صفحه اصلی دستور غذا حلوا (پخته شده در فر)

حلوا (پخته شده در فر)

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

1,829 کالری
2 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

1,829 کالری
2 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

نحوه پخت حلوا (پخته شده در فر)

حلوا ها انواع و اقسام بسیار مختلفی دارند و شما می توانید برای یک میان وعده خوشمزه تهیه کنید. حلوا یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌ های خاورمیانه و مناطق آسیای مرکزی است. این شیرینی سنتی تاریخی در کشورهای مختلف به ویژه ایران، ترکیه، لبنان، اسرائیل، یونان، هند، پاکستان، افغانستان و ارمنستان محبوبیت دارد

مواد مورد نیاز برای حلوا (پخته شده در فر)

1 نصف (متوسط)
1 لیوان

مراحل آماده سازی حلوا (پخته شده در فر)

1
300 گرم حلوای ارده را در ظرفی بریزید و یک تکه لیمو را روی آن فشار دهید.
2
سپس 1 لیوان شیر را به حلوا اضافه کنید.
3
مواد را طوری مخلوط کنید که کاملا به خورد هم رود .
4
وقتی به غلظت مایع رسید، آن را در ظرفی مناسب بریزید.
5
در فر 150 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.نوش جان

توضیحات

حلوا به‌ طور کلی از قند، آرد، روغن یا کره تهیه می شود. حلوا یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب در ایران است و تاریخچه‌ ی طولانی و قدیمی‌ در این کشور دارد. حلوا در ایران به عنوان یک شیرینی مهم و از طعم‌های خاص محسوب می‌شود و در مواقع مختلف مانند مناسبت‌ ها مذهبی و ختم ها یا به عنوان یک عصرانه خوشمزه و مقوی تهیه می شود . حلوای زعفرانی یا حلوا با شیره انگور دو نوع از محبوب ترین حلوا ها در بین ما ایرانی ها می باشد

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
حلوا