صفحه اصلی مواد غذایی آرد

آرد

کالری آرد چقدر است؟

آرد
آرد
(260 gr)
450 کالری

کالری آرد چقدر است؟

یکی از رایج‌ترین و پرکابردترین غلات در دنیا، گندم است که پس از ذرت بیش‌ترین زمین‌های زیرکشت دنیا را به خود اختصاص داده است.تمامی بخش‌های گندم مانند لایه بیرونی یا همان سبوس و دانه آن خواص و انرژی زیادی دارند که آن را به یکی از پرکاربردترین محصولات بدل کرده است. ریشه این ماده شگفت‌انگیز جنوب غرب آسیاست، اما امروزه در تمام دنیا کشت می‌شود و مورد استفاده عموم مردم است.از گندم برای تهیه انواع نان و کیک و شیرینی استفاده می‌شود و فرایند هضم در بدن را بهبود می‌بخشد.باید بدانید که تمام خواص گندم در آرد آن هم وجود دارد و این‌گونه نیست که کم و کاستی در آن وجود داشته باشد و تغییری در این فرایند روی آن به‌وجود آید.گندم رایج‌ترین و پرکاربردترین نوع غله در خانواده‌ غلات است. تمام قسمت‌های گندم از جمله سبوس (لایه بیرونی)، جنین گندم و درون‌دانه (قسمت داخلی) منبع انرژی زیادی هستند. گندم در جنوب غربی آسیا ریشه دارد، اما امروزه یکی از غلات محبوب در کشور‌های مختلف برای مصرف انسان است.به طور معمول، کشت گندم در عرض‌های جغرافیایی بالاتر انجام می‌شود. این غله بیش‌تر برای تهیه‌ نان، شیرینی‌ها، کیک و کلوچه استفاده می‌شود. خواص گندم برای سلامتی عبارتند از: توانایی کنترل چاقی، افزایش انرژی، مهار دیابت نوع ۲، بهبود متابولیسم و جلوگیری از آسم و سنگ‌های صفراوی. گندم همچنین فرایند هضم را بهبود می‌دهد.گندم کامل و تصفیه‌نشده دارای کربوهیدرات، فیبر و کمی پروتئین و ویتامین‌های ای و بی و کلسیم، منیزیم، پتاسیم، گوگرد، کلر، آرسنیک، سیلیکون، منگنز، روی، ید و مس است

کالری 100 گرم آرد 364 کالری است

خواص آرد گندم

سرشار از فیبر و مواد مغذی

پیشگیری از پیری زودرس

پیشگیری و کاهش احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی

پیشگیری از بیماری انسداد عروق کرونر

کاهش سرطان کولون و راست روده 

بهبود متابولسیم

کنترل چاقی

پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲

کاهش التهاب مزمن

پیشگیری از سنگ کیسه صفرا

بهبود حرکات روده 

پیشگیری از آسم کودکی

کاهش علایم یائسگی

کالری ارزش غذایی مواد غذایی آرد آرد گندم ویتامین ی ویتامین ب پروتئین فیبر کلسیم منیزیم پتاسیم روی منگنز ید مس
آرد
آرد
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

شرکت آریان جام - تولیدکننده شیشه بالکن و کابین دوش

کالری آرد چقدر است؟

یکی از رایج‌ترین و پرکابردترین غلات در دنیا، گندم است که پس از ذرت بیش‌ترین زمین‌های زیرکشت دنیا را به خود اختصاص داده است.تمامی بخش‌های گندم مانند لایه بیرونی یا همان سبوس و دانه آن خواص و انرژی زیادی دارند که آن را به یکی از پرکاربردترین محصولات بدل کرده است. ریشه این ماده شگفت‌انگیز جنوب غرب آسیاست، اما امروزه در تمام دنیا کشت می‌شود و مورد استفاده عموم مردم است.از گندم برای تهیه انواع نان و کیک و شیرینی استفاده می‌شود و فرایند هضم در بدن را بهبود می‌بخشد.باید بدانید که تمام خواص گندم در آرد آن هم وجود دارد و این‌گونه نیست که کم و کاستی در آن وجود داشته باشد و تغییری در این فرایند روی آن به‌وجود آید.گندم رایج‌ترین و پرکاربردترین نوع غله در خانواده‌ غلات است. تمام قسمت‌های گندم از جمله سبوس (لایه بیرونی)، جنین گندم و درون‌دانه (قسمت داخلی) منبع انرژی زیادی هستند. گندم در جنوب غربی آسیا ریشه دارد، اما امروزه یکی از غلات محبوب در کشور‌های مختلف برای مصرف انسان است.به طور معمول، کشت گندم در عرض‌های جغرافیایی بالاتر انجام می‌شود. این غله بیش‌تر برای تهیه‌ نان، شیرینی‌ها، کیک و کلوچه استفاده می‌شود. خواص گندم برای سلامتی عبارتند از: توانایی کنترل چاقی، افزایش انرژی، مهار دیابت نوع ۲، بهبود متابولیسم و جلوگیری از آسم و سنگ‌های صفراوی. گندم همچنین فرایند هضم را بهبود می‌دهد.گندم کامل و تصفیه‌نشده دارای کربوهیدرات، فیبر و کمی پروتئین و ویتامین‌های ای و بی و کلسیم، منیزیم، پتاسیم، گوگرد، کلر، آرسنیک، سیلیکون، منگنز، روی، ید و مس است

کالری 100 گرم آرد 364 کالری است

خواص آرد گندم

سرشار از فیبر و مواد مغذی

پیشگیری از پیری زودرس

پیشگیری و کاهش احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی

پیشگیری از بیماری انسداد عروق کرونر

کاهش سرطان کولون و راست روده 

بهبود متابولسیم

کنترل چاقی

پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲

کاهش التهاب مزمن

پیشگیری از سنگ کیسه صفرا

بهبود حرکات روده 

پیشگیری از آسم کودکی

کاهش علایم یائسگی

کالری ارزش غذایی مواد غذایی آرد آرد گندم ویتامین ی ویتامین ب پروتئین فیبر کلسیم منیزیم پتاسیم روی منگنز ید مس