بادام هندی (برشته نشده)
کالری بادام هندی (برشته نشده) چقدر است؟
دانه بادام هندی معمولاً به عنوان یک آجیل میان وعده در نظر گرفته می شود که به تنهایی خورده می شود، در دستور العمل ها استفاده می شود یا به پنیر بادام هندی یا کره بادام هندی تبدیل می شود. بادام هندی اخیرا برای تهیه جایگزین های لبنی مانند شیر بادام هندی، پنیر بادام هندی و سس های خامه ای بر پایه بادام هندی و خامه ترش 12 استفاده شده است. بادام هندی منبع خوبی از پروتئین و مواد معدنی است. آنها سرشار از چربی های تک غیر اشباع و چند غیر اشباع هستند. به نظر می رسد مصرف نسبت بالایی از غذاهای گیاهی خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مرتبط با سبک زندگی را کاهش می دهد. اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع موجود در بادام هندی می توانند به کاهش سطح کلسترول LDL و تری گلیسیرید کمک کنند. این امر خطر بیماری های قلبی عروقی، سکته مغزی و حمله قلبی را کاهش می دهد.
کالری بادام هندی (برشته نشده) در 100 گرم 553 کالری میباشد.
بادام هندی چه فوایدی دارد؟
بادام هندی سرشار از مواد مغذی و چربی های اشباع نشده، فیبر، پروتئین گیاهی، مس، منیزیم و منگنز هستند. این مواد مغذی برای تولید انرژی، سلامت مغز، ایمنی و سلامت استخوان ها مهم هستند.
بادام هندی با فوایدی مانند کاهش وزن، بهبود کنترل قند خون و سلامت قلب مرتبط است. اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع موجود در بادام هندی می توانند به کاهش سطح کلسترول LDL و تری گلیسیرید کمک کنند. این امر خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، سکته مغزی و حمله قلبی را کاهش می دهد.
علاوه بر کاهش میزان کلسترول LDL، بادام هندی به دلیل محتوای بالای منیزیم ممکن است به پیشگیری از بیماری قلبی کمک کند. مصرف مناسب منیزیم ممکن است خطر ابتلا به بیماری ایسکمیک قلبی را کاهش دهد. منیزیم موجود در بادام هندی نیز ممکن است به کاهش خطر سکته کمک کند.
بادام هندی (برشته نشده)
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری بادام هندی (برشته نشده) چقدر است؟
دانه بادام هندی معمولاً به عنوان یک آجیل میان وعده در نظر گرفته می شود که به تنهایی خورده می شود، در دستور العمل ها استفاده می شود یا به پنیر بادام هندی یا کره بادام هندی تبدیل می شود. بادام هندی اخیرا برای تهیه جایگزین های لبنی مانند شیر بادام هندی، پنیر بادام هندی و سس های خامه ای بر پایه بادام هندی و خامه ترش 12 استفاده شده است. بادام هندی منبع خوبی از پروتئین و مواد معدنی است. آنها سرشار از چربی های تک غیر اشباع و چند غیر اشباع هستند. به نظر می رسد مصرف نسبت بالایی از غذاهای گیاهی خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مرتبط با سبک زندگی را کاهش می دهد. اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع موجود در بادام هندی می توانند به کاهش سطح کلسترول LDL و تری گلیسیرید کمک کنند. این امر خطر بیماری های قلبی عروقی، سکته مغزی و حمله قلبی را کاهش می دهد.
کالری بادام هندی (برشته نشده) در 100 گرم 553 کالری میباشد.
بادام هندی چه فوایدی دارد؟
بادام هندی سرشار از مواد مغذی و چربی های اشباع نشده، فیبر، پروتئین گیاهی، مس، منیزیم و منگنز هستند. این مواد مغذی برای تولید انرژی، سلامت مغز، ایمنی و سلامت استخوان ها مهم هستند.
بادام هندی با فوایدی مانند کاهش وزن، بهبود کنترل قند خون و سلامت قلب مرتبط است. اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع موجود در بادام هندی می توانند به کاهش سطح کلسترول LDL و تری گلیسیرید کمک کنند. این امر خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، سکته مغزی و حمله قلبی را کاهش می دهد.
علاوه بر کاهش میزان کلسترول LDL، بادام هندی به دلیل محتوای بالای منیزیم ممکن است به پیشگیری از بیماری قلبی کمک کند. مصرف مناسب منیزیم ممکن است خطر ابتلا به بیماری ایسکمیک قلبی را کاهش دهد. منیزیم موجود در بادام هندی نیز ممکن است به کاهش خطر سکته کمک کند.