صفحه اصلی مواد غذایی قارچ

قارچ

کالری قارچ چقدر است؟

قارچ
قارچ
(260 gr)
450 کالری

کالری قارچ چقدر است؟

اگر چه قارچ ها سبزی محسوب می شوند، اما از نظر فنی سبزیجات نیستند. قارچ هایی که به دلیل ناتوانی در حرکت، داشتن دیواره سلولی و تکثیر توسط هاگ ​​ویژگی های گیاهی خود را نشان می دهند، به دلیل کمبود کلروفیل و عدم وجود اندام های رویشی مانند برگ، به عنوان گونه ای مجزا در جهان زنده محسوب می شوند. ریشه و چشم میلیون ها نوع از این نوع غذایی در طبیعت وجود دارد که می توانند با تولید هاگ هایی شبیه گرده یا دانه ها، تکثیر شوند. انواع خوراکی خوراکی وجود دارد که می تواند در خاک یا چوب زندگی کند، مانند صدف، پرورشی، خرطومی، کاج، علفزار، مورل، تیرمیت و کانگورو، اما انواع سمی نیز وجود دارد که غیرقابل خوردن هستند و می توانند مشکلات جدی سلامتی و حتی ایجاد کنند. مرگ در صورت خوردن

کالری قارچ در 100 گرم 22 کالری میباشد.

فواید قارچ چیست؟

قارچ که با محتوای تقریباً صفر چربی خود جلب توجه می کند، به دلیل کالری کم، محتوای پروتئین بالا و محتوای بدون کلسترول، یکی از پرطرفدارترین مواد غذایی در لیست رژیم غذایی است. مواد غذایی با محتوای فیبر بالا نیز به عنوان منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی نشان داده شده است. اگرچه فواید تغذیه ای آن بسته به نوع آن متفاوت است، اما می توان در مورد فواید کلی قارچ برای سلامتی صحبت کرد.

قارچ ها که حاوی بسیاری از اجزای آنتی اکسیدانی به خصوص سلنیوم هستند، به محافظت از سلول های بدن در برابر رادیکال های آزاد که می توانند باعث بیماری های منفی مانند بیماری قلبی و سرطان شوند، کمک می کند. از آسیب دیدن سلول ها در اثر افزایش سن جلوگیری می کند و با تقویت سیستم ایمنی از سیستم دفاعی بدن در برابر بیماری ها حمایت می کند. علاوه بر این، می توان گفت که قارچ به لطف فیبر غذایی محلول به نام بتا گلوکان در محتوای آن، اثرات مثبتی بر کلسترول دارد. بتا گلوکان که در تنظیم قند خون نیز نقش موثری دارد، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد. به طور خاص، اعتقاد بر این است که سویه‌های صدف و شیتاکه قوی‌ترین بتاگلوکان‌ها را دارند.

قارچ که سرشار از ویتامین های گروه B مانند ریبوفلاوین، نیاسین و اسید پانتوتنیک است، از تولید گلبول های قرمز خون حمایت می کند و نقش مهمی در تنظیم دستگاه گوارش دارد. ویتامین های B موجود در این ماده غذایی که مصرف منظم آن برای داشتن بافت پوستی سالم توصیه می شود نیز به عملکرد منظم سیستم عصبی کمک می کند.

قارچ که سرشار از مس است از بافت‌های بدن در تولید گلبول‌های قرمز حمایت می‌کند. مس که نقش مهمی در تضمین ساختار استخوانی سالم و هدایت عصبی دارد، در افرادی که به طور منظم قارچ مصرف می کنند به مقدار کافی یافت می شود. این ماده غذایی که منبع غنی پتاسیم نیز هست و نقش مهمی در عملکرد منظم قلب، ماهیچه ها و سیستم عصبی دارد، به دلیل داشتن پروتئین بالا، جایگاهی بی بدیل در رژیم غذایی گیاهخواران دارد.

 

کالری ارزش غذایی قارچ سبزیجات
قارچ
قارچ
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری قارچ چقدر است؟

اگر چه قارچ ها سبزی محسوب می شوند، اما از نظر فنی سبزیجات نیستند. قارچ هایی که به دلیل ناتوانی در حرکت، داشتن دیواره سلولی و تکثیر توسط هاگ ​​ویژگی های گیاهی خود را نشان می دهند، به دلیل کمبود کلروفیل و عدم وجود اندام های رویشی مانند برگ، به عنوان گونه ای مجزا در جهان زنده محسوب می شوند. ریشه و چشم میلیون ها نوع از این نوع غذایی در طبیعت وجود دارد که می توانند با تولید هاگ هایی شبیه گرده یا دانه ها، تکثیر شوند. انواع خوراکی خوراکی وجود دارد که می تواند در خاک یا چوب زندگی کند، مانند صدف، پرورشی، خرطومی، کاج، علفزار، مورل، تیرمیت و کانگورو، اما انواع سمی نیز وجود دارد که غیرقابل خوردن هستند و می توانند مشکلات جدی سلامتی و حتی ایجاد کنند. مرگ در صورت خوردن

کالری قارچ در 100 گرم 22 کالری میباشد.

فواید قارچ چیست؟

قارچ که با محتوای تقریباً صفر چربی خود جلب توجه می کند، به دلیل کالری کم، محتوای پروتئین بالا و محتوای بدون کلسترول، یکی از پرطرفدارترین مواد غذایی در لیست رژیم غذایی است. مواد غذایی با محتوای فیبر بالا نیز به عنوان منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی نشان داده شده است. اگرچه فواید تغذیه ای آن بسته به نوع آن متفاوت است، اما می توان در مورد فواید کلی قارچ برای سلامتی صحبت کرد.

قارچ ها که حاوی بسیاری از اجزای آنتی اکسیدانی به خصوص سلنیوم هستند، به محافظت از سلول های بدن در برابر رادیکال های آزاد که می توانند باعث بیماری های منفی مانند بیماری قلبی و سرطان شوند، کمک می کند. از آسیب دیدن سلول ها در اثر افزایش سن جلوگیری می کند و با تقویت سیستم ایمنی از سیستم دفاعی بدن در برابر بیماری ها حمایت می کند. علاوه بر این، می توان گفت که قارچ به لطف فیبر غذایی محلول به نام بتا گلوکان در محتوای آن، اثرات مثبتی بر کلسترول دارد. بتا گلوکان که در تنظیم قند خون نیز نقش موثری دارد، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد. به طور خاص، اعتقاد بر این است که سویه‌های صدف و شیتاکه قوی‌ترین بتاگلوکان‌ها را دارند.

قارچ که سرشار از ویتامین های گروه B مانند ریبوفلاوین، نیاسین و اسید پانتوتنیک است، از تولید گلبول های قرمز خون حمایت می کند و نقش مهمی در تنظیم دستگاه گوارش دارد. ویتامین های B موجود در این ماده غذایی که مصرف منظم آن برای داشتن بافت پوستی سالم توصیه می شود نیز به عملکرد منظم سیستم عصبی کمک می کند.

قارچ که سرشار از مس است از بافت‌های بدن در تولید گلبول‌های قرمز حمایت می‌کند. مس که نقش مهمی در تضمین ساختار استخوانی سالم و هدایت عصبی دارد، در افرادی که به طور منظم قارچ مصرف می کنند به مقدار کافی یافت می شود. این ماده غذایی که منبع غنی پتاسیم نیز هست و نقش مهمی در عملکرد منظم قلب، ماهیچه ها و سیستم عصبی دارد، به دلیل داشتن پروتئین بالا، جایگاهی بی بدیل در رژیم غذایی گیاهخواران دارد.

 

کالری ارزش غذایی قارچ سبزیجات