صفحه اصلی مواد غذایی بلغور قهوه ای

بلغور قهوه ای

کالری بلغور قهوه ای چقدر است؟

غذاهای که میتونی با بلغور قهوه ای درست کنی

بلغور قهوه ای
بلغور قهوه ای
(260 gr)
450 کالری

کالری بلغور قهوه ای چقدر است؟

بلغور نوعی غلات خوراکی است که از گندم خشک و ترک‌خورده تهیه می‌شود که متشکل از جوانه غلات (سرشار از چربی‌های اشباع نشده سالم)، سبوس(پوشش غنی از فیبر) و آندوسپرم یا درون دانه (معمولاً آرد سفید تصفیه شده) است.بلغور گندم قبل از بسته‌بندی پخته و خشک خواهند شد. در نتیجه، خیلی سریع‌تر از انواع دیگر گندم خالص مانند توت گندم و فریکه یا فریک  پخته می‌شوند و در نتیجه یک غله کامل محسوب می‌شود. بلغور گندم زمان کمی برای پختن نیاز خواهد داشت. برخلاف آن، گندم نیم‌کوفته پخته نمی‌شود بنابراین زمان بیشتری را باید برای پختن آن صرف کنید. بلغور گندم دارای فیبر و ویتامین‌های گروه ب و پروتئین است. بلغور گندم نه‌تنها خوشمزه است و سریع آماده می‌شود، بلکه بسیار مقوی نیز هست. از آنجا که این دانه‌ها با حداقل فرآوری هستند، ارزش غذایی بیشتری نسبت به محصولات گندم تصفیه شده دارند.این محصول حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی و همچنین مقدار قابل‌توجهی فیبر است. در حقیقت، یک وعده آن بیش از 30٪ از مواد مغذی موردنیاز بدن را تأمین می‌کند.این نوع از بلغور منبع فراوانی از عناصر منگنز، منیزیم و آهن است و همچنین کالری کمتری نسبت به سایر غلات کامل مانند برنج قهوه‌ای یا کینوآدارد

کالری 100 گرم بلغور قهوه ای 325 کالری است

خواص بلغور

سلامت قلب

کنترل قند خون

کمک به هضم وسلامت روده

کاهش وزن

دیابت

استحکام استخوان ها

تقویت سیستم ایمنی

کالری ارزش غذایی مواد غذایی بلغور قهوه ای بلغور دیابت لاغری قندخون فیبر ویتامین ب پروتئین
بلغور قهوه ای
بلغور قهوه ای
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری بلغور قهوه ای چقدر است؟

بلغور نوعی غلات خوراکی است که از گندم خشک و ترک‌خورده تهیه می‌شود که متشکل از جوانه غلات (سرشار از چربی‌های اشباع نشده سالم)، سبوس(پوشش غنی از فیبر) و آندوسپرم یا درون دانه (معمولاً آرد سفید تصفیه شده) است.بلغور گندم قبل از بسته‌بندی پخته و خشک خواهند شد. در نتیجه، خیلی سریع‌تر از انواع دیگر گندم خالص مانند توت گندم و فریکه یا فریک  پخته می‌شوند و در نتیجه یک غله کامل محسوب می‌شود. بلغور گندم زمان کمی برای پختن نیاز خواهد داشت. برخلاف آن، گندم نیم‌کوفته پخته نمی‌شود بنابراین زمان بیشتری را باید برای پختن آن صرف کنید. بلغور گندم دارای فیبر و ویتامین‌های گروه ب و پروتئین است. بلغور گندم نه‌تنها خوشمزه است و سریع آماده می‌شود، بلکه بسیار مقوی نیز هست. از آنجا که این دانه‌ها با حداقل فرآوری هستند، ارزش غذایی بیشتری نسبت به محصولات گندم تصفیه شده دارند.این محصول حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی و همچنین مقدار قابل‌توجهی فیبر است. در حقیقت، یک وعده آن بیش از 30٪ از مواد مغذی موردنیاز بدن را تأمین می‌کند.این نوع از بلغور منبع فراوانی از عناصر منگنز، منیزیم و آهن است و همچنین کالری کمتری نسبت به سایر غلات کامل مانند برنج قهوه‌ای یا کینوآدارد

کالری 100 گرم بلغور قهوه ای 325 کالری است

خواص بلغور

سلامت قلب

کنترل قند خون

کمک به هضم وسلامت روده

کاهش وزن

دیابت

استحکام استخوان ها

تقویت سیستم ایمنی

کالری ارزش غذایی مواد غذایی بلغور قهوه ای بلغور دیابت لاغری قندخون فیبر ویتامین ب پروتئین