صفحه اصلی مواد غذایی بستنی ساده

بستنی ساده

کالری بستنی ساده چقدر است؟

بستنی ساده
بستنی ساده
(260 gr)
450 کالری

کالری بستنی ساده چقدر است؟

بستنی که غذای سردی است که با آب میوه و شیر شیرین تهیه می شود، به ویژه در ماه های تابستان مصرف می شود. قرن هاست که با انواع مختلف، ارزش مغذی، طعم و مزه با طراوت در سراسر جهان ترجیح داده می شود. این دسر که دارای انواعی مانند شربت، بستنی فرم گرفته، بستنی شیری است، ده ها طعم مختلف دارد و در ویترین بستنی فروشی ها قرار دارد. بستنی را می توانید در مخروط یا کاسه میل کنید و با گذاشتن آن بین وافل کاغذی میل کنید. از انواع بستنی می توان گالت، شربت، بستنی ماراش، بستنی رومی و بستنی های صنعتی را برشمرد. گالتو از شیر، خامه و میوه تازه روزانه تهیه می شود و هیچ گونه افزودنی ندارد. بستنی های گالتو فقط در بستنی فروشی ها موجود است. سوربت دسری است که شیر ندارد و از پوره میوه درست می شود. غذاهای تهیه شده با شکر، آب میوه و آب برای کسانی که سبکی می خواهند ترجیح می دهند. دسرهای تهیه شده با شیر بز و سالپ با نام بستنی مرعش مخصوص کشور ما تجویز می شود. بستنی مرعش که با زدن خاصیت غلیظ کننده و دراز کنندگی آن معروف است به رنگ سفید است. بستنی تازه به سبک ایتالیایی که نوعی گالت است در کشور ما به بستنی رومی معروف است. از سوی دیگر، دسرهای بسته بندی شده صنعتی ممکن است حاوی موادی مانند شربت گلوکز، طعم دهنده سویا، آب پنیر و غلیظ کننده باشند. در حالی که تازگی در بستنی واقعی حرف اول را می زند، افزودنی های شیمیایی در مورد نیاز به ماندگاری در بستنی صنعتی وجود دارد.

کالری بستنی ساده در 100 گرم 207 کالری میباشد.

فواید بستنی چیست؟

بستنی که در تابستان با مصرف آن خنک کننده است و به لطف شیر موجود در آن حاوی کلسیم فراوان است، سلامت دندان ها و استخوان ها را تقویت می کند. این دسر که ارزش غذایی بسیار بالایی دارد حاوی ویتامین های A، B6، B12، C، D، E و K است. ارزش غذایی بستنی بسته به محتوای آن متفاوت است و شامل فسفر، منیزیم، پتاسیم، تیامین، ریبوفلاوین، اسید فولیک، نیاسین و مواد معدنی آنتی اکسیدانی است. بستنی با تحریک ترشح سروتونین و دوپامین به شما کمک می کند احساس شادی بیشتری داشته باشید. یک میان وعده سبک و شیرین که به لطف ماده ال-تریپتوفان موجود در شیر، اثری آرام بخش و آرامش بخش را نوید می دهد.

تاریخچه بستنی

تاریخچه آن به تمدن های باستانی و قبل از میلاد می رسد. مخلوط میوه هایی که در قرن چهارم در کاسه های یخ خورده می شدند، اولین نوع بستنی محسوب می شوند. اولین کشف غذایی مشابه بستنی امروزی توسط ایرانیان انجام شد. بستنی های تهیه شده با نگه داشتن مخلوط خامه، عسل، شربت، شربت و ادویه در زیر برف در ایران برای خنک شدن در تابستان مصرف می شد. منابع دیگر می نویسند که اختراع بستنی در چین ساخته شده است. در اسناد امپراتوری روم آمده است که برف را با شهد میوه، عسل و شربت مخلوط می کردند و به امپراتور تقدیم می کردند. همچنین در منابع ذکر شده است که اسکندر مقدونی مخلوطی از برف و شیر منجمد می خورد. در منابع تاریخی نوشته شده است که مصرف بستنی در قرون وسطی در اروپا به حالت تعلیق درآمد. در اواخر قرن سیزدهم، مارکوپولو این معجون بستنی مانند را از چین آورد و باعث شد این دسر دوباره در زندگی روزمره در اروپا مصرف شود. شناخته شده است که دسرهای یخی با مخلوط کردن آب انگور، شربت، ملاس، عسل و خامه در آناتولی در قرن سیزدهم تهیه می شد. مشتقات بستنی در فرهنگ آشپزی تمدن های بسیاری در سراسر جهان وجود دارد، از آزتک ها تا پرتغالی ها، از ایتالیایی ها تا چینی ها. تولید بستنی صنعتی در سال 1920 آغاز شد. اولین دستگاه بستنی ساز در سال 1834 اختراع شد. اختراع مخروط مصادف با سال 1876 است. تا قرن بیستم با پیشرفت صنعت بستنی های دست ساز با ماشین شروع به تهیه کردند.

هنگام خوردن بستنی به چه نکاتی باید توجه کرد؟

در هنگام خوردن بستنی قبل از هر چیز باید به شرایط تولید توجه کرد. بستنی هایی که در شرایط بهداشتی تولید، نگهداری و عرضه می شوند باید ترجیح داده شوند. تمیز کردن محل فروش دسر و ظروف ارائه بسیار مهم است. می توانید از کسب و کار در مورد برخی از اطلاعات مربوط به مواد اولیه مانند محل برداشت شیر، فرآیند تمیز کردن میوه ها بپرسید. باید بگوییم که سهم در مصرف بستنی مهم است. وعده های بزرگ می تواند باعث افزایش وزن شود. مصرف دو قاشق بستنی در روز توسط متخصصان توصیه می شود. در انتخاب بستنی های آماده و بسته بندی شده باید به تاریخ انقضا، مواد افزودنی، رنگ و مواد شیمیایی محصول توجه کرد. افرادی که بدن آلرژی زا دارند باید بستنی را با توجه به موادی مانند بادام زمینی و شیر بخرند.

بستنی در چه فصلی مصرف می شود؟

اگرچه بستنی معمولاً در ماه های تابستان مصرف می شود، اما در واقع می توان آن را در هر چهار فصل مصرف کرد. در واقع، کارشناسان بیان می کنند که خوردن بستنی در هوای سرد سالم تر است. مصرف غذاهای سرد در دمای پایین تر از تابستان باعث بیماری نمی شود. از آنجایی که دمای بدن و دمای محیط سردی بستنی را تحمل می کند، بعید است که فرد عرق کند یا بدن نسبت به سرما واکنش نشان دهد و بیمار شود. بستنی در صورت نگهداری و مصرف در شرایط سالم در تمام فصول قابل مصرف است.

کالری ارزش غذایی بستنی
خمیر تخمه آفتابگردان
خمیر تخمه آفتابگردان
تخمه خام آفتابگردان
تخمه خام آفتابگردان
تخمه آفتابگردان
تخمه آفتابگردان
مغز تخمه آفتابگردان نمکی
مغز تخمه آفتابگردان نمکی
بستنی ساده
بستنی ساده
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری بستنی ساده چقدر است؟

بستنی که غذای سردی است که با آب میوه و شیر شیرین تهیه می شود، به ویژه در ماه های تابستان مصرف می شود. قرن هاست که با انواع مختلف، ارزش مغذی، طعم و مزه با طراوت در سراسر جهان ترجیح داده می شود. این دسر که دارای انواعی مانند شربت، بستنی فرم گرفته، بستنی شیری است، ده ها طعم مختلف دارد و در ویترین بستنی فروشی ها قرار دارد. بستنی را می توانید در مخروط یا کاسه میل کنید و با گذاشتن آن بین وافل کاغذی میل کنید. از انواع بستنی می توان گالت، شربت، بستنی ماراش، بستنی رومی و بستنی های صنعتی را برشمرد. گالتو از شیر، خامه و میوه تازه روزانه تهیه می شود و هیچ گونه افزودنی ندارد. بستنی های گالتو فقط در بستنی فروشی ها موجود است. سوربت دسری است که شیر ندارد و از پوره میوه درست می شود. غذاهای تهیه شده با شکر، آب میوه و آب برای کسانی که سبکی می خواهند ترجیح می دهند. دسرهای تهیه شده با شیر بز و سالپ با نام بستنی مرعش مخصوص کشور ما تجویز می شود. بستنی مرعش که با زدن خاصیت غلیظ کننده و دراز کنندگی آن معروف است به رنگ سفید است. بستنی تازه به سبک ایتالیایی که نوعی گالت است در کشور ما به بستنی رومی معروف است. از سوی دیگر، دسرهای بسته بندی شده صنعتی ممکن است حاوی موادی مانند شربت گلوکز، طعم دهنده سویا، آب پنیر و غلیظ کننده باشند. در حالی که تازگی در بستنی واقعی حرف اول را می زند، افزودنی های شیمیایی در مورد نیاز به ماندگاری در بستنی صنعتی وجود دارد.

کالری بستنی ساده در 100 گرم 207 کالری میباشد.

فواید بستنی چیست؟

بستنی که در تابستان با مصرف آن خنک کننده است و به لطف شیر موجود در آن حاوی کلسیم فراوان است، سلامت دندان ها و استخوان ها را تقویت می کند. این دسر که ارزش غذایی بسیار بالایی دارد حاوی ویتامین های A، B6، B12، C، D، E و K است. ارزش غذایی بستنی بسته به محتوای آن متفاوت است و شامل فسفر، منیزیم، پتاسیم، تیامین، ریبوفلاوین، اسید فولیک، نیاسین و مواد معدنی آنتی اکسیدانی است. بستنی با تحریک ترشح سروتونین و دوپامین به شما کمک می کند احساس شادی بیشتری داشته باشید. یک میان وعده سبک و شیرین که به لطف ماده ال-تریپتوفان موجود در شیر، اثری آرام بخش و آرامش بخش را نوید می دهد.

تاریخچه بستنی

تاریخچه آن به تمدن های باستانی و قبل از میلاد می رسد. مخلوط میوه هایی که در قرن چهارم در کاسه های یخ خورده می شدند، اولین نوع بستنی محسوب می شوند. اولین کشف غذایی مشابه بستنی امروزی توسط ایرانیان انجام شد. بستنی های تهیه شده با نگه داشتن مخلوط خامه، عسل، شربت، شربت و ادویه در زیر برف در ایران برای خنک شدن در تابستان مصرف می شد. منابع دیگر می نویسند که اختراع بستنی در چین ساخته شده است. در اسناد امپراتوری روم آمده است که برف را با شهد میوه، عسل و شربت مخلوط می کردند و به امپراتور تقدیم می کردند. همچنین در منابع ذکر شده است که اسکندر مقدونی مخلوطی از برف و شیر منجمد می خورد. در منابع تاریخی نوشته شده است که مصرف بستنی در قرون وسطی در اروپا به حالت تعلیق درآمد. در اواخر قرن سیزدهم، مارکوپولو این معجون بستنی مانند را از چین آورد و باعث شد این دسر دوباره در زندگی روزمره در اروپا مصرف شود. شناخته شده است که دسرهای یخی با مخلوط کردن آب انگور، شربت، ملاس، عسل و خامه در آناتولی در قرن سیزدهم تهیه می شد. مشتقات بستنی در فرهنگ آشپزی تمدن های بسیاری در سراسر جهان وجود دارد، از آزتک ها تا پرتغالی ها، از ایتالیایی ها تا چینی ها. تولید بستنی صنعتی در سال 1920 آغاز شد. اولین دستگاه بستنی ساز در سال 1834 اختراع شد. اختراع مخروط مصادف با سال 1876 است. تا قرن بیستم با پیشرفت صنعت بستنی های دست ساز با ماشین شروع به تهیه کردند.

هنگام خوردن بستنی به چه نکاتی باید توجه کرد؟

در هنگام خوردن بستنی قبل از هر چیز باید به شرایط تولید توجه کرد. بستنی هایی که در شرایط بهداشتی تولید، نگهداری و عرضه می شوند باید ترجیح داده شوند. تمیز کردن محل فروش دسر و ظروف ارائه بسیار مهم است. می توانید از کسب و کار در مورد برخی از اطلاعات مربوط به مواد اولیه مانند محل برداشت شیر، فرآیند تمیز کردن میوه ها بپرسید. باید بگوییم که سهم در مصرف بستنی مهم است. وعده های بزرگ می تواند باعث افزایش وزن شود. مصرف دو قاشق بستنی در روز توسط متخصصان توصیه می شود. در انتخاب بستنی های آماده و بسته بندی شده باید به تاریخ انقضا، مواد افزودنی، رنگ و مواد شیمیایی محصول توجه کرد. افرادی که بدن آلرژی زا دارند باید بستنی را با توجه به موادی مانند بادام زمینی و شیر بخرند.

بستنی در چه فصلی مصرف می شود؟

اگرچه بستنی معمولاً در ماه های تابستان مصرف می شود، اما در واقع می توان آن را در هر چهار فصل مصرف کرد. در واقع، کارشناسان بیان می کنند که خوردن بستنی در هوای سرد سالم تر است. مصرف غذاهای سرد در دمای پایین تر از تابستان باعث بیماری نمی شود. از آنجایی که دمای بدن و دمای محیط سردی بستنی را تحمل می کند، بعید است که فرد عرق کند یا بدن نسبت به سرما واکنش نشان دهد و بیمار شود. بستنی در صورت نگهداری و مصرف در شرایط سالم در تمام فصول قابل مصرف است.

کالری ارزش غذایی بستنی
خمیر تخمه آفتابگردان
خمیر تخمه آفتابگردان
تخمه خام آفتابگردان
تخمه خام آفتابگردان
تخمه آفتابگردان
تخمه آفتابگردان
مغز تخمه آفتابگردان نمکی
مغز تخمه آفتابگردان نمکی