غذاهای که میتونی با ترخون خشک درست کنی
ترخون خشک
کالری ترخون خشک چقدر است؟
ترخون گیاهی است که خاستگاه اصلی آن در درههای آبرفتی روسیه و نواحی غربی آمریکای شمالی بودهاست اما اکنون پرورش آن در تمام نقاط دنیا و ایران معمول است. ترخون طعمی است که در بسیاری از غذاها و نوشیدنی ها یافت می شود.
کالری ترخون در 100 گرم 295 کالری میباشد.
فواید ترخون خشک چیست؟
ترخون خشک ادویه ای است که از گیاه درمنه درمنه به دست می آید. طعم تند و تند دارد و در غذاهای مختلف استفاده می شود. برخی از فواید ترخون خشک عبارتند از: می توان از آن به عنوان جایگزین سیر استفاده کرد، می توان از آن برای مزه دار کردن غذا قبل از پختن، استفاده به عنوان چاشنی و می توان از آن در سس ها و سس ها استفاده کرد.
چگونه از ترخون خشک در غذاهایم استفاده کنم؟
ترخون خشک یک گیاه چند منظوره است که سابقه طولانی استفاده در غذاهای اروپایی و آسیایی دارد. می توان از آن برای طعم دادن به غذا یا کمک به حفظ غذا استفاده کرد. در اینجا چند روش برای استفاده از ترخون خشک وجود دارد:
-آن را به سس های سالاد و وینیگرت اضافه کنید.
-آن را در غذاهای مرغ یا ماهی پخته هم بزنید.
-از آن به عنوان طعم دهنده سوپ یا ریزوتو استفاده کنید.
-آن را روی نان های گرم یا کروسان ها بپاشید.
ترخون خشک
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
|---|---|---|
| کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
| پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
| چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
| فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
| کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
| سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
| پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
| کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
| ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
| ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
| آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری ترخون خشک چقدر است؟
ترخون گیاهی است که خاستگاه اصلی آن در درههای آبرفتی روسیه و نواحی غربی آمریکای شمالی بودهاست اما اکنون پرورش آن در تمام نقاط دنیا و ایران معمول است. ترخون طعمی است که در بسیاری از غذاها و نوشیدنی ها یافت می شود.
کالری ترخون در 100 گرم 295 کالری میباشد.
فواید ترخون خشک چیست؟
ترخون خشک ادویه ای است که از گیاه درمنه درمنه به دست می آید. طعم تند و تند دارد و در غذاهای مختلف استفاده می شود. برخی از فواید ترخون خشک عبارتند از: می توان از آن به عنوان جایگزین سیر استفاده کرد، می توان از آن برای مزه دار کردن غذا قبل از پختن، استفاده به عنوان چاشنی و می توان از آن در سس ها و سس ها استفاده کرد.
چگونه از ترخون خشک در غذاهایم استفاده کنم؟
ترخون خشک یک گیاه چند منظوره است که سابقه طولانی استفاده در غذاهای اروپایی و آسیایی دارد. می توان از آن برای طعم دادن به غذا یا کمک به حفظ غذا استفاده کرد. در اینجا چند روش برای استفاده از ترخون خشک وجود دارد:
-آن را به سس های سالاد و وینیگرت اضافه کنید.
-آن را در غذاهای مرغ یا ماهی پخته هم بزنید.
-از آن به عنوان طعم دهنده سوپ یا ریزوتو استفاده کنید.
-آن را روی نان های گرم یا کروسان ها بپاشید.