کوکی گردویی با ارده
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده4,835 کالری
14 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده4,835 کالری
14 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
نحوه پخت کوکی گردویی با ارده
کوکی ارده یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه و بین المللی است که با ترکیبات و دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی ارده در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای کوکی گردویی با ارده
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 بسته
1 عدد
350 گرم
200 گرم
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی کوکی گردویی با ارده
1
تمام مواد را داخل کاسه بریزید و آرد را کم کم اضافه کنید و مواد را ورز دهید
2
خمیر باید به غلظتی برسد که به دستتان نچسبد
3
وقتی ورز دادن خمیر تمام شد کوکی ها را به شکل گلوله های کوچک در بیاورید
4
روی کوکی ها را ابتدا به سفیده تخم مرغ آغشته کنید و سپس روی آنها را با گردو بپوشانید
5
آنها را در سینی فر که با کاغذ پخت پوشانده اید بچینید و بین آنها فاصله بگذارید
6
شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه حدود 30دقیقه بپزید تا صورتی شوند
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کوکی
گردو
کلوچه گردویی
ارده