برگه گولاچ
کالری برگه گولاچ چقدر است؟
دسر گولاچ نیز یکی از این دسر هایی است که قدمت آن به دوره عثمانی باز می گردد. نام این دسر به دلیل استفاده از گلاب و وجود عطر بی نظیر گلاب در آن، گولاچ انتخاب شده است. با وجود تنوع بالای غذایی در ترکیه، تمام افراد با انواع ذائقه ها می توانند غذا و دسر باب میل خود را تهیه نمایندمهمترین ماده اولیه در تهیه گولاچ برگه های آن است که در کشور ترکیه به صورت بسته بندی و آماده در فروشگاه ها قابل تهیه است. اما اگر دسترسی به این برگه ها ندارید هم نگران نباشید در این مقاله طرز تهیه برگه های گولاچ را نیز برای شما خواهیم گفت
کالری 100 گرم برگه گولاچ 348 کالری است
طرز تهیه برگه گولاچ
ابتدا آرد گندم را الک کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. نشاسته ذرت را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی با هم مخلوط شوند.آب را به مواد خشک اضافه کنید. مواد را به طور کامل هم بزنید تا مایعی کاملا یکدست و با غلظتی کمی بیشتر از غلظت شیر داشته باشید.یک ماهیتابه تفلون یا چدن را روی حرارت زیاد بگذارید و با کمک فرچه کمی آب کف ماهیتابه بزنید تا مواد برگه گولاچ به ظرف نچسبد.به اندازه یک ملاقه از مواد بردارید و کف ماهیتابه بریزید. دقت کنید که مقدار موادی که در ماهیتابه میریزید به اندازه ظرف شما بستگی دارد. برگه گولاچ باید خیلی نازک باشد.همزمان به حرارت دیدن مایع برگه این دسر خوشمزه، با یک باد بزن آن را به آرامی باد بزنید تا زمانی که برگه از کف ظرف جدا شود.زمانی که برگه این دسر خوشمزه کف ماهیتابه خودش را گرفت و به طور کامل از ظرف جدا شد، آن را روی یک توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود. ماهیتابه را بشویید یا با یک دستمال نم دار تمیز کنید. با فرچه کف ظرف را خیس کنید و سری بعدی مواد را درون آن بریزید
نکات مهم در تهیه برگه گولاچ ترکیه ای
اندازه ماهیتابه به سلیقه شما بستگی دارد. می توانید یک ظرف با قطر کم و یا یک ظرف با قطر زیاد را برای پخت برگه گولاچ انتخاب کنبد.مواد را به طور کامل کف ظرف پخش کنید تا برگه هایی نازک داشته باشید.زمانی که به کف ظرف آب می زنید، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و پس از ریختن مایع برگه، آن را روی حرارت قرار دهید.برگه های گولاچ کاملا باید خشک باشند. برگه های داغ را روی هم نگذارید
برگه گولاچ
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری برگه گولاچ چقدر است؟
دسر گولاچ نیز یکی از این دسر هایی است که قدمت آن به دوره عثمانی باز می گردد. نام این دسر به دلیل استفاده از گلاب و وجود عطر بی نظیر گلاب در آن، گولاچ انتخاب شده است. با وجود تنوع بالای غذایی در ترکیه، تمام افراد با انواع ذائقه ها می توانند غذا و دسر باب میل خود را تهیه نمایندمهمترین ماده اولیه در تهیه گولاچ برگه های آن است که در کشور ترکیه به صورت بسته بندی و آماده در فروشگاه ها قابل تهیه است. اما اگر دسترسی به این برگه ها ندارید هم نگران نباشید در این مقاله طرز تهیه برگه های گولاچ را نیز برای شما خواهیم گفت
کالری 100 گرم برگه گولاچ 348 کالری است
طرز تهیه برگه گولاچ
ابتدا آرد گندم را الک کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. نشاسته ذرت را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی با هم مخلوط شوند.آب را به مواد خشک اضافه کنید. مواد را به طور کامل هم بزنید تا مایعی کاملا یکدست و با غلظتی کمی بیشتر از غلظت شیر داشته باشید.یک ماهیتابه تفلون یا چدن را روی حرارت زیاد بگذارید و با کمک فرچه کمی آب کف ماهیتابه بزنید تا مواد برگه گولاچ به ظرف نچسبد.به اندازه یک ملاقه از مواد بردارید و کف ماهیتابه بریزید. دقت کنید که مقدار موادی که در ماهیتابه میریزید به اندازه ظرف شما بستگی دارد. برگه گولاچ باید خیلی نازک باشد.همزمان به حرارت دیدن مایع برگه این دسر خوشمزه، با یک باد بزن آن را به آرامی باد بزنید تا زمانی که برگه از کف ظرف جدا شود.زمانی که برگه این دسر خوشمزه کف ماهیتابه خودش را گرفت و به طور کامل از ظرف جدا شد، آن را روی یک توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود. ماهیتابه را بشویید یا با یک دستمال نم دار تمیز کنید. با فرچه کف ظرف را خیس کنید و سری بعدی مواد را درون آن بریزید
نکات مهم در تهیه برگه گولاچ ترکیه ای
اندازه ماهیتابه به سلیقه شما بستگی دارد. می توانید یک ظرف با قطر کم و یا یک ظرف با قطر زیاد را برای پخت برگه گولاچ انتخاب کنبد.مواد را به طور کامل کف ظرف پخش کنید تا برگه هایی نازک داشته باشید.زمانی که به کف ظرف آب می زنید، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و پس از ریختن مایع برگه، آن را روی حرارت قرار دهید.برگه های گولاچ کاملا باید خشک باشند. برگه های داغ را روی هم نگذارید