صفحه اصلی دستور غذا دمی گوجه فرنگی

دمی گوجه فرنگی

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

902 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

902 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

نحوه پخت دمی گوجه فرنگی

دمی گوجه فرنگی که با نام دمپختک گوجه هم شناخته می شود یکی از غذاهای بسیار ساده و خوشمزه ایرانی است. این غذای خوشمزه از غذاهای ساده و فوری محسوب می شود که در زمان هایی که وقت کافی برای تهیه غذا نداریم می توانیم از دمی گوجه فرنگی استفاده کنیم در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه دمی گوجه فرنگی را آموزش دهیم

مواد مورد نیاز برای دمی گوجه فرنگی

1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 عدد (متوسط)
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
2 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی دمی گوجه فرنگی

1
ابتدا برنج را بشویید و در قابلمه ای بریزید سپس نمک و چند قطره آبلیمو و آب جوش به آن اضافه کنید و 15 الی 20 دقیقه بگذارید خیس بخورد.
2
برنج را آبکش کنید.
3
گوجه ها را بشوییدو رنده کنید.
4
کره را در قابلمه ای بریزید و آب کنید. گوجه فرنگی های خود را به کره ذوب شده اضافه کنید.
5
آب و کمی نمک به گوجه ها اضافه کنید.
6
وقتی آب به جوش آمد، برنج را اضافه کنید. 1-2 بار هم بزنید و درب قابلمه را ببندید.
7
بعد از 5 دقیقه شعله را کم کنیدتابرنج دم بکشد.
8
وقتی آب برنج خشک شد ،2 قاشق کره را در قابلمه ای ذوب کرده و روی برنج بریزید.
9
دمی شما آماده سرو است .نوش جان

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
دمی گوجه فرنگی گوجه فرنگی برنج پلو دمپختک