آلو کوهی
کالری آلو کوهی چقدر است؟
آلو غنی از ویتامین سی، اسید مالیک و اسید سیتریک است و مصرف زیاد آن باعث نفخ معده میشود. برخی گیاه شناسان معتقدند مصرف آلو برای بهبود طعم دهان مفید است. از خواص دیگر این میوه، خاصیت مسهل بودن آن است. همچنین اثرات منحصر به فرد آن شامل کاهش فشار و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معدهای – رودهای است. آلو باعث تعادل باز و اسید در جریان خون میشود و از این رو میتواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد.این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماریهایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول و سرطان دارد. اسید بنزوئیک ترکیبی است که خاصیت ضد میکروبی دارد و این ماده به طور طبیعی در آلو وجود دارد. همچنین بعضی از تحقیقات بیانگر خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی این میوه هستند. مطالعات نشان میدهد که این میوه میتواند در درمان تومورها موثر باشد و به دلیل داشتن اسید اسکوربیک ویتامین سی، برای افراد مبتلا به نقرس توصیه میشود.آلوکوهی خارش بدن را برطرف می کند. سر درد را رفع می کند. برای این منظور باید آب آن را با گُل بنفشه مخلوط کرده و بر پیشانی مالید. در معالجه کم خونی، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است. آلو کوهی سرشار از ویتامین سی ، ب ، آ ، قند و هیدرات کربن، آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، سدیم و منگنز می باشد. برگهای خشک درخت آلو وحشی ادرارآور و ملین و تب بر است
کالری 100 گرم آلو کوهی 69 کالری است
خواص آلو کوهی
تب بر
ملین وادرار آور
کاهش فشار خون
کاهش چربی خون
سرشار از ویتامین
خاصیت ضد باکتریایی
خاصیت ضد قارچی
آلو کوهی
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری آلو کوهی چقدر است؟
آلو غنی از ویتامین سی، اسید مالیک و اسید سیتریک است و مصرف زیاد آن باعث نفخ معده میشود. برخی گیاه شناسان معتقدند مصرف آلو برای بهبود طعم دهان مفید است. از خواص دیگر این میوه، خاصیت مسهل بودن آن است. همچنین اثرات منحصر به فرد آن شامل کاهش فشار و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معدهای – رودهای است. آلو باعث تعادل باز و اسید در جریان خون میشود و از این رو میتواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد.این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماریهایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول و سرطان دارد. اسید بنزوئیک ترکیبی است که خاصیت ضد میکروبی دارد و این ماده به طور طبیعی در آلو وجود دارد. همچنین بعضی از تحقیقات بیانگر خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی این میوه هستند. مطالعات نشان میدهد که این میوه میتواند در درمان تومورها موثر باشد و به دلیل داشتن اسید اسکوربیک ویتامین سی، برای افراد مبتلا به نقرس توصیه میشود.آلوکوهی خارش بدن را برطرف می کند. سر درد را رفع می کند. برای این منظور باید آب آن را با گُل بنفشه مخلوط کرده و بر پیشانی مالید. در معالجه کم خونی، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است. آلو کوهی سرشار از ویتامین سی ، ب ، آ ، قند و هیدرات کربن، آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، سدیم و منگنز می باشد. برگهای خشک درخت آلو وحشی ادرارآور و ملین و تب بر است
کالری 100 گرم آلو کوهی 69 کالری است
خواص آلو کوهی
تب بر
ملین وادرار آور
کاهش فشار خون
کاهش چربی خون
سرشار از ویتامین
خاصیت ضد باکتریایی
خاصیت ضد قارچی