غذاهای که میتونی با پودر زردچوبه درست کنی
پودر زردچوبه
کالری پودر زردچوبه چقدر است؟
زردچوبه که زعفران هندی یا ادویه طلایی نیز نامیده می شود، از گیاهی به دست می آید که در آسیا و آمریکای مرکزی می روید. گیاه بلند و چند ساله زردچوبه که از خانواده زنجبیل است با برگ های بزرگ و گل های زردش جلب توجه می کند. پودر زردچوبه که از فرآوری و آسیاب کردن ریشه گیاه به دست می آید، ماده اولیه ادویه کاری محبوب و پرمصرف در غذاهای هندی است. کورکومین، جزء اصلی زردچوبه، با خواص بیولوژیکی قوی خود نقش حمایتی در درمان بسیاری از بیماری ها ایفا می کند.
کالری زردچوبه در 100 گرم 312 کالری میباشد.
فواید زردچوبه
• زردچوبه حاوی کورکومین است، ماده ای با خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی قوی. مصرف منظم زردچوبه با سرکوب بسیاری از مولکولهایی که نقش مهمی در التهاب دارند، از التهاب جلوگیری میکند.
• زردچوبه، که سرشار از آنتی اکسیدان است، با حمایت از حذف مواد سمی از بدن، به تسریع متابولیسم کمک می کند. به لطف این اثر، می توانید با مصرف منظم زردچوبه به حفظ فرم خود کمک کنید.
• زردچوبه حاوی سطوح بالایی از اجزای آنتی اکسیدانی است. آنتی اکسیدان ها که از آسیب رساندن رادیکال های آزاد به سلول های بدن جلوگیری می کنند، به بدن در سنتز اجزای آنتی اکسیدانی خود نیز کمک می کنند.
• جزء اصلی زردچوبه سطح کورکومین را افزایش میدهد، هورمون مغزی که رشد نورونهای جدید را تقویت میکند و با فرآیندهای تخریبی مختلف در مغز شما مبارزه میکند. تصور می شود که از ظهور بیماری های مغزی و از دست دادن حافظه مرتبط با افزایش سن در عملکرد مؤثر عملکردهای مغز جلوگیری می کند.
• مصرف زردچوبه به طور منظم خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و حمله قلبی را کاهش می دهد.
• ویژگی آنتی اکسیدانی قوی زردچوبه با تقویت سیستم ایمنی از دفاع بدن در برابر عفونت ها پشتیبانی می کند.
• از تشکیل سلولهای سرطانی، تکثیر سلولهای تشکیلشده و گسترش آنها به سایر اندامها جلوگیری میکند.
• مطالعات نشان میدهد که استفاده منظم از زردچوبه در درمان آرتریت، بیماری که با التهاب مفاصل مشخص میشود، مؤثر است.
چگونه چای زردچوبه درست کنیم؟
می توانید چای زردچوبه را با ۲ قاشق چایخوری زردچوبه پودر شده، ۱ قاشق چایخوری زنجبیل، در صورت تمایل عسل و لیمو، ۲ لیوان آب آشامیدنی تهیه کنید. برای این کار در قوری آب بریزید و بجوشانید سپس زردچوبه و زنجبیل را اضافه کنید و 10 دقیقه دم کنید. بعد از دم کشیدن به کمک آبکش در لیوان آبکش کنید و در صورت تمایل عسل و لیموترش را اضافه کنید و داغ بنوشید. برای دیدن اثر کامل چای زردچوبه می توانید روزی یک فنجان قبل از غذا یا صبح میل کنید.
زردچوبه در چه فصلی مصرف می شود؟
زردچوبه که با رنگ زرد طلایی منحصر به فرد خود جلب توجه می کند را می توانید در تمام فصول سال مصرف کنید. زردچوبه به دلیل اثر آنتی اکسیدانی خود که به دفع سموم و ادم از بدن کمک می کند، با سایر دمنوش های گیاهی نیز سازگار است. این گیاه که طعم تلخ و عطری غالب دارد، به ویژه در فصل زمستان ترجیح داده می شود زیرا سیستم ایمنی را تقویت می کند. برای رفع ادم اضافی بدن و افزایش نشاط بدن در ماه های بهار می توانید زردچوبه را در تابستان مصرف کنید.
پودر زردچوبه
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری پودر زردچوبه چقدر است؟
زردچوبه که زعفران هندی یا ادویه طلایی نیز نامیده می شود، از گیاهی به دست می آید که در آسیا و آمریکای مرکزی می روید. گیاه بلند و چند ساله زردچوبه که از خانواده زنجبیل است با برگ های بزرگ و گل های زردش جلب توجه می کند. پودر زردچوبه که از فرآوری و آسیاب کردن ریشه گیاه به دست می آید، ماده اولیه ادویه کاری محبوب و پرمصرف در غذاهای هندی است. کورکومین، جزء اصلی زردچوبه، با خواص بیولوژیکی قوی خود نقش حمایتی در درمان بسیاری از بیماری ها ایفا می کند.
کالری زردچوبه در 100 گرم 312 کالری میباشد.
فواید زردچوبه
• زردچوبه حاوی کورکومین است، ماده ای با خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی قوی. مصرف منظم زردچوبه با سرکوب بسیاری از مولکولهایی که نقش مهمی در التهاب دارند، از التهاب جلوگیری میکند.
• زردچوبه، که سرشار از آنتی اکسیدان است، با حمایت از حذف مواد سمی از بدن، به تسریع متابولیسم کمک می کند. به لطف این اثر، می توانید با مصرف منظم زردچوبه به حفظ فرم خود کمک کنید.
• زردچوبه حاوی سطوح بالایی از اجزای آنتی اکسیدانی است. آنتی اکسیدان ها که از آسیب رساندن رادیکال های آزاد به سلول های بدن جلوگیری می کنند، به بدن در سنتز اجزای آنتی اکسیدانی خود نیز کمک می کنند.
• جزء اصلی زردچوبه سطح کورکومین را افزایش میدهد، هورمون مغزی که رشد نورونهای جدید را تقویت میکند و با فرآیندهای تخریبی مختلف در مغز شما مبارزه میکند. تصور می شود که از ظهور بیماری های مغزی و از دست دادن حافظه مرتبط با افزایش سن در عملکرد مؤثر عملکردهای مغز جلوگیری می کند.
• مصرف زردچوبه به طور منظم خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و حمله قلبی را کاهش می دهد.
• ویژگی آنتی اکسیدانی قوی زردچوبه با تقویت سیستم ایمنی از دفاع بدن در برابر عفونت ها پشتیبانی می کند.
• از تشکیل سلولهای سرطانی، تکثیر سلولهای تشکیلشده و گسترش آنها به سایر اندامها جلوگیری میکند.
• مطالعات نشان میدهد که استفاده منظم از زردچوبه در درمان آرتریت، بیماری که با التهاب مفاصل مشخص میشود، مؤثر است.
چگونه چای زردچوبه درست کنیم؟
می توانید چای زردچوبه را با ۲ قاشق چایخوری زردچوبه پودر شده، ۱ قاشق چایخوری زنجبیل، در صورت تمایل عسل و لیمو، ۲ لیوان آب آشامیدنی تهیه کنید. برای این کار در قوری آب بریزید و بجوشانید سپس زردچوبه و زنجبیل را اضافه کنید و 10 دقیقه دم کنید. بعد از دم کشیدن به کمک آبکش در لیوان آبکش کنید و در صورت تمایل عسل و لیموترش را اضافه کنید و داغ بنوشید. برای دیدن اثر کامل چای زردچوبه می توانید روزی یک فنجان قبل از غذا یا صبح میل کنید.
زردچوبه در چه فصلی مصرف می شود؟
زردچوبه که با رنگ زرد طلایی منحصر به فرد خود جلب توجه می کند را می توانید در تمام فصول سال مصرف کنید. زردچوبه به دلیل اثر آنتی اکسیدانی خود که به دفع سموم و ادم از بدن کمک می کند، با سایر دمنوش های گیاهی نیز سازگار است. این گیاه که طعم تلخ و عطری غالب دارد، به ویژه در فصل زمستان ترجیح داده می شود زیرا سیستم ایمنی را تقویت می کند. برای رفع ادم اضافی بدن و افزایش نشاط بدن در ماه های بهار می توانید زردچوبه را در تابستان مصرف کنید.