صفحه اصلی مواد غذایی رامبوتان

رامبوتان

کالری رامبوتان چقدر است؟

رامبوتان
رامبوتان
(260 gr)
450 کالری

کالری رامبوتان چقدر است؟

میوه رامبوتان سرشار از مواد مغذی است که شامل ویتامین ها، مواد معدنی وآنتی اکسیدان ها و فیبر غذایی است. به دلیل وجود این مواد مغذی در این میوه، مصرف آن علاوه براینکه باعث حفظ سلامتی بدن می شود، فواید دارویی زیادی نیز خواهد داشت. از پوست مژکی آن، در برخی مصارف پزشکی و بهداشتی استفاده می شود، زیرا سرشار از تانن و ساپونین است. همچنین در کشور مالزی از پوست این میوه برای درمان تب استفاده می شود. این میوه در مناطق گرمسیری جنوب شرقی آسیا یافت می شود و بومی کشورهای مالزی، اندونزی و تایلند است.در زبان مالیایی به معنای میوه مودار است که این نام از ظاهر آن گرفته شده است. این میوه محلی مناطق استوایی است و کشورهای جنوب شرقی آسیا از جمله مالزی و ویتنام مهمترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان حیاتی در این بخش هستند. این میوه شیرین و آبدار است و طعمی شبیه به انگور دارد و هسته بزرگی دارد که به رنگ قهوه ای روشن و به قطر ۲ سانتی متر است. میوه آن می تواند بسیار شبیه میوه لایچی و لانگان باشد.رامبوتان به صورت خوشه ای روی درخت خود رشد می کند و در رنگ های زرد و صورتی موجود است. رامبوتان زرد طعمی ترش و شیرین و رامبوتان قرمزطعمی شیرین دارد. برای مصرف هر گونه، با برش پوست رنگی، آن را جدا کرده و گوشته سفید (گاهی صورتی) و آبدار میوه را می خورند. همچنین میوه ها قبل از رسیدن به رنگ سبز روشن هستند. میوه رامبوتان اغلب به صورت خام مصرف می شود و به دلیل رنگ سفید آن کمتر در سالاد میوه استفاده می شود. این میوه سرشار از کلسیم و ویتامین ث بوده و همچنین دارای آهن و فیبر است، بنابراین مصرف آن به افراد مبتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن توصیه می شود

کالری 100 گرم رامبوتان 68 کالری است

خواص رامبوتان

کاهش خطر ابتلا به سرطان

سلامت سیستم دستگاهایمنی

سلامت دستگاه گوارش

درمان دیابت

کاهش وزن

سلامت استخوان

خواص آنتی باکتریال

سلامت قلب

تامین مواد مغذی

کالری ارزش غذایی مواد غذایی رامبوتان فیبر آهن ویتامین ث لاغری تب کلسیم کم خونی دیابت
رامبوتان
رامبوتان
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری رامبوتان چقدر است؟

میوه رامبوتان سرشار از مواد مغذی است که شامل ویتامین ها، مواد معدنی وآنتی اکسیدان ها و فیبر غذایی است. به دلیل وجود این مواد مغذی در این میوه، مصرف آن علاوه براینکه باعث حفظ سلامتی بدن می شود، فواید دارویی زیادی نیز خواهد داشت. از پوست مژکی آن، در برخی مصارف پزشکی و بهداشتی استفاده می شود، زیرا سرشار از تانن و ساپونین است. همچنین در کشور مالزی از پوست این میوه برای درمان تب استفاده می شود. این میوه در مناطق گرمسیری جنوب شرقی آسیا یافت می شود و بومی کشورهای مالزی، اندونزی و تایلند است.در زبان مالیایی به معنای میوه مودار است که این نام از ظاهر آن گرفته شده است. این میوه محلی مناطق استوایی است و کشورهای جنوب شرقی آسیا از جمله مالزی و ویتنام مهمترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان حیاتی در این بخش هستند. این میوه شیرین و آبدار است و طعمی شبیه به انگور دارد و هسته بزرگی دارد که به رنگ قهوه ای روشن و به قطر ۲ سانتی متر است. میوه آن می تواند بسیار شبیه میوه لایچی و لانگان باشد.رامبوتان به صورت خوشه ای روی درخت خود رشد می کند و در رنگ های زرد و صورتی موجود است. رامبوتان زرد طعمی ترش و شیرین و رامبوتان قرمزطعمی شیرین دارد. برای مصرف هر گونه، با برش پوست رنگی، آن را جدا کرده و گوشته سفید (گاهی صورتی) و آبدار میوه را می خورند. همچنین میوه ها قبل از رسیدن به رنگ سبز روشن هستند. میوه رامبوتان اغلب به صورت خام مصرف می شود و به دلیل رنگ سفید آن کمتر در سالاد میوه استفاده می شود. این میوه سرشار از کلسیم و ویتامین ث بوده و همچنین دارای آهن و فیبر است، بنابراین مصرف آن به افراد مبتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن توصیه می شود

کالری 100 گرم رامبوتان 68 کالری است

خواص رامبوتان

کاهش خطر ابتلا به سرطان

سلامت سیستم دستگاهایمنی

سلامت دستگاه گوارش

درمان دیابت

کاهش وزن

سلامت استخوان

خواص آنتی باکتریال

سلامت قلب

تامین مواد مغذی

کالری ارزش غذایی مواد غذایی رامبوتان فیبر آهن ویتامین ث لاغری تب کلسیم کم خونی دیابت