کفیر
کالری کفیر چقدر است؟
از گذشته تا به امروز مصرف لبنیات و نوشیدنیهای تولید شده از شیر و دوغ مورد توجه بشر بوده است. به نحوی که از این ماده غذایی پرخاصیت برای درمان انواع بیماری، تقویت سیستم ایمنی و همچنین سلامت پوست و زیبایی استفاده میکنند. در این میان کفیر یکی از نوشیدنیهای پروبیوتیک حاوی ترکیب زیست فعال است. که ضمن تنظیم کردن باکتری درون دستگاه گوارش و کبد، موجب بهبود سلامتی بدن و افزایش جذب مواد معدنی میشوددر واقع نحوه عملکرد کفیر و سوخت و ساز منحصربهفرد آن در بدن سبب شده تا علاوه بر تقویت قوای جسمانی، با فراهم نمودن مواد معدنی کمیاب نظیر بیوتین موجب بهبود سلامت و زیبایی پوست شود.بهطور کلی کفیر یک نوشیدنی تخمیری است که حاصل واکنش شیر و دانههای کفیر میباشد. این نوشیدنی برای اولین بار در کشور روسیه و کوههای قفقاز تهیه و مورد استفاده قرار گرفت. البته نوشیدنی خوشمزه و دارای طعم بسیار عالی است و می توان آن را با عسل و انواع میوه نیز میل کرد.از آنجاییکه این نوشیدنی با انواع میکروبهای مضر و سرطانزا مبارزه میکند و همچنین موجب بهبود عملکرد کبد و دستگاه گوارش میشود، در قرن 21 میلادی بهعنوان سالمترین غذا شناخته شده است
کالری 100 میلی لیتر کفیر 52.4 کالری است
خواص کفیر
تصحیح عملکرد سیستم گوارش و بهبود فرآیند هضم غذا بدون نیاز به مصرف داروهای آنتیبیوتیک
درمان سریع یبوست و افزایش حرکات روده
تقویت استخوان ها و مفاصل و همچنین پیشگیری از ابتلا به بیماری پوکی استخوان
درمان مؤثر انواع آلرژی
بهترین ضدعفونیکننده برای روده و درمان اسهال
درمان بیماری عدم دریافت لاکتوز در بدن برای افرادی که نمیتوانند از شیر استفاده کنند.
درمان انواع بیماریهای گوارشی در کوتاهترین زمان ممکن
تنظیم فشار و بهبود فرآیند گردش خون در بدن به منظور جلوگیری از ابتلا به فشار خون بالا
درمان اختلالات پیشفعالی در کودکان
مناسب برای زیبایی پوست و شفافسازی آن (در بسیاری از کرمها و پاککنندههای آرایشی از کفیر استفاده میکنند.)
غنی شده از کلسیم، پروتئین، فیبر و ویتامین گروه ب (اسید فولیک، نیاسین و غیره)
تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش موارد ابتلا به بیماریهای مزمن و واگیردار
کفیر
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری کفیر چقدر است؟
از گذشته تا به امروز مصرف لبنیات و نوشیدنیهای تولید شده از شیر و دوغ مورد توجه بشر بوده است. به نحوی که از این ماده غذایی پرخاصیت برای درمان انواع بیماری، تقویت سیستم ایمنی و همچنین سلامت پوست و زیبایی استفاده میکنند. در این میان کفیر یکی از نوشیدنیهای پروبیوتیک حاوی ترکیب زیست فعال است. که ضمن تنظیم کردن باکتری درون دستگاه گوارش و کبد، موجب بهبود سلامتی بدن و افزایش جذب مواد معدنی میشوددر واقع نحوه عملکرد کفیر و سوخت و ساز منحصربهفرد آن در بدن سبب شده تا علاوه بر تقویت قوای جسمانی، با فراهم نمودن مواد معدنی کمیاب نظیر بیوتین موجب بهبود سلامت و زیبایی پوست شود.بهطور کلی کفیر یک نوشیدنی تخمیری است که حاصل واکنش شیر و دانههای کفیر میباشد. این نوشیدنی برای اولین بار در کشور روسیه و کوههای قفقاز تهیه و مورد استفاده قرار گرفت. البته نوشیدنی خوشمزه و دارای طعم بسیار عالی است و می توان آن را با عسل و انواع میوه نیز میل کرد.از آنجاییکه این نوشیدنی با انواع میکروبهای مضر و سرطانزا مبارزه میکند و همچنین موجب بهبود عملکرد کبد و دستگاه گوارش میشود، در قرن 21 میلادی بهعنوان سالمترین غذا شناخته شده است
کالری 100 میلی لیتر کفیر 52.4 کالری است
خواص کفیر
تصحیح عملکرد سیستم گوارش و بهبود فرآیند هضم غذا بدون نیاز به مصرف داروهای آنتیبیوتیک
درمان سریع یبوست و افزایش حرکات روده
تقویت استخوان ها و مفاصل و همچنین پیشگیری از ابتلا به بیماری پوکی استخوان
درمان مؤثر انواع آلرژی
بهترین ضدعفونیکننده برای روده و درمان اسهال
درمان بیماری عدم دریافت لاکتوز در بدن برای افرادی که نمیتوانند از شیر استفاده کنند.
درمان انواع بیماریهای گوارشی در کوتاهترین زمان ممکن
تنظیم فشار و بهبود فرآیند گردش خون در بدن به منظور جلوگیری از ابتلا به فشار خون بالا
درمان اختلالات پیشفعالی در کودکان
مناسب برای زیبایی پوست و شفافسازی آن (در بسیاری از کرمها و پاککنندههای آرایشی از کفیر استفاده میکنند.)
غنی شده از کلسیم، پروتئین، فیبر و ویتامین گروه ب (اسید فولیک، نیاسین و غیره)
تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش موارد ابتلا به بیماریهای مزمن و واگیردار