سس صدف
کالری سس صدف چقدر است؟
سس صدف، یا روغن صدف، یک غذای اصلی محبوب در غذاهای آسیایی است. به ویژه در چین محبوب است. طعم صدف نمکی و عطر تند آن، لذیذ غذاهای تایلندی، ویتنامی و خمری را مجذوب خود کرده است. و اکنون آنها به طور فعال قلب طرفداران غذاهای آسیای شرقی را در سراسر جهان به دست می آورند. این چاشنی غلیظ و قهوه ای تیره اغلب با سس ماهی اشتباه گرفته می شود. اما این دور از واقعیت است: سس ماهی و صدف از نظر طعم، رنگ، فناوری تولید و دامنه کاملاً متفاوت است. چند قرن پیش، یک محصول صدف به معنای سس بشامل بود که در غذاهای فرانسوی و بریتانیایی محبوبیت داشت و سخاوتمندانه با صدف طعم دار می شدیک نظریه تایید نشده وجود دارد که نشان می دهد سس صدف به عنوان چاشنی قرن هاست که شناخته شده است و از زمان تمدن چین باستان مورد استفاده قرار گرفته است. برخی از مورخان منشأ آن را به گاروم سس ماهی روم باستان نسبت می دهند. به طور کلی داستان ها و افسانه های زیادی در مورد پیدایش این چاشنی وجود دارد. طبق یک نسخه، به لطف یک ماهیگیر چینی فقیر که هنگام درست کردن سوپ صدف به خواب رفت، ظاهر شد. و وقتی به یادش افتاد، یک غذای کاملاً معطر و خوش طعم در مقابلش ظاهر شد
کالری 100 گرم سس صدف 51 کالری است
خواص سس صدف
افزایش ایمنی
عادی سازی متابولیسم
بهبود اشتها
خنثی سازی شرایط استرس زا و سندرم افسردگی
عملکرد پایدار سیستم عصبی و گوارشی
تحریک مغز
بهبود کبد و سیستم گردش خون
سس صدف
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری سس صدف چقدر است؟
سس صدف، یا روغن صدف، یک غذای اصلی محبوب در غذاهای آسیایی است. به ویژه در چین محبوب است. طعم صدف نمکی و عطر تند آن، لذیذ غذاهای تایلندی، ویتنامی و خمری را مجذوب خود کرده است. و اکنون آنها به طور فعال قلب طرفداران غذاهای آسیای شرقی را در سراسر جهان به دست می آورند. این چاشنی غلیظ و قهوه ای تیره اغلب با سس ماهی اشتباه گرفته می شود. اما این دور از واقعیت است: سس ماهی و صدف از نظر طعم، رنگ، فناوری تولید و دامنه کاملاً متفاوت است. چند قرن پیش، یک محصول صدف به معنای سس بشامل بود که در غذاهای فرانسوی و بریتانیایی محبوبیت داشت و سخاوتمندانه با صدف طعم دار می شدیک نظریه تایید نشده وجود دارد که نشان می دهد سس صدف به عنوان چاشنی قرن هاست که شناخته شده است و از زمان تمدن چین باستان مورد استفاده قرار گرفته است. برخی از مورخان منشأ آن را به گاروم سس ماهی روم باستان نسبت می دهند. به طور کلی داستان ها و افسانه های زیادی در مورد پیدایش این چاشنی وجود دارد. طبق یک نسخه، به لطف یک ماهیگیر چینی فقیر که هنگام درست کردن سوپ صدف به خواب رفت، ظاهر شد. و وقتی به یادش افتاد، یک غذای کاملاً معطر و خوش طعم در مقابلش ظاهر شد
کالری 100 گرم سس صدف 51 کالری است
خواص سس صدف
افزایش ایمنی
عادی سازی متابولیسم
بهبود اشتها
خنثی سازی شرایط استرس زا و سندرم افسردگی
عملکرد پایدار سیستم عصبی و گوارشی
تحریک مغز
بهبود کبد و سیستم گردش خون