نارگیل (رنده شده)
کالری نارگیل (رنده شده) چقدر است؟
نارگیل میوه نخل نارگیل است که معمولاً از آب، شیر، روغن و گوشت خوش طعم آن استفاده می شود. درختان نارگیل به طور طبیعی گسترده ترین درخت میوه در این سیاره در نظر گرفته می شوند و بومی آسیای جنوب شرقی و جزایر بین اقیانوس هند و اقیانوس آرام هستند. امروزه، نارگیل در سرتاسر جهان کشت می شود و به دلیل طعم، کاربردهای آشپزی و بسیاری از فواید بالقوه سلامتی، به طور فزاینده ای محبوب شده است.
کالری نارگیل (رنده شده) در 100 گرم 611 کالری میباشد.
اصطلاح "نارگیل" می تواند به کل نخل نارگیل، دانه یا میوه اشاره داشته باشد که از نظر گیاه شناسی یک دروپه است نه یک آجیل. این نام از کلمه قدیمی پرتغالی coco به معنای "سر" یا "جمجمه" پس از سه فرورفتگی روی پوسته نارگیل که شبیه ویژگی های صورت است، گرفته شده است.
نارگیل مواد غذایی، سوخت، لوازم آرایشی و بهداشتی، طب عامیانه و مصالح ساختمانی و بسیاری از مصارف دیگر را فراهم می کند. گوشت داخلی دانه بالغ بخش منظمی از رژیم غذایی بسیاری از مردم مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری را تشکیل می دهد. نارگیل از سایر میوه ها متمایز است زیرا آندوسپرم آن حاوی مقدار زیادی مایع شفاف به نام آب نارگیل یا آب نارگیل است.
نارگیل های رسیده و رسیده را می توان به عنوان دانه های خوراکی یا فرآوری شده برای روغن و شیر گیاهی از گوشت استفاده کرد. گوشت خشک نارگیل کوپرا نامیده می شود و می توان از آن در پخت و پز یا پخت استفاده کرد. روغن نارگیل نیز از گوشت استخراج می شود و می توان از آن برای پخت و پز به جای روغن های گیاهی دیگر استفاده کرد.
نارگیل بسیار مغذی است. برخلاف بسیاری از میوههای دیگر که کربوهیدرات بالایی دارند، نارگیل عمدتاً چربی تولید میکند. آنها همچنین حاوی پروتئین، چندین ماده معدنی مهم و مقادیر کمی ویتامین B هستند. مواد معدنی موجود در نارگیل در بسیاری از عملکردهای بدن شما نقش دارد. نارگیل به ویژه سرشار از منگنز است که برای سلامت استخوان ها و متابولیسم کربوهیدرات ها، پروتئین ها و کلسترول ضروری است.
نارگیل (رنده شده)
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری نارگیل (رنده شده) چقدر است؟
نارگیل میوه نخل نارگیل است که معمولاً از آب، شیر، روغن و گوشت خوش طعم آن استفاده می شود. درختان نارگیل به طور طبیعی گسترده ترین درخت میوه در این سیاره در نظر گرفته می شوند و بومی آسیای جنوب شرقی و جزایر بین اقیانوس هند و اقیانوس آرام هستند. امروزه، نارگیل در سرتاسر جهان کشت می شود و به دلیل طعم، کاربردهای آشپزی و بسیاری از فواید بالقوه سلامتی، به طور فزاینده ای محبوب شده است.
کالری نارگیل (رنده شده) در 100 گرم 611 کالری میباشد.
اصطلاح "نارگیل" می تواند به کل نخل نارگیل، دانه یا میوه اشاره داشته باشد که از نظر گیاه شناسی یک دروپه است نه یک آجیل. این نام از کلمه قدیمی پرتغالی coco به معنای "سر" یا "جمجمه" پس از سه فرورفتگی روی پوسته نارگیل که شبیه ویژگی های صورت است، گرفته شده است.
نارگیل مواد غذایی، سوخت، لوازم آرایشی و بهداشتی، طب عامیانه و مصالح ساختمانی و بسیاری از مصارف دیگر را فراهم می کند. گوشت داخلی دانه بالغ بخش منظمی از رژیم غذایی بسیاری از مردم مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری را تشکیل می دهد. نارگیل از سایر میوه ها متمایز است زیرا آندوسپرم آن حاوی مقدار زیادی مایع شفاف به نام آب نارگیل یا آب نارگیل است.
نارگیل های رسیده و رسیده را می توان به عنوان دانه های خوراکی یا فرآوری شده برای روغن و شیر گیاهی از گوشت استفاده کرد. گوشت خشک نارگیل کوپرا نامیده می شود و می توان از آن در پخت و پز یا پخت استفاده کرد. روغن نارگیل نیز از گوشت استخراج می شود و می توان از آن برای پخت و پز به جای روغن های گیاهی دیگر استفاده کرد.
نارگیل بسیار مغذی است. برخلاف بسیاری از میوههای دیگر که کربوهیدرات بالایی دارند، نارگیل عمدتاً چربی تولید میکند. آنها همچنین حاوی پروتئین، چندین ماده معدنی مهم و مقادیر کمی ویتامین B هستند. مواد معدنی موجود در نارگیل در بسیاری از عملکردهای بدن شما نقش دارد. نارگیل به ویژه سرشار از منگنز است که برای سلامت استخوان ها و متابولیسم کربوهیدرات ها، پروتئین ها و کلسترول ضروری است.