صفحه اصلی دستور غذا مانتی گلابی

مانتی گلابی

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

2,176 کالری
6 تعداد نفرات
50 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

2,176 کالری
6 تعداد نفرات
50 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

نحوه پخت مانتی گلابی

مانتی یک غذای سنتی است که در کشورهای مختلفی مانند روسیه، افغانستان، چین و ترکیه تهیه می‌شود و مورد علاقه بسیاری از افراد است..با ما همراه باشید تا طرز تهیه مانتی گلابی را آموزش دهیم

مواد مورد نیاز برای مانتی گلابی

2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 عدد
2 قاشق سوپ خوری
4 قاشق چای خوری
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی مانتی گلابی

1
1 قاشق چایخوری آرد را کنار بگذارید. آرد باقی مانده را در یک کاسه بریزید و نمک، تخم مرغ و 2 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید.
2
خمیر را خوب ورز دهید تا خمیری بدون گلوله به دست آید. روی کاسه را بپوشانید تا خمیر نیم ساعت استراحت کند(ترجیحا با فویل آلمینیومی).
3
۱ قاشق غذاخوری روغن در تابه بریزید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید
4
گلابی ها را پوست کنده و آنها را ریز خرد کنید و سپس سوسیس خرد شده را اضافه کنید.
5
5-10 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید .سپس مقداری زیره و آویشن اضافه کنید. وقتی گلابی ها نرم شدند و سوسیس ها پخته شدند، آن را از روی حرارت بردارید.
6
آرد باقی مانده را روی آن بپاشید و 2 دقیقه دیگر بپزید.
7
مواد را با چنگال له کرده و به صورت پوره درآورده و مخلوط کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
8
خمیر را با وردنه بصورت لایه نازک باز کنید. مربع هایی با ضلع 6-7 سانتی متری با ابزار مناسب برش دهید. وسط هر مربع یک قاشق چایخوری از مخلوطی که آماده کردید بریزید.
9
آن را به شکل مثلث تا کنید و لبه های آن را با فشار انگشت بهم بچسبانید.
10
مانتی هایی را که آماده کرده اید در آب نمک فراوان بپزید تا غلظتی ترد داشته باشد.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
مانتی مانتی گلابی گلابی