صفحه اصلی دستور غذا مانتی گلابی

مانتی گلابی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

2,176 کالری
6 تعداد نفرات
50 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

2,176 کالری
6 تعداد نفرات
50 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

نحوه پخت مانتی گلابی

مانتی یک غذای سنتی است که در کشورهای مختلفی مانند روسیه، افغانستان، چین و ترکیه تهیه می‌شود و مورد علاقه بسیاری از افراد است..با ما همراه باشید تا طرز تهیه مانتی گلابی را آموزش دهیم

مواد مورد نیاز برای مانتی گلابی

2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 عدد
2 قاشق سوپ خوری
4 قاشق چای خوری
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی مانتی گلابی

1
1 قاشق چایخوری آرد را کنار بگذارید. آرد باقی مانده را در یک کاسه بریزید و نمک، تخم مرغ و 2 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید.
2
خمیر را خوب ورز دهید تا خمیری بدون گلوله به دست آید. روی کاسه را بپوشانید تا خمیر نیم ساعت استراحت کند(ترجیحا با فویل آلمینیومی).
3
۱ قاشق غذاخوری روغن در تابه بریزید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید
4
گلابی ها را پوست کنده و آنها را ریز خرد کنید و سپس سوسیس خرد شده را اضافه کنید.
5
5-10 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید .سپس مقداری زیره و آویشن اضافه کنید. وقتی گلابی ها نرم شدند و سوسیس ها پخته شدند، آن را از روی حرارت بردارید.
6
آرد باقی مانده را روی آن بپاشید و 2 دقیقه دیگر بپزید.
7
مواد را با چنگال له کرده و به صورت پوره درآورده و مخلوط کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
8
خمیر را با وردنه بصورت لایه نازک باز کنید. مربع هایی با ضلع 6-7 سانتی متری با ابزار مناسب برش دهید. وسط هر مربع یک قاشق چایخوری از مخلوطی که آماده کردید بریزید.
9
آن را به شکل مثلث تا کنید و لبه های آن را با فشار انگشت بهم بچسبانید.
10
مانتی هایی را که آماده کرده اید در آب نمک فراوان بپزید تا غلظتی ترد داشته باشد.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
مانتی مانتی گلابی گلابی