سفیده تخم مرغ (پخته شده)
کالری سفیده تخم مرغ (پخته شده) چقدر است؟
یک تخم مرغ شامل 6 گرم از هر 9 آمینواسید ضروری بدن است که بلوکهای سازنده پروتئین به شمار میآیند. این بسیار مهم است زیرا بدن نمیتواند به تنهایی این بلوکهای سازنده را تولید کند. تقریبا نیمی از سفیده تخم مرغ را پروتئین تشکیل میدهد و تنها بخش کوچکی از آن چربی و کلسترول است.این بدان معنی است که تخم مرغ نسبت به سایر مواد غذایی به ازای هر کالری مواد مغذی شامل ویتامینها، مواد معدنی و آمینواسیدهای بیشتری دارد. با خوردن یک تخم مرغ موارد زیر برای بدن تامین میشوندپروتئین با کیفیت بالاسلنیومفسفرکولینآنتی اکسیدانهای متعدد که برای حفظ سلامت سلولهای بدن ضروری هستند.کلسترول خوب که با نام اچ دی ال شناخته میشود، در افرادی که روزانه سه تخم مرغ یا بیشتر مصرف میکنند افزایش مییابد. البته، کلسترول بد نیز افزایش مییابد. اما بالا رفتن کلسترول خوب موجب میشود تا ضرر کلسترول بد کمتر شود.پزشک همراه با کلسترول خوب و بد تری گلیسیرید را هم آزمایش میکند. تری گلیسیرید پایینتر برای سلامت بدن مفید است. به نظر میرسد خورن تخم مرغ به ویژه تخم مرغهای حاوی اسیدهای چرب امگا 3 سطح تری گریسید را کاهش میدهد
کالری 100 گرم سفیده تخم مرغ (پخته شده) 64 کالری است
خواص تخم مرغ
سرشار از پروتئین کامل
سرشار از مواد مغذی است
به کلسترول خوب کمک میکند
موجب کاهش تری گلیسیرید میشود
احتمال سکته مغزی را کاهش میدهد
به کنترل پروتئین کمک میکند
مقرون به صرفه است
برای سلامت قلب مفید هستند
فرد را سیر نگه میدارد
برای سلامت چشم مفید است
به تقویت مغز کمک میکند
سفیده تخم مرغ (پخته شده)
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری سفیده تخم مرغ (پخته شده) چقدر است؟
یک تخم مرغ شامل 6 گرم از هر 9 آمینواسید ضروری بدن است که بلوکهای سازنده پروتئین به شمار میآیند. این بسیار مهم است زیرا بدن نمیتواند به تنهایی این بلوکهای سازنده را تولید کند. تقریبا نیمی از سفیده تخم مرغ را پروتئین تشکیل میدهد و تنها بخش کوچکی از آن چربی و کلسترول است.این بدان معنی است که تخم مرغ نسبت به سایر مواد غذایی به ازای هر کالری مواد مغذی شامل ویتامینها، مواد معدنی و آمینواسیدهای بیشتری دارد. با خوردن یک تخم مرغ موارد زیر برای بدن تامین میشوندپروتئین با کیفیت بالاسلنیومفسفرکولینآنتی اکسیدانهای متعدد که برای حفظ سلامت سلولهای بدن ضروری هستند.کلسترول خوب که با نام اچ دی ال شناخته میشود، در افرادی که روزانه سه تخم مرغ یا بیشتر مصرف میکنند افزایش مییابد. البته، کلسترول بد نیز افزایش مییابد. اما بالا رفتن کلسترول خوب موجب میشود تا ضرر کلسترول بد کمتر شود.پزشک همراه با کلسترول خوب و بد تری گلیسیرید را هم آزمایش میکند. تری گلیسیرید پایینتر برای سلامت بدن مفید است. به نظر میرسد خورن تخم مرغ به ویژه تخم مرغهای حاوی اسیدهای چرب امگا 3 سطح تری گریسید را کاهش میدهد
کالری 100 گرم سفیده تخم مرغ (پخته شده) 64 کالری است
خواص تخم مرغ
سرشار از پروتئین کامل
سرشار از مواد مغذی است
به کلسترول خوب کمک میکند
موجب کاهش تری گلیسیرید میشود
احتمال سکته مغزی را کاهش میدهد
به کنترل پروتئین کمک میکند
مقرون به صرفه است
برای سلامت قلب مفید هستند
فرد را سیر نگه میدارد
برای سلامت چشم مفید است
به تقویت مغز کمک میکند