پلو زردچوبه
                            
                            
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,744 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
                            
                            
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,744 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه پلو زردچوبه
پلو زردچوبه یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلو زردچوبه در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای پلو زردچوبه
270 گرم
                
            3 قاشق سوپ خوری
                
            1 قاشق چای خوری
                
            1 نوک چاقو
                
            3 قاشف غذاخوری
                
            2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
                
            2 قاشق سوپ خوری
                
            مراحل آماده سازی پلو زردچوبه
1
 برنج را خوب بشویید تا آب آن شفاف شود، سپس آبکش کنید.
            2
 روغن را در یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید. زردچوبه، پودر کاری و برنج را اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید تا ادویه ها به طور یکنواخت پخش شوند.
            3
 کشمش، آب مرغ و سس سویا را اضافه کنید و سپس حرارت را زیاد کنید تا مخلوط بجوشد .
            4
 بعد از اینکه جوش آمد، حرارت را کم کنید، در قابلمه را ببندید و حدود 18 دقیقه بپزید تا برنج نرم شود. در حین پخت درب ظرف را بلند نکنید.
            5
 برنج را از روی اجاق بردارید و با چنگال هم بزنید. دوباره روی آن را بپوشانید و اجازه دهید برنج حدود 10 دقیقه روی اجاق بماند. گرم سرو کنید.
            دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0   نظر ثبت شده)
                 
                          پلو زردچوبه
                          پلو