تخم ماهی (پخته شده)
کالری تخم ماهی (پخته شده) چقدر است؟
اشپل (تخم ماهی)، یک مادۀ غذایی خوشطعم و سالم است که با ترکیبات منحصر به فرد خود، میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و عملکرد سیستم قلبی و عروقی را نیز بهبود ببخشد. این خوراکی پر طرفدار، حاوی مقدار زیادی پروتئین، ید، فسفر، اسید فولیک، آهن و ویتامینهای آ، ب و ی است. البته تمامی این خواص مفید، تنها در صورتی حفظ میشوند که نحوۀ نگهداری اشپل را بدانید.اشپل، نام تخمهایی است که تقریباً تمامی جانوران دریایی ماده (از خارپشت دریایی گرفته تا عقربهای دریایی) به جا میگذارند. به عنوان مثال به تخم ماهی قزل آلا، اشپل سالمون میگویند. به طور معمول، تخم انواع ماهیان دریایی (به جز ماهیان خاویاری) که پیش از تخمگذاری ماهی ماده از بدن آن خارج میکنند را «اشپل ماهی» مینامند.نحوه مصرف اشپل ماهی و طرز پخت این مادۀ غذایی محبوب در آشپزی ملل گوناگون، متفاوت است. به طور معمول، اشپل را به عنوان یکی از مخلفات غذایی و در کنار غذای اصلی استفاده میکنند. همچنین، خوراکیهای متنوعی با استفاده از اشپل پخته میشوند که طرفداران خاص خود را دارند مانند اشپللقمه، اشپل با تخممرغ، پاستای اشپل و…اشپل یا تخم ماهی را میتوان به روشهای مختلفی پخت تا بتوان با استفاده از آن، یک غذای لذیذ و خوشمزه درست کرد. فرقی نمیکند که اشپل را با آرد سوخاری سرخ کنید، آن را در کره بپزید یا در تابه تفت دهید، این مادۀ غذایی یک خوراکی خوشطعم است که میتواند با موادی همچون پیاز، سیر، موسیر و لیمو مزهدار و به عنوان مخلفات، در کنار غذاهای دیگر استفاده شود.در ابتدا، اشپل را بشویید. طرز شستن اشپل ماهی این است که آن را در یک کاسۀ آب تازه و خنک قرار داده و با استفاده از انگشتان خود، آن را کاملاً تمیز کنید. در مرحلۀ بعدی، شیر، نمک و فلفل را در یک ظرف مخلوط کنید. مواد را خوب هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند. آرد ذرت و سوخاری را نیز در ظرفی جداگانه مخلوط کنید.اشپل را در مخلوط شیر و سپس مخلوط آرد قرار دهید. مطمئن شوید که مخلوط آرد ذرت، از همه طرف اشپل را پوشانده است. در ادامه، قلیه را در ماهیتابهای با حرارت متوسط رو به بالا قرار داده و به مدت 2 الی 3 دقیقه سرخ کنید تا به رنگ قهوهای-طلایی در بیاید. سیر، پیاز و آبلیمو را نیز به مقدار لازم اضافه و ترکیب کنید.به یاد داشته داشته که در زمان سرخ کردن اشپل، از روغن استفاده نکنید. زیرا اشپلها به تنهایی دارای روغن طبیعی هستند و در واقع این امر موجب شده است تا انرژی و کالری بالایی داشته باشند
کالری 100 گرم تخم ماهی (پخته شده) 159 کالری است
خواص اشپل ماهی
یکی از بهترین منابع ویتامین ب12
حاوی امگا3
کاهش ریسک ابتلا به بیماری آرتریت روماتوئید
کاهش علائم پیری زودرس
بهبود سلامت و ترمیم مغز
سلامت چشم
کاهش فشار خون
کاهش لخته شدن خون
سرشار از املاح معدنی ید و فسفر
تخم ماهی (پخته شده)
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری تخم ماهی (پخته شده) چقدر است؟
اشپل (تخم ماهی)، یک مادۀ غذایی خوشطعم و سالم است که با ترکیبات منحصر به فرد خود، میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و عملکرد سیستم قلبی و عروقی را نیز بهبود ببخشد. این خوراکی پر طرفدار، حاوی مقدار زیادی پروتئین، ید، فسفر، اسید فولیک، آهن و ویتامینهای آ، ب و ی است. البته تمامی این خواص مفید، تنها در صورتی حفظ میشوند که نحوۀ نگهداری اشپل را بدانید.اشپل، نام تخمهایی است که تقریباً تمامی جانوران دریایی ماده (از خارپشت دریایی گرفته تا عقربهای دریایی) به جا میگذارند. به عنوان مثال به تخم ماهی قزل آلا، اشپل سالمون میگویند. به طور معمول، تخم انواع ماهیان دریایی (به جز ماهیان خاویاری) که پیش از تخمگذاری ماهی ماده از بدن آن خارج میکنند را «اشپل ماهی» مینامند.نحوه مصرف اشپل ماهی و طرز پخت این مادۀ غذایی محبوب در آشپزی ملل گوناگون، متفاوت است. به طور معمول، اشپل را به عنوان یکی از مخلفات غذایی و در کنار غذای اصلی استفاده میکنند. همچنین، خوراکیهای متنوعی با استفاده از اشپل پخته میشوند که طرفداران خاص خود را دارند مانند اشپللقمه، اشپل با تخممرغ، پاستای اشپل و…اشپل یا تخم ماهی را میتوان به روشهای مختلفی پخت تا بتوان با استفاده از آن، یک غذای لذیذ و خوشمزه درست کرد. فرقی نمیکند که اشپل را با آرد سوخاری سرخ کنید، آن را در کره بپزید یا در تابه تفت دهید، این مادۀ غذایی یک خوراکی خوشطعم است که میتواند با موادی همچون پیاز، سیر، موسیر و لیمو مزهدار و به عنوان مخلفات، در کنار غذاهای دیگر استفاده شود.در ابتدا، اشپل را بشویید. طرز شستن اشپل ماهی این است که آن را در یک کاسۀ آب تازه و خنک قرار داده و با استفاده از انگشتان خود، آن را کاملاً تمیز کنید. در مرحلۀ بعدی، شیر، نمک و فلفل را در یک ظرف مخلوط کنید. مواد را خوب هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند. آرد ذرت و سوخاری را نیز در ظرفی جداگانه مخلوط کنید.اشپل را در مخلوط شیر و سپس مخلوط آرد قرار دهید. مطمئن شوید که مخلوط آرد ذرت، از همه طرف اشپل را پوشانده است. در ادامه، قلیه را در ماهیتابهای با حرارت متوسط رو به بالا قرار داده و به مدت 2 الی 3 دقیقه سرخ کنید تا به رنگ قهوهای-طلایی در بیاید. سیر، پیاز و آبلیمو را نیز به مقدار لازم اضافه و ترکیب کنید.به یاد داشته داشته که در زمان سرخ کردن اشپل، از روغن استفاده نکنید. زیرا اشپلها به تنهایی دارای روغن طبیعی هستند و در واقع این امر موجب شده است تا انرژی و کالری بالایی داشته باشند
کالری 100 گرم تخم ماهی (پخته شده) 159 کالری است
خواص اشپل ماهی
یکی از بهترین منابع ویتامین ب12
حاوی امگا3
کاهش ریسک ابتلا به بیماری آرتریت روماتوئید
کاهش علائم پیری زودرس
بهبود سلامت و ترمیم مغز
سلامت چشم
کاهش فشار خون
کاهش لخته شدن خون
سرشار از املاح معدنی ید و فسفر