پلو زردچوبه
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,744 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,744 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه پلو زردچوبه
پلو زردچوبه یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلو زردچوبه در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای پلو زردچوبه
270 گرم
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 نوک چاقو
3 قاشف غذاخوری
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق سوپ خوری
مراحل آماده سازی پلو زردچوبه
1
برنج را خوب بشویید تا آب آن شفاف شود، سپس آبکش کنید.
2
روغن را در یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید. زردچوبه، پودر کاری و برنج را اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید تا ادویه ها به طور یکنواخت پخش شوند.
3
کشمش، آب مرغ و سس سویا را اضافه کنید و سپس حرارت را زیاد کنید تا مخلوط بجوشد .
4
بعد از اینکه جوش آمد، حرارت را کم کنید، در قابلمه را ببندید و حدود 18 دقیقه بپزید تا برنج نرم شود. در حین پخت درب ظرف را بلند نکنید.
5
برنج را از روی اجاق بردارید و با چنگال هم بزنید. دوباره روی آن را بپوشانید و اجازه دهید برنج حدود 10 دقیقه روی اجاق بماند. گرم سرو کنید.
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
پلو زردچوبه
پلو