هاگیس (کنسرو شده)
کالری هاگیس (کنسرو شده) چقدر است؟
هاگیس برای اسکاتلندیها یک غذای عادی است، اما برای غیر اسکاتلندیها هنوز هم یک راز است و میتواند بسیار عجیب باشد. کیفیت هاگیس همه آنچه را که باید در مورد این غذای خوشمزه، ملی، دلچسب و همه کاره که غالبا برای جشن شب آتش سرو میشود، نشان میدهد.هاگیس غذای ملی اسکاتند است؛ نوعی پودینگ متشکل از جگر، قلب و ریههای گوسفند (یا حیوان دیگر) که با گوشت گاو یا گوشت گوسفندی و جو دوسر پرک و پیاز، فلفل قرمز، سایر چاشنیها و ادویهها تهیه میشود. این مخلوط را داخل معده گوسفند جای میدهند و میپزند. از نظر تاریخی، هنگامی که شکارچیان اقدام به شکار میکردند، با استفاده از معده شکار به عنوان کیسه آشپزی، کله پاچه را ابتدا می پختند و سرو میکردند. قلب، کبد و ریههای خرد شده قبل از پخت با آرد جو دوسر، پیاز و ادویه جات مزهدار میشدند. امروزه هنوز از کیسههای طبیعی مانند روده یا معده استفاده میکنند اما استفاده از کیسههای مصنوعی رایج شده است (تاثیری در طعم و مزه ندارد)
کالری 100 گرم هاگیس (کنسرو شده) 200 کالری است
هاگیس مانند یک سوسیس خرد شده، با بافتی درشت به همراه جو دوسر، طعمی فلفلی و گرم است. این غذا معمولاً با گوشت قارچ (شلغم له شده) و پوره سیب زمینی به همراه نوشیدنی مورد علاقه هر فرد سرو میشود. هاگیس یک غذا چند منظوره است. میتوان از آن برای تهیه مرغ و مرغ شکم پر استفاده کرد یا مانند پودینگ سیاه خرد شده برای صبحانه آن را سرخ کرد. هاگیس به طور معمول با مواد زائد گوسفندی ساخته میشود اما در اصل از هر حیوانی استفاده میشد. انواع مختلفی از هاگیس وجود دارد که شامل ترکیبی از گوشت بره، گوشت خوک، گوشت گاو، گوشت گوزن و گوشتهایی کمی غیر معمولتر مانند خرگوش است. هاگیس در طول سالها متناسب با هر نوع سلیقه و سبکهای متفاوت زندگی تکامل یافته است، بنابراین اکنون میتوانید هاگیسهای ارگانیک، بدون گلوتن و حتی مناسب گیاهخواران را پیدا کنید.هاگیس ارزان، خوش طعم و مغذی است. در اسکاتلند قبلاً یک غذای روستایی در نظر گرفته میشد اما در قرن بیست و یکم هاگیس با برخی از مراسمها، خصوصاً در شب جشن آتش (که هر ساله در ژانویه برگزار میشود) سرو میشود
هاگیس (کنسرو شده)
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری هاگیس (کنسرو شده) چقدر است؟
هاگیس برای اسکاتلندیها یک غذای عادی است، اما برای غیر اسکاتلندیها هنوز هم یک راز است و میتواند بسیار عجیب باشد. کیفیت هاگیس همه آنچه را که باید در مورد این غذای خوشمزه، ملی، دلچسب و همه کاره که غالبا برای جشن شب آتش سرو میشود، نشان میدهد.هاگیس غذای ملی اسکاتند است؛ نوعی پودینگ متشکل از جگر، قلب و ریههای گوسفند (یا حیوان دیگر) که با گوشت گاو یا گوشت گوسفندی و جو دوسر پرک و پیاز، فلفل قرمز، سایر چاشنیها و ادویهها تهیه میشود. این مخلوط را داخل معده گوسفند جای میدهند و میپزند. از نظر تاریخی، هنگامی که شکارچیان اقدام به شکار میکردند، با استفاده از معده شکار به عنوان کیسه آشپزی، کله پاچه را ابتدا می پختند و سرو میکردند. قلب، کبد و ریههای خرد شده قبل از پخت با آرد جو دوسر، پیاز و ادویه جات مزهدار میشدند. امروزه هنوز از کیسههای طبیعی مانند روده یا معده استفاده میکنند اما استفاده از کیسههای مصنوعی رایج شده است (تاثیری در طعم و مزه ندارد)
کالری 100 گرم هاگیس (کنسرو شده) 200 کالری است
هاگیس مانند یک سوسیس خرد شده، با بافتی درشت به همراه جو دوسر، طعمی فلفلی و گرم است. این غذا معمولاً با گوشت قارچ (شلغم له شده) و پوره سیب زمینی به همراه نوشیدنی مورد علاقه هر فرد سرو میشود. هاگیس یک غذا چند منظوره است. میتوان از آن برای تهیه مرغ و مرغ شکم پر استفاده کرد یا مانند پودینگ سیاه خرد شده برای صبحانه آن را سرخ کرد. هاگیس به طور معمول با مواد زائد گوسفندی ساخته میشود اما در اصل از هر حیوانی استفاده میشد. انواع مختلفی از هاگیس وجود دارد که شامل ترکیبی از گوشت بره، گوشت خوک، گوشت گاو، گوشت گوزن و گوشتهایی کمی غیر معمولتر مانند خرگوش است. هاگیس در طول سالها متناسب با هر نوع سلیقه و سبکهای متفاوت زندگی تکامل یافته است، بنابراین اکنون میتوانید هاگیسهای ارگانیک، بدون گلوتن و حتی مناسب گیاهخواران را پیدا کنید.هاگیس ارزان، خوش طعم و مغذی است. در اسکاتلند قبلاً یک غذای روستایی در نظر گرفته میشد اما در قرن بیست و یکم هاگیس با برخی از مراسمها، خصوصاً در شب جشن آتش (که هر ساله در ژانویه برگزار میشود) سرو میشود