پلمنی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

4,272 کالری
4 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

4,272 کالری
4 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

نحوه پخت پلمنی

این کوفته های خوشمزه کوفته های سنتی که پر از گوشت چرخ کرده ، پیاز و ادویه های ساده هستند. در یک روز سرد زمستانی با خامه ترش یا کره ذوب شده سرو کنید

مواد مورد نیاز برای پلمنی

3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق سوپ خوری
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 عدد (بزرگ)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی پلمنی

1
آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ الک کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند سپس آب اضافه کن.
2
با استفاده از همزن خمیر را هم بزنید تا یکدست شود. روی سطحی صاف آرد بپاشید.
3
در یک کاسه ، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک و فلفل را مخلوط کنید
4
برای صرفه جویی در زمان، کوفته ها را با استفاده از قالب مانتی شکل دهید. برای این کار، یک تکه خمیر صاف را باز کرده و روی سطحی که به خوبی آرد پاشی شده قرار دهید و وسط هر مانتی را گوشت چرخکرده بگذارید
5
یک تکه صاف دیگر از خمیر درست کنید و روی مانتی قرار دهید. آرد بپاشید و با وردنه روی خمیر بچرخانید تا هر تکه از خمیر جدا شود.
6
قالب را برعکس کرده و مانتی ها را تکان دهید و آرد بپاشید. در این مرحله می توانید آن را فریز کنید تا بعداً بخورید یا آن را بجوشانید تا بلافاصله بخورید.
7
می توانید مانتی را نیز با دست درست کنید. برای این کار خمیر را پهن کرده و با استفاده از کاتر کوکی دایره های کوچکی برش دهید.
8
مخلوط گوشت را در وسط قرار دهید و خمیر را از وسط تا کنید و لبه ها را بهم بچسبانید تا فیلینگ محکم شود.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
پلمنی