صفحه اصلی مواد غذایی کنسانتره انگور فرنگی

کنسانتره انگور فرنگی

کالری کنسانتره انگور فرنگی چقدر است؟

کنسانتره انگور فرنگی
کنسانتره انگور فرنگی
(260 gr)
450 کالری

کالری کنسانتره انگور فرنگی چقدر است؟

گالش یا همان انگور فرنگی رسیده، طعم شیرین و دلچسبی دارد که به صورت خام و طبخ شده قابل مصرف و استفاده است. این میوه بسیار آبدار و گوشتی است و سرشار از آنتی اکسیدان ها و ویتامین هایی همچون  ویتامین ب5، ویتامین ب6، ویتامین سی، مس، منگنز، پتاسیم و فیبر بوده و خواص دارویی و درمانی زیادی دارد.از قسمت های مورد استفاده انگور فرنگی می توان از جوانه میوه، میوه، برگ و روغن هسته میوه استفاده نمود. میوه رسیده انگور فرنگی برای تهیه  دسرمناسب است و بهتر است بلافاصله پس از برداشت و در مدت زمانی که طعم آن خوب است مصرف شود. با این حال، می­توان آن­ها را در یخچال به مدت 10 روز نگه داشت. هر چند نگهداری از ان به صورت یخ­زده در فریزر بهترین حالت برای نگهداری طولانی مدت است. شما می توانید انگور فرنگی را همچون میوه های دیگر خشک کرده و نگهداری کنید

کالری 100 گرم کنسانتره انگور فرنگی 80 کالری است

خواص درمانی انگور فرنگی

درمان میگرن و سر درد (دم کرده ی برگ)

ملین و درمان رفع یبوست (خوردن میوه)

درمان گلو درد، ورم لوزه و سیاه سرفه (غرغره جوشانده ی انگور فرنگی)

کمک به بهبود عفونت های ویروسی همچون انفولانزا، سرما خوردگی (استفاده از روغن هسته)

  بهبود التهابات بدن و زخم هایی همچون تبخال (استفاده از روغن هسته)

رفع سنگ کلیه (جوشانده ی برگ)

تسکین روماتیسم (دم کرده برگ ها و سرشاخه)

بند اوردن خونریزی لثه (غرغره کردن جوشانده ی برگ)

لاغری و کاهش وزن (خوردن میوه)

 

کالری ارزش غذایی مواد غذایی انگور فرنگی کنسانتره ویتامین ب6 ویتامین ب5 ویتامین سی فیبر لاغری مس پتاسیم منگنز
کنسانتره انگور فرنگی
کنسانتره انگور فرنگی
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری کنسانتره انگور فرنگی چقدر است؟

گالش یا همان انگور فرنگی رسیده، طعم شیرین و دلچسبی دارد که به صورت خام و طبخ شده قابل مصرف و استفاده است. این میوه بسیار آبدار و گوشتی است و سرشار از آنتی اکسیدان ها و ویتامین هایی همچون  ویتامین ب5، ویتامین ب6، ویتامین سی، مس، منگنز، پتاسیم و فیبر بوده و خواص دارویی و درمانی زیادی دارد.از قسمت های مورد استفاده انگور فرنگی می توان از جوانه میوه، میوه، برگ و روغن هسته میوه استفاده نمود. میوه رسیده انگور فرنگی برای تهیه  دسرمناسب است و بهتر است بلافاصله پس از برداشت و در مدت زمانی که طعم آن خوب است مصرف شود. با این حال، می­توان آن­ها را در یخچال به مدت 10 روز نگه داشت. هر چند نگهداری از ان به صورت یخ­زده در فریزر بهترین حالت برای نگهداری طولانی مدت است. شما می توانید انگور فرنگی را همچون میوه های دیگر خشک کرده و نگهداری کنید

کالری 100 گرم کنسانتره انگور فرنگی 80 کالری است

خواص درمانی انگور فرنگی

درمان میگرن و سر درد (دم کرده ی برگ)

ملین و درمان رفع یبوست (خوردن میوه)

درمان گلو درد، ورم لوزه و سیاه سرفه (غرغره جوشانده ی انگور فرنگی)

کمک به بهبود عفونت های ویروسی همچون انفولانزا، سرما خوردگی (استفاده از روغن هسته)

  بهبود التهابات بدن و زخم هایی همچون تبخال (استفاده از روغن هسته)

رفع سنگ کلیه (جوشانده ی برگ)

تسکین روماتیسم (دم کرده برگ ها و سرشاخه)

بند اوردن خونریزی لثه (غرغره کردن جوشانده ی برگ)

لاغری و کاهش وزن (خوردن میوه)

 

کالری ارزش غذایی مواد غذایی انگور فرنگی کنسانتره ویتامین ب6 ویتامین ب5 ویتامین سی فیبر لاغری مس پتاسیم منگنز