برگر مرغ
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,360 کالری
2 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,360 کالری
2 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
نحوه پخت برگر مرغ
برگر مرغ یکی از برگر های بسیار خوشمزه و ساده است که می توانید به راحتی در خانه با مرغ این برگر خوشمزه را تهیه کنید و سرخ کنید و داخل نان همبرگر قرار دهید و به دلخواه می توانید با انواع پنیر ها سرو کنید.
مواد مورد نیاز برای برگر مرغ
2 عدد
300 گرم
2 قاشق سوپ خوری
3 قاشف غذاخوری
1 عدد
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 عدد (متوسط)
3 عدد
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 نوک چاقو
1 نوک چاقو
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی برگر مرغ
1
سه بشقاب آماده میکنیم در بشقاب اول آرد ،نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم
2
در بشقاب دوم تخم مرغ ،خردل ، سیر و نصف قاشق چایخوری نمک وفلفل سیاه اضافه میکنیم
3
و در سومین بشقاب آرد سوخاری و نمک وفلفل سیاه اضافه میکنیم
4
حالا سینه مرغ را به ترتیب در بشقاب ها میغلتانیم و سرخ میکنیم
5
بهتر است تکه های مرغ را نازک برش دهید تا به خوبی سرخ شود وخام نماند
6
در یک بشقاب جداگانه، کاهو را خوب بشویید و نازک برش دهید. فلفل چیلی، نمک، فلفل سیاه، کاری و سس مایونز را اضافه می کنیم.
7
در آخر نان های همبرگرمان را کمی در توستر گرم می کنیم و یک مرغ سرخ شده روی آن می گذاریم و سپس مخلوط سالاد کاهو را روی آن می گذاریم.
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
برگر
مرغ
برگر مرغ
فست فود