صفحه اصلی مواد غذایی گوشت اردک

گوشت اردک

کالری گوشت اردک چقدر است؟

گوشت اردک
گوشت اردک
(260 gr)
450 کالری

کالری گوشت اردک چقدر است؟

گوشت اردک نسبت به گوشت مرغ مغذی تر و البته دیرهضم تر است و از آنجا که جزو گوشت های پرچرب محسوب می شود با وجود مواد مغذی فراوانی که دارد باید به صورت متعادل مصرف شود. گوشت اردک بر خلاف گوشت مرغ قرمز رنگ است و طبعی گرم داشته ، دیرهضم تر است ولی ارزش غذایی بالاتری داشته و مقوی تر است. گوشت اردک جزو گوشتهای پر چرب محسوب می شود بنابراین مصرف آن برای افرادی که کلسترول بالایی دارند باید با احتیاط باشد. بیشتر چربی گوشت اردک در پوست و زیر سینه قرار دارد که میتوانید قبل از پخت آنها را جدا کنید.گوش اردک منبع پتاسیم است و با وجودی که مصرف متعادل آن میتواند منجر به کاهش فشار خون و تقویت سلامت قلب شود ولی زیاده روی در مصرف آن به دلیل چربی بالایی که دارد برای سلامت مفید نیست

کالری 100 گرم گوشت اردک 226 کالری است

خواص گوشت اردک

گوشت اردک قرمز رنگ است و سرشار از پروتئین با کیفیت بالاست

مواد مغذی موجود در گوشت اردک عبارتند از  فسفر ، آهن ، روی ، ویتامین ب 6 ، ویتامین ب 12 ، سلنیوم ، فولات و منیزیم گوشت اردک چربی بالایی دارد ولی ز آنجا که نقطه ذوب پایین تری نسبت به گوشت مرغ ( 37 درجه )  و گوشت گاو ( 45 درجه ) دارد به راحتی در بدن متابولیزه می شود

دمای ذوب چربی گوشت اردک 14 درجه است که از دمای طبیعی بدن انسان پایین تر است و به همین دلیل به راحتی در بدن ذوب می شود بنابراین مصرف گوشت اردک باعث چاقی نخواهد شد. پخت گوشت اردک با پوست باعث می شود که گوشت چرب و خوشمزه تر باشد و کیفیت خودش را بهتر حفظ کند

 

کالری ارزش غذایی مواد غذایی اردک گوشت اردک ویتامین ب6 ویتامین ب12 پروتئین فسفر آهن روی فولات منیزیم
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا کبابی
ماهی قزل آلا کبابی
ریبی (پخته شده)
ریبی (پخته شده)
گوشت هشت پا (اختاپوس)
گوشت هشت پا (اختاپوس)
گوشت اردک
گوشت اردک
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری گوشت اردک چقدر است؟

گوشت اردک نسبت به گوشت مرغ مغذی تر و البته دیرهضم تر است و از آنجا که جزو گوشت های پرچرب محسوب می شود با وجود مواد مغذی فراوانی که دارد باید به صورت متعادل مصرف شود. گوشت اردک بر خلاف گوشت مرغ قرمز رنگ است و طبعی گرم داشته ، دیرهضم تر است ولی ارزش غذایی بالاتری داشته و مقوی تر است. گوشت اردک جزو گوشتهای پر چرب محسوب می شود بنابراین مصرف آن برای افرادی که کلسترول بالایی دارند باید با احتیاط باشد. بیشتر چربی گوشت اردک در پوست و زیر سینه قرار دارد که میتوانید قبل از پخت آنها را جدا کنید.گوش اردک منبع پتاسیم است و با وجودی که مصرف متعادل آن میتواند منجر به کاهش فشار خون و تقویت سلامت قلب شود ولی زیاده روی در مصرف آن به دلیل چربی بالایی که دارد برای سلامت مفید نیست

کالری 100 گرم گوشت اردک 226 کالری است

خواص گوشت اردک

گوشت اردک قرمز رنگ است و سرشار از پروتئین با کیفیت بالاست

مواد مغذی موجود در گوشت اردک عبارتند از  فسفر ، آهن ، روی ، ویتامین ب 6 ، ویتامین ب 12 ، سلنیوم ، فولات و منیزیم گوشت اردک چربی بالایی دارد ولی ز آنجا که نقطه ذوب پایین تری نسبت به گوشت مرغ ( 37 درجه )  و گوشت گاو ( 45 درجه ) دارد به راحتی در بدن متابولیزه می شود

دمای ذوب چربی گوشت اردک 14 درجه است که از دمای طبیعی بدن انسان پایین تر است و به همین دلیل به راحتی در بدن ذوب می شود بنابراین مصرف گوشت اردک باعث چاقی نخواهد شد. پخت گوشت اردک با پوست باعث می شود که گوشت چرب و خوشمزه تر باشد و کیفیت خودش را بهتر حفظ کند

 

کالری ارزش غذایی مواد غذایی اردک گوشت اردک ویتامین ب6 ویتامین ب12 پروتئین فسفر آهن روی فولات منیزیم
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا کبابی
ماهی قزل آلا کبابی
ریبی (پخته شده)
ریبی (پخته شده)
گوشت هشت پا (اختاپوس)
گوشت هشت پا (اختاپوس)