صفحه اصلی مواد غذایی آرد نخود

آرد نخود

کالری آرد نخود چقدر است؟

غذاهای که میتونی با آرد نخود درست کنی

آرد نخود
آرد نخود
(260 gr)
450 کالری

کالری آرد نخود چقدر است؟

قرن‌هاست که از آرد نخود در آشپزی هندوستان استفاده می‌شود. نخود یکی از حبوبات پرکاربرد با طعمی ملایم و شبیه به مغزهاست. آرد نخود را می‌توان به‌راحتی در خانه تهیه کرد. اغلب آردها محتوی گلوتن هستند. برخی افراد نمی‌توانند از غذاهای محتوی گلوتن استفاده کنند. به‌تازگی در سرتاسر دنیا از آرد نخود به‌عنوان جایگزین بدون‌گلوتن برای آرد گندم استفاده می‌شود. آرد نخود فواید بسیاری برای سلامتی دارد.آرد نخود محتوی آنتی اکسیدان های مفیدی به نام پلی فنول است. آنتی‌اکسیدان‌ها ترکیباتی هستند که در بدن با مولکول‌های ناپایداری به‌نام رادیکال آزاد  می‌جنگند. رادیکال‌های آزاد در بروز بیماری‌های مختلفی در بدن نقش دارند. پلی‌فنول‌های گیاهی در کاهش رادیکال‌های آزاد موجود در غذاها و خنثی‌سازی تأثیرات مخرب و آسیب‌های آن‌ها در بدن نقش ویژه‌ای دارند.همچنین به‌نظر می‌رسد آرد نخود در کاهش ترکیبی به‌نام «آکریل‌آمید» در غذاهای فرآوری‌شده موثر باشد. آکریل‌آمید یک محصول جانبی ناپایدار در مواد غذایی فرآوری‌شده است. اسنک‌های بر پایهٔ آرد و سیب زمینی محتوی مقادیر چشمگیری از آکریل‌آمید است. آکریل‌آمید احتمال بروز سرطان را افزایش داده و با بروز اختلالاتی مانند مشکلات تولیدمثلی، عصبی، کاهش عملکرد عضلات و کاهش فعالیت آنزیمی و هورمونی در ارتباط است.در یک مطالعه بر روی چندین نوع آرد، آرد نخود یکی از پایین‌ترین مقادیر تولید آکریل‌آمید را پس از حرارت‌دهی داشت.همچنین محققین دریافتند استفاده از خمیر نخود در تهیهٔ چیپس سیب‌زمینی، در کاهش تشکیل آکریل‌آمید موثرتر از استفاده از آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند مرزنگوش و کرن بری است

کالری 100 گرم آرد نخود 292 کالری است

خواص آرد نخود

سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی

کاهش تشکیل ترکیبات مضر در غذاهای فراوری‌شده

کالری کمتر نسبت به آرد معمولی

خاصیت سیرکنندگی بیشتر نسبت به آرد گندم

آرد نخود کمتر از آرد گندم بر روی قند خون تأثیر می‌گذارد

سرشار از فیبر

پروتئین بالاتر نسبت به سایر آردها

جایگزین عالی برای آرد گندم

قابلیت تهیهٔ آسان آرد نخود در خانه

 

کالری ارزش غذایی مواد غذایی نخود آرد نخود فیبر ویتامین مواد معدنی قندخون آنتی اکسیدان
نخود سوخاری
نخود سوخاری
نخود زرد شور
نخود زرد شور
سویا (برشته شده)
سویا (برشته شده)
آرد نخود
آرد نخود
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری آرد نخود چقدر است؟

قرن‌هاست که از آرد نخود در آشپزی هندوستان استفاده می‌شود. نخود یکی از حبوبات پرکاربرد با طعمی ملایم و شبیه به مغزهاست. آرد نخود را می‌توان به‌راحتی در خانه تهیه کرد. اغلب آردها محتوی گلوتن هستند. برخی افراد نمی‌توانند از غذاهای محتوی گلوتن استفاده کنند. به‌تازگی در سرتاسر دنیا از آرد نخود به‌عنوان جایگزین بدون‌گلوتن برای آرد گندم استفاده می‌شود. آرد نخود فواید بسیاری برای سلامتی دارد.آرد نخود محتوی آنتی اکسیدان های مفیدی به نام پلی فنول است. آنتی‌اکسیدان‌ها ترکیباتی هستند که در بدن با مولکول‌های ناپایداری به‌نام رادیکال آزاد  می‌جنگند. رادیکال‌های آزاد در بروز بیماری‌های مختلفی در بدن نقش دارند. پلی‌فنول‌های گیاهی در کاهش رادیکال‌های آزاد موجود در غذاها و خنثی‌سازی تأثیرات مخرب و آسیب‌های آن‌ها در بدن نقش ویژه‌ای دارند.همچنین به‌نظر می‌رسد آرد نخود در کاهش ترکیبی به‌نام «آکریل‌آمید» در غذاهای فرآوری‌شده موثر باشد. آکریل‌آمید یک محصول جانبی ناپایدار در مواد غذایی فرآوری‌شده است. اسنک‌های بر پایهٔ آرد و سیب زمینی محتوی مقادیر چشمگیری از آکریل‌آمید است. آکریل‌آمید احتمال بروز سرطان را افزایش داده و با بروز اختلالاتی مانند مشکلات تولیدمثلی، عصبی، کاهش عملکرد عضلات و کاهش فعالیت آنزیمی و هورمونی در ارتباط است.در یک مطالعه بر روی چندین نوع آرد، آرد نخود یکی از پایین‌ترین مقادیر تولید آکریل‌آمید را پس از حرارت‌دهی داشت.همچنین محققین دریافتند استفاده از خمیر نخود در تهیهٔ چیپس سیب‌زمینی، در کاهش تشکیل آکریل‌آمید موثرتر از استفاده از آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند مرزنگوش و کرن بری است

کالری 100 گرم آرد نخود 292 کالری است

خواص آرد نخود

سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی

کاهش تشکیل ترکیبات مضر در غذاهای فراوری‌شده

کالری کمتر نسبت به آرد معمولی

خاصیت سیرکنندگی بیشتر نسبت به آرد گندم

آرد نخود کمتر از آرد گندم بر روی قند خون تأثیر می‌گذارد

سرشار از فیبر

پروتئین بالاتر نسبت به سایر آردها

جایگزین عالی برای آرد گندم

قابلیت تهیهٔ آسان آرد نخود در خانه

 

کالری ارزش غذایی مواد غذایی نخود آرد نخود فیبر ویتامین مواد معدنی قندخون آنتی اکسیدان
نخود سوخاری
نخود سوخاری
نخود زرد شور
نخود زرد شور
سویا (برشته شده)
سویا (برشته شده)