گوشت اردک
کالری گوشت اردک چقدر است؟
گوشت اردک نسبت به گوشت مرغ مغذی تر و البته دیرهضم تر است و از آنجا که جزو گوشت های پرچرب محسوب می شود با وجود مواد مغذی فراوانی که دارد باید به صورت متعادل مصرف شود. گوشت اردک بر خلاف گوشت مرغ قرمز رنگ است و طبعی گرم داشته ، دیرهضم تر است ولی ارزش غذایی بالاتری داشته و مقوی تر است. گوشت اردک جزو گوشتهای پر چرب محسوب می شود بنابراین مصرف آن برای افرادی که کلسترول بالایی دارند باید با احتیاط باشد. بیشتر چربی گوشت اردک در پوست و زیر سینه قرار دارد که میتوانید قبل از پخت آنها را جدا کنید.گوش اردک منبع پتاسیم است و با وجودی که مصرف متعادل آن میتواند منجر به کاهش فشار خون و تقویت سلامت قلب شود ولی زیاده روی در مصرف آن به دلیل چربی بالایی که دارد برای سلامت مفید نیست
کالری 100 گرم گوشت اردک 226 کالری است
خواص گوشت اردک
گوشت اردک قرمز رنگ است و سرشار از پروتئین با کیفیت بالاست
مواد مغذی موجود در گوشت اردک عبارتند از فسفر ، آهن ، روی ، ویتامین ب 6 ، ویتامین ب 12 ، سلنیوم ، فولات و منیزیم گوشت اردک چربی بالایی دارد ولی ز آنجا که نقطه ذوب پایین تری نسبت به گوشت مرغ ( 37 درجه ) و گوشت گاو ( 45 درجه ) دارد به راحتی در بدن متابولیزه می شود
دمای ذوب چربی گوشت اردک 14 درجه است که از دمای طبیعی بدن انسان پایین تر است و به همین دلیل به راحتی در بدن ذوب می شود بنابراین مصرف گوشت اردک باعث چاقی نخواهد شد. پخت گوشت اردک با پوست باعث می شود که گوشت چرب و خوشمزه تر باشد و کیفیت خودش را بهتر حفظ کند
گوشت اردک
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری گوشت اردک چقدر است؟
گوشت اردک نسبت به گوشت مرغ مغذی تر و البته دیرهضم تر است و از آنجا که جزو گوشت های پرچرب محسوب می شود با وجود مواد مغذی فراوانی که دارد باید به صورت متعادل مصرف شود. گوشت اردک بر خلاف گوشت مرغ قرمز رنگ است و طبعی گرم داشته ، دیرهضم تر است ولی ارزش غذایی بالاتری داشته و مقوی تر است. گوشت اردک جزو گوشتهای پر چرب محسوب می شود بنابراین مصرف آن برای افرادی که کلسترول بالایی دارند باید با احتیاط باشد. بیشتر چربی گوشت اردک در پوست و زیر سینه قرار دارد که میتوانید قبل از پخت آنها را جدا کنید.گوش اردک منبع پتاسیم است و با وجودی که مصرف متعادل آن میتواند منجر به کاهش فشار خون و تقویت سلامت قلب شود ولی زیاده روی در مصرف آن به دلیل چربی بالایی که دارد برای سلامت مفید نیست
کالری 100 گرم گوشت اردک 226 کالری است
خواص گوشت اردک
گوشت اردک قرمز رنگ است و سرشار از پروتئین با کیفیت بالاست
مواد مغذی موجود در گوشت اردک عبارتند از فسفر ، آهن ، روی ، ویتامین ب 6 ، ویتامین ب 12 ، سلنیوم ، فولات و منیزیم گوشت اردک چربی بالایی دارد ولی ز آنجا که نقطه ذوب پایین تری نسبت به گوشت مرغ ( 37 درجه ) و گوشت گاو ( 45 درجه ) دارد به راحتی در بدن متابولیزه می شود
دمای ذوب چربی گوشت اردک 14 درجه است که از دمای طبیعی بدن انسان پایین تر است و به همین دلیل به راحتی در بدن ذوب می شود بنابراین مصرف گوشت اردک باعث چاقی نخواهد شد. پخت گوشت اردک با پوست باعث می شود که گوشت چرب و خوشمزه تر باشد و کیفیت خودش را بهتر حفظ کند