نان همبرگر
کالری نان همبرگر چقدر است؟
نان همبرگر از نان های پر مصرف در سراسر جهان است که با دستور العمل های متنوعی تهیه می شود. مثلا رستورانی های بزرگ و زنجیره ای فرمول به خصوصی برای تهیه این نان دارند که باعث متفاوت تر شدن طعم نان های ساندویچ هایشان می شود. این نان خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است برای ساندویچ همبرگر استفاده می شود. البته به جز همبرگر تمام برگرها و حتی ساندویچ هایی مانند سوسیس بندری هم می توانیم با این نوع نان درست کنیم
کالری 100 گرم نان همبرگر 274 کالری است
طرز تهیه نان همبرگر
برای تهیه نان همبرگر در مرحله اول ابتدا میبایست، چند پیمانه آرد را در ظرفی دو یا سه مرتبه الک کنید تا ذرات آن سبک گردد. سپس در ظرفی دیگر مقداری کره و دو قاشق غذاخوری شکر بریزید . تخم مرغ ها را در ظرف شکسته، و آن را خوب هم بزنید.سپس یک نوک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه نمایید. در این مرحله، یک قاشق غذاخوری از خمیر مایه فوری را به ترکیب افزوده و به تدریج آرد را روی آن بریزید. درنهایت بایستی یک لیوان آب را به آن اضافه نمایید.در این مرحله خمیر به دست آمده را روی سطحی صاف (تخته کار) قرار دهید. در ادامه روی سطح کمی آرد بپاشید و سپس خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه با دست به خوبی ورز دهید تا نرم و یکدست شود.دقت داشته باشید اگر پس از ورز دادن، خمیر به دست چسبید با اضافه کردن مقدار بیشتری آرد، این مشکل حل خواهد شد. کف ظرف را مقداری چرب نمایید. خمیر را در ظرف قرارداده و روی آن را با پارچه یا پلاستیکی خوب بپوشانید.اجازه دهید مدتی در ظرف باقی بماند تا خوب ورز بیاید و حجم آن دو برابر گردد. سپس آن را از کاسه درآورده و به مدت یک دقیقه دیگر خوب ورز دهید. خمیر را بسته به سایز نانی که مدنظرتان میباشد، به دو یا چند قسمت تقسیم نمایید.خمیر را به شکل توپی گرد درآورده و آن را درون کاغذ روغنی قرار دهید. روی آن را با پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید تا مدتی استراحت کند. در این میان فر را با دمای ۹۰ درجه سانتیگراد از پنج دقیقه قبل روشن نمایید تا خوب داغ شود.در مرحله پنجم، مقداری سفیده تخم مرغ را به همراه آب، خوب با یکدیگر ترکیب نمایید. ترکیب به دست آمده را روی نان مالیده و سپس به آن مقداری کنجد یا سیاه دانه نیز اضافه نمایید. نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.پس از ۳۰ دقیقه، نان همبرگر خوشمزه شما آماده است، میتوانید آن را به همراه خانواده میل نمایید. بهتر است نان ها را درون یک سبد قرار دهید و روی انها را با یک پارچه تمیز بپوشانید تا زمانی که می خواهید مصرف کنید نرم باشند
نان همبرگر
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
|---|---|---|
| کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
| پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
| چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
| فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
| کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
| سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
| پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
| کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
| ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
| ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
| آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری نان همبرگر چقدر است؟
نان همبرگر از نان های پر مصرف در سراسر جهان است که با دستور العمل های متنوعی تهیه می شود. مثلا رستورانی های بزرگ و زنجیره ای فرمول به خصوصی برای تهیه این نان دارند که باعث متفاوت تر شدن طعم نان های ساندویچ هایشان می شود. این نان خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است برای ساندویچ همبرگر استفاده می شود. البته به جز همبرگر تمام برگرها و حتی ساندویچ هایی مانند سوسیس بندری هم می توانیم با این نوع نان درست کنیم
کالری 100 گرم نان همبرگر 274 کالری است
طرز تهیه نان همبرگر
برای تهیه نان همبرگر در مرحله اول ابتدا میبایست، چند پیمانه آرد را در ظرفی دو یا سه مرتبه الک کنید تا ذرات آن سبک گردد. سپس در ظرفی دیگر مقداری کره و دو قاشق غذاخوری شکر بریزید . تخم مرغ ها را در ظرف شکسته، و آن را خوب هم بزنید.سپس یک نوک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه نمایید. در این مرحله، یک قاشق غذاخوری از خمیر مایه فوری را به ترکیب افزوده و به تدریج آرد را روی آن بریزید. درنهایت بایستی یک لیوان آب را به آن اضافه نمایید.در این مرحله خمیر به دست آمده را روی سطحی صاف (تخته کار) قرار دهید. در ادامه روی سطح کمی آرد بپاشید و سپس خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه با دست به خوبی ورز دهید تا نرم و یکدست شود.دقت داشته باشید اگر پس از ورز دادن، خمیر به دست چسبید با اضافه کردن مقدار بیشتری آرد، این مشکل حل خواهد شد. کف ظرف را مقداری چرب نمایید. خمیر را در ظرف قرارداده و روی آن را با پارچه یا پلاستیکی خوب بپوشانید.اجازه دهید مدتی در ظرف باقی بماند تا خوب ورز بیاید و حجم آن دو برابر گردد. سپس آن را از کاسه درآورده و به مدت یک دقیقه دیگر خوب ورز دهید. خمیر را بسته به سایز نانی که مدنظرتان میباشد، به دو یا چند قسمت تقسیم نمایید.خمیر را به شکل توپی گرد درآورده و آن را درون کاغذ روغنی قرار دهید. روی آن را با پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید تا مدتی استراحت کند. در این میان فر را با دمای ۹۰ درجه سانتیگراد از پنج دقیقه قبل روشن نمایید تا خوب داغ شود.در مرحله پنجم، مقداری سفیده تخم مرغ را به همراه آب، خوب با یکدیگر ترکیب نمایید. ترکیب به دست آمده را روی نان مالیده و سپس به آن مقداری کنجد یا سیاه دانه نیز اضافه نمایید. نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.پس از ۳۰ دقیقه، نان همبرگر خوشمزه شما آماده است، میتوانید آن را به همراه خانواده میل نمایید. بهتر است نان ها را درون یک سبد قرار دهید و روی انها را با یک پارچه تمیز بپوشانید تا زمانی که می خواهید مصرف کنید نرم باشند