سویا خشک (پخته)
کالری سویا خشک (پخته) چقدر است؟
سویا گونه ای از حبوبات بومی آسیای شرقی است که به طور گسترده برای دانه های خوراکی آن که کاربردهای متعددی دارد، کشت می شود. این گیاه توسط سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (FAO) به عنوان دانه روغنی طبقه بندی می شود تا یک دانه. محصولات سویا را می توان به عنوان یک ماده تشکیل دهنده در انواع محصولات غذایی از جمله توفو، شیر سویا، سس سویا و تمپه استفاده کرد. آنها همچنین به عنوان منبع تغذیه حیوانات و سوخت زیستی استفاده می شوند. در سال 2018، تولید جهانی سویا 358 میلیون تن بود که چین 54 درصد از کل آن را به خود اختصاص داد.
کالریسویا خشک (پخته) در 100 گرم 152 کالری میباشد.
فواید سویا چیست؟
گیاه سویا جزو دانه های روغنی طبقه بندی می شود و دانه های آن حاوی مقادیر بالایی پروتئین و روغن هستند.
فواید سویا بسیار زیاد و متنوع است. برای مثال، محتوای پروتئین سویا بسیار بالا است، و آن را به منبع عالی این ماده مغذی ضروری تبدیل می کند. علاوه بر این، سویا منبع خوبی از چربی های سالم از جمله اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 است. این ترکیب از مواد مغذی، سویا را به یک ماده غذایی با ارزش ویژه برای گیاهخواران و وگان هایی تبدیل می کند که در غیر این صورت ممکن است در دریافت پروتئین کافی و چربی های سالم در رژیم غذایی خود دچار مشکل شوند. علاوه بر این، سویا یک ماده غذایی با گلیسمی پایین است، به این معنی که پس از خوردن آن باعث افزایش سطح قند خون نمی شود. این باعث می شود آنها یک غذای ایده آل برای افراد مبتلا به دیابت یا کسانی که سعی در کنترل وزن خود دارند، باشد. در نهایت، سویا منبع خوبی از فیبر است که برای سلامت دستگاه گوارش مهم است.
چگونه از سویا در غذاها استفاده کنیم؟
سویا یک ماده رایج در بسیاری از غذاهای آسیایی مانند سرخ کردنی، سوپ و خورش است. همچنین می توان از آن به عنوان جایگزین گوشت در غذاهای گیاهی و وگان استفاده کرد.
برای استفاده از سویا در پخت و پز، ابتدا لوبیاها را چند ساعت یا یک شب در آب خیس کنید. سپس لوبیاها را به مدت 10-15 دقیقه در آب جوش بپزید. پس از پخته شدن، می توان آنها را به هر غذایی اضافه کرد.
سویا خشک (پخته)
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری سویا خشک (پخته) چقدر است؟
سویا گونه ای از حبوبات بومی آسیای شرقی است که به طور گسترده برای دانه های خوراکی آن که کاربردهای متعددی دارد، کشت می شود. این گیاه توسط سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (FAO) به عنوان دانه روغنی طبقه بندی می شود تا یک دانه. محصولات سویا را می توان به عنوان یک ماده تشکیل دهنده در انواع محصولات غذایی از جمله توفو، شیر سویا، سس سویا و تمپه استفاده کرد. آنها همچنین به عنوان منبع تغذیه حیوانات و سوخت زیستی استفاده می شوند. در سال 2018، تولید جهانی سویا 358 میلیون تن بود که چین 54 درصد از کل آن را به خود اختصاص داد.
کالریسویا خشک (پخته) در 100 گرم 152 کالری میباشد.
فواید سویا چیست؟
گیاه سویا جزو دانه های روغنی طبقه بندی می شود و دانه های آن حاوی مقادیر بالایی پروتئین و روغن هستند.
فواید سویا بسیار زیاد و متنوع است. برای مثال، محتوای پروتئین سویا بسیار بالا است، و آن را به منبع عالی این ماده مغذی ضروری تبدیل می کند. علاوه بر این، سویا منبع خوبی از چربی های سالم از جمله اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 است. این ترکیب از مواد مغذی، سویا را به یک ماده غذایی با ارزش ویژه برای گیاهخواران و وگان هایی تبدیل می کند که در غیر این صورت ممکن است در دریافت پروتئین کافی و چربی های سالم در رژیم غذایی خود دچار مشکل شوند. علاوه بر این، سویا یک ماده غذایی با گلیسمی پایین است، به این معنی که پس از خوردن آن باعث افزایش سطح قند خون نمی شود. این باعث می شود آنها یک غذای ایده آل برای افراد مبتلا به دیابت یا کسانی که سعی در کنترل وزن خود دارند، باشد. در نهایت، سویا منبع خوبی از فیبر است که برای سلامت دستگاه گوارش مهم است.
چگونه از سویا در غذاها استفاده کنیم؟
سویا یک ماده رایج در بسیاری از غذاهای آسیایی مانند سرخ کردنی، سوپ و خورش است. همچنین می توان از آن به عنوان جایگزین گوشت در غذاهای گیاهی و وگان استفاده کرد.
برای استفاده از سویا در پخت و پز، ابتدا لوبیاها را چند ساعت یا یک شب در آب خیس کنید. سپس لوبیاها را به مدت 10-15 دقیقه در آب جوش بپزید. پس از پخته شدن، می توان آنها را به هر غذایی اضافه کرد.