صفحه اصلی مواد غذایی آووکادو

آووکادو

کالری آووکادو چقدر است؟

آووکادو
آووکادو
(260 gr)
450 کالری

کالری آووکادو چقدر است؟

آووکادو، میوه‌ای استوایی با منشاء مکزیک مرکزی، با پوست سبز و دانه‌های درشت، از جمله غذاهای حاوی مقادیر بالای فیبر است. مسلم است که این یک ماده مغذی ضروری برای همه افرادی است که سبک زندگی سالمی را با ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آن اتخاذ می کنند.

کالری آووکادو در 100 گرم 160 کالری میباشد.

 

فواید آووکادو چیست؟

به جرات می توان گفت که فواید آووکادو به شمارش ختم نمی شود. آووکادو که میوه ای با ارزش انرژی بالاست به لطف اسیدهای چرب غیراشباع موجود در آن از افزایش کلسترول در خون جلوگیری می کند. به عبارت دیگر می توان گفت آووکادو یک درمان طبیعی معجزه آسا برای بیماری های قلبی عروقی است. مصرف آووکادو که همچنین سرشار از اسید فولیک است در دوران بارداری هم برای رشد نوزاد و هم برای سلامت مادر بسیار مفید است. آووکادو که عملکرد کلیه ها و فشار خون را به دلیل داشتن مقدار زیادی پتاسیم تنظیم می کند، از نظر اسیدهای چرب امگا 6 و امگا 9 نیز بسیار غنی است. به این ترتیب متابولیسم را تسریع کرده و چربی سوزی را تسهیل می کند. از آنجایی که باعث احساس سیری می شود، در صورت مصرف منظم به کاهش وزن کمک می کند و از آنجایی که میوه ای با فیبر بالا است، از مشکل یبوست نیز جلوگیری می کند.

علاوه بر همه اینها، مواد آنتی اکسیدانی موجود در آن اثر محافظتی در برابر بسیاری از انواع سرطان دارد که یکی از فواید آووکادو است. آووکادو که یک غذای معجزه آسا برای سلامت چشم است، حاوی بتاکاروتن، لوتئین و زآگزانتین است. در عین حال این میوه که با تغذیه پوست به درخشندگی آن کمک می کند، با جلوگیری از عوارض پیری پوست را جوان می کند. به طوری که آووکادو به طور مکرر در صنایع آرایشی و بهداشتی و دارویی استفاده می شود. از آنجایی که آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین های A، D، E، K، لیکوپن و بتا کاروتن تنها محلول در چربی هستند، به لطف چربی های سالم موجود در خود آووکادو، می توان از این ویتامین ها در حداکثر سطح بهره برد. مطالعات نشان می دهد که افزودن آووکادو به سالاد جذب آنتی اکسیدان را تا 15 برابر افزایش می دهد.

 

تاریخچه آووکادو

نام آووکادو که بومی مکزیک مرکزی است و در سواحل شمالی گواتمالا و آمریکای جنوبی می روید، از درختی از خانواده لورل گرفته شده است که شامل دارچین و کافور از طبقه گیاهان گلدار و میوه های آن است. درخت آووکادو در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می کند زیرا درختی است که در برابر سرما بسیار مقاوم است. انرژی موجود در میوه، که دارای پوست سبز و فضای داخلی سفید مایل به سبز و دارای یک دانه بزرگ در وسط است، بر خلاف اکثر میوه ها از روغن حاصل می شود. آووکادو که در قرن هفدهم و هجدهم با نام «گلابی کره ای» نیز شناخته می شد، امروزه در برخی از مناطق هندوستان به دلیل داشتن چربی زیاد، همچنان «میوه کره» نامیده می شود.

 

آووکادو چگونه پرورش می یابد؟

یکی از کنجکاوترین سوالات پس از مصرف بیشتر آووکادو این است که آووکادو چگونه پرورش می یابد؟ اتفاق افتاد مهمترین عامل در کشت آووکادو ویژگی های آب و هوایی است. آووکادو که تولید بسیار کمی در ترکیه دارد، با تولید سالانه بیش از 1 میلیون تن، جزء ضروری غذاهای مکزیکی است. تقریباً نیمی از تولید 1000 تنی آووکادو در کشور ما در آلانیا تولید می شود. از دیگر مناطق کشت آووکادو در ترکیه می توان به آنتالیا، مرسین، برخی از مناطق آنامور و گازی پاشا اشاره کرد. گیاه آووکادو که عاشق مناطقی با شرایط آب و هوایی معتدل است، میوه های خود را در مناطقی می ریزد که یخبندان ناگهانی رخ می دهد. در مناطق یخبندان، کاشت درختان در باغات در مناطقی با شیب جنوبی که جریان هوا را به درستی دریافت می کنند، توصیه می شود.

در سال های اخیر، کشت آووکادو در خانه بسیار رایج شده است. فصل بهار بهترین زمان برای پرورش آووکادو در خانه است. برای این کار ابتدا یک دانه آووکادوی رسیده را از میوه جدا کرده و بشویید. بعد از حدود پنج دقیقه خیس کردن لوبیا در آب، آن را بشویید و خشک کنید. سه خلال دندان یکی در کف لوبیا و یکی در هر طرف فرو کنید و در یک شیشه یا لیوان آب قرار دهید. شیشه خود را در مکانی قرار دهید که در معرض نور مستقیم خورشید باشد، اما دور از آفتاب. بذر شما باید در عرض 8 هفته جوانه بزند. اگر جایی که زندگی می کنید آب و هوای گرم و مرطوب به اندازه کافی برای رشد آووکادو دارد، می توانید در آینده گیاه خود را در باغ خود بکارید. 5 تا 13 سال طول می کشد تا شما میوه بگیرید.

 

آووکادو در چه فصلی خورده می شود؟

آووکادو در تمام فصول سال به راحتی در سبزی فروشی ها و بازارها یافت می شود. میوه های وارداتی معمولاً در ماه های تابستان به فروش می رسند و میوه های محلی بین شهریور تا خرداد می باشد. قیمت آووکادو بسته به فصل متفاوت است. می توان گفت در زمان برداشت که میوه فراوان است قیمت ها بسیار پایین است.

 

در انتخاب آووکادو به چه نکاتی باید توجه کرد؟

انتخاب درست هنگام خرید بسیار مهم است، زیرا آووکادو با غلات فروخته می شود و میوه گران قیمتی است. از آنجایی که آووکادو یک میوه گرمسیری است، هنگام کندن از شاخه آن بسیار سفت می شود و قبل از آماده شدن برای خوردن باید صبر کرد تا نرم شود. زمان نرم شدن نیز با توجه به نوع آووکادو متفاوت است. پوسته نازک، 2-3 روز در دمای اتاق

آووکادو میوه
آووکادو
آووکادو
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری آووکادو چقدر است؟

آووکادو، میوه‌ای استوایی با منشاء مکزیک مرکزی، با پوست سبز و دانه‌های درشت، از جمله غذاهای حاوی مقادیر بالای فیبر است. مسلم است که این یک ماده مغذی ضروری برای همه افرادی است که سبک زندگی سالمی را با ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آن اتخاذ می کنند.

کالری آووکادو در 100 گرم 160 کالری میباشد.

 

فواید آووکادو چیست؟

به جرات می توان گفت که فواید آووکادو به شمارش ختم نمی شود. آووکادو که میوه ای با ارزش انرژی بالاست به لطف اسیدهای چرب غیراشباع موجود در آن از افزایش کلسترول در خون جلوگیری می کند. به عبارت دیگر می توان گفت آووکادو یک درمان طبیعی معجزه آسا برای بیماری های قلبی عروقی است. مصرف آووکادو که همچنین سرشار از اسید فولیک است در دوران بارداری هم برای رشد نوزاد و هم برای سلامت مادر بسیار مفید است. آووکادو که عملکرد کلیه ها و فشار خون را به دلیل داشتن مقدار زیادی پتاسیم تنظیم می کند، از نظر اسیدهای چرب امگا 6 و امگا 9 نیز بسیار غنی است. به این ترتیب متابولیسم را تسریع کرده و چربی سوزی را تسهیل می کند. از آنجایی که باعث احساس سیری می شود، در صورت مصرف منظم به کاهش وزن کمک می کند و از آنجایی که میوه ای با فیبر بالا است، از مشکل یبوست نیز جلوگیری می کند.

علاوه بر همه اینها، مواد آنتی اکسیدانی موجود در آن اثر محافظتی در برابر بسیاری از انواع سرطان دارد که یکی از فواید آووکادو است. آووکادو که یک غذای معجزه آسا برای سلامت چشم است، حاوی بتاکاروتن، لوتئین و زآگزانتین است. در عین حال این میوه که با تغذیه پوست به درخشندگی آن کمک می کند، با جلوگیری از عوارض پیری پوست را جوان می کند. به طوری که آووکادو به طور مکرر در صنایع آرایشی و بهداشتی و دارویی استفاده می شود. از آنجایی که آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین های A، D، E، K، لیکوپن و بتا کاروتن تنها محلول در چربی هستند، به لطف چربی های سالم موجود در خود آووکادو، می توان از این ویتامین ها در حداکثر سطح بهره برد. مطالعات نشان می دهد که افزودن آووکادو به سالاد جذب آنتی اکسیدان را تا 15 برابر افزایش می دهد.

 

تاریخچه آووکادو

نام آووکادو که بومی مکزیک مرکزی است و در سواحل شمالی گواتمالا و آمریکای جنوبی می روید، از درختی از خانواده لورل گرفته شده است که شامل دارچین و کافور از طبقه گیاهان گلدار و میوه های آن است. درخت آووکادو در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می کند زیرا درختی است که در برابر سرما بسیار مقاوم است. انرژی موجود در میوه، که دارای پوست سبز و فضای داخلی سفید مایل به سبز و دارای یک دانه بزرگ در وسط است، بر خلاف اکثر میوه ها از روغن حاصل می شود. آووکادو که در قرن هفدهم و هجدهم با نام «گلابی کره ای» نیز شناخته می شد، امروزه در برخی از مناطق هندوستان به دلیل داشتن چربی زیاد، همچنان «میوه کره» نامیده می شود.

 

آووکادو چگونه پرورش می یابد؟

یکی از کنجکاوترین سوالات پس از مصرف بیشتر آووکادو این است که آووکادو چگونه پرورش می یابد؟ اتفاق افتاد مهمترین عامل در کشت آووکادو ویژگی های آب و هوایی است. آووکادو که تولید بسیار کمی در ترکیه دارد، با تولید سالانه بیش از 1 میلیون تن، جزء ضروری غذاهای مکزیکی است. تقریباً نیمی از تولید 1000 تنی آووکادو در کشور ما در آلانیا تولید می شود. از دیگر مناطق کشت آووکادو در ترکیه می توان به آنتالیا، مرسین، برخی از مناطق آنامور و گازی پاشا اشاره کرد. گیاه آووکادو که عاشق مناطقی با شرایط آب و هوایی معتدل است، میوه های خود را در مناطقی می ریزد که یخبندان ناگهانی رخ می دهد. در مناطق یخبندان، کاشت درختان در باغات در مناطقی با شیب جنوبی که جریان هوا را به درستی دریافت می کنند، توصیه می شود.

در سال های اخیر، کشت آووکادو در خانه بسیار رایج شده است. فصل بهار بهترین زمان برای پرورش آووکادو در خانه است. برای این کار ابتدا یک دانه آووکادوی رسیده را از میوه جدا کرده و بشویید. بعد از حدود پنج دقیقه خیس کردن لوبیا در آب، آن را بشویید و خشک کنید. سه خلال دندان یکی در کف لوبیا و یکی در هر طرف فرو کنید و در یک شیشه یا لیوان آب قرار دهید. شیشه خود را در مکانی قرار دهید که در معرض نور مستقیم خورشید باشد، اما دور از آفتاب. بذر شما باید در عرض 8 هفته جوانه بزند. اگر جایی که زندگی می کنید آب و هوای گرم و مرطوب به اندازه کافی برای رشد آووکادو دارد، می توانید در آینده گیاه خود را در باغ خود بکارید. 5 تا 13 سال طول می کشد تا شما میوه بگیرید.

 

آووکادو در چه فصلی خورده می شود؟

آووکادو در تمام فصول سال به راحتی در سبزی فروشی ها و بازارها یافت می شود. میوه های وارداتی معمولاً در ماه های تابستان به فروش می رسند و میوه های محلی بین شهریور تا خرداد می باشد. قیمت آووکادو بسته به فصل متفاوت است. می توان گفت در زمان برداشت که میوه فراوان است قیمت ها بسیار پایین است.

 

در انتخاب آووکادو به چه نکاتی باید توجه کرد؟

انتخاب درست هنگام خرید بسیار مهم است، زیرا آووکادو با غلات فروخته می شود و میوه گران قیمتی است. از آنجایی که آووکادو یک میوه گرمسیری است، هنگام کندن از شاخه آن بسیار سفت می شود و قبل از آماده شدن برای خوردن باید صبر کرد تا نرم شود. زمان نرم شدن نیز با توجه به نوع آووکادو متفاوت است. پوسته نازک، 2-3 روز در دمای اتاق

آووکادو میوه