم و حاوی مقدار زیادی چربی تک غیراشباع و اسیدهای چرب امگا 3 به دلیل فواید سلامتی آن نیز شناخته شده است.
کالری روغن کانولا در 100 میلی لیتر 884 کالری میباشد.
فواید روغن کانولا چیست؟
روغن کانولا فواید زیادی دارد، به همین دلیل است که در سال های اخیر به یک روغن پخت و پز محبوب تبدیل شده است. روغن کانولا نسبت به سایر روغن ها مانند روغن نباتی چربی اشباع کمتری دارد و نقطه دود بالایی دارد، یعنی می توان از آن برای پخت و پز در دمای بالا استفاده کرد. علاوه بر این، روغن کانولا حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است که برای سلامت قلب مفید است.
چگونه از روغن کانولا در غذاهای خود استفاده کنم؟
روغن کانولا از دانه های خرد شده گیاه کلزا تهیه می شود. سپس روغن تصفیه شده و به محصولات مختلف تبدیل می شود. توجه به این نکته مهم است که همه روغن های کانولا یکسان ساخته نمی شوند. برخی از برندها در فرآیند تولید خود از ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی (GMOs) استفاده می کنند، بنابراین مهم است که تحقیقات خود را انجام دهید و برندی را انتخاب کنید که از دانه های کانولا غیر GMO استفاده می کند.
اکنون که این موضوع را از سر راه برداشتیم، بیایید در مورد چگونگی استفاده از روغن کانولا در آشپزی خود صحبت کنیم. این نوع روغن طعمی خنثی دارد، بنابراین تاثیری بر طعم غذای شما نخواهد داشت. علاوه بر این، نقطه دود بالایی دارد، به این معنی که به راحتی روغن های دیگر نمی سوزد. این آن را برای سرخ کردن، تفت دادن و حتی پخت ایده آل می کند.