غذاهای که میتونی با خردل درست کنی
خردل
کالری خردل چقدر است؟
خردل چاشنی است که از دانه های گیاه خردل تهیه می شود. قرن هاست که وجود داشته و کاربردهای مختلفی دارد، از یک عنصر کلیدی در بسیاری از غذاها گرفته تا استفاده به عنوان دارو. در این مقاله نگاهی دقیق تر به این ماده همه کاره خواهیم انداخت و در مورد تاریخچه و کاربردهای آن بیشتر خواهیم فهمید.
کالری خردل در 100 گرم 60 کالری میباشد.
فواید خردل چیست؟
وقتی صحبت از چاشنی ها می شود، خردل اغلب نادیده گرفته می شود. اما این سس زرد ساده در واقع می تواند تعداد شگفت انگیزی از فواید سلامتی را ارائه دهد. خردل منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی است. همچنین کالری و چربی کمی دارد و برای کسانی که وزن خود را دنبال می کنند، انتخاب خوبی است.
اما مزیت اصلی خردل برای سلامتی تأثیر بالقوه آن بر سرطان است. دانه های خردل حاوی یک ترکیب ضد سرطانی به نام آلیل ایزوتیوسیانات است. در مطالعات لوله آزمایش نشان داده شده است که این ترکیب رشد سلول های سرطانی را متوقف می کند.
علاوه بر این، مطالعات حیوانی نشان داده است که آلیل ایزوتیوسیانات می تواند به محافظت در برابر سرطان ریه و روده بزرگ کمک کند. با این حال، توجه به این نکته مهم است که این مطالعات بر روی حیوانات انجام شده است، بنابراین تحقیقات بیشتری برای تایید اثرات آن در انسان مورد نیاز است.
بنابراین، اگر به دنبال یک چاشنی سالم برای افزودن به وعده های غذایی خود هستید، خردل می تواند گزینه خوبی باشد. فقط مطمئن شوید که انواع بدون شکر یا نمک اضافه را انتخاب کنید.
چگونه از خردل در غذاهایم استفاده کنم؟
اگر به دنبال افزودن کمی زینگ به غذای خود هستید، خردل یک راه عالی برای انجام این کار است. این چاشنی زرد از دانههای گیاه خردل تهیه میشود و طعم تند و تند دارد که واقعاً میتواند غذا را زنده کند. خردل را می توان به طرق مختلف در آشپزی استفاده کرد، بنابراین اگر مطمئن نیستید که چگونه از آن استفاده کنید، در اینجا چند ایده برای شروع شما وجود دارد.
یک راه ساده برای استفاده از خردل اضافه کردن آن به ساندویچ است. این چاشنی رایج برای ساندویچ های ژامبون و پنیر است، اما می تواند روی ساندویچ های مرغ یا بوقلمون نیز مفید باشد. اگر می خواهید بازی ساندویچ خود را جاز کنید، سعی کنید کمی خردل به ساندویچ پنیر کبابی بعدی خود اضافه کنید - خوشمزه است!
روش دیگر استفاده از خردل به عنوان ماریناد یا مالش برای گوشت است. اگر در حال کباب کردن استیک یا مرغ هستید، یک ماریناد سریع بر پایه خردل را مخلوط کنید و اجازه دهید گوشتتان قبل از پخت مدتی در آن خیس بخورد. می توانید از خردل به عنوان مالش خشک نیز استفاده کنید - فقط آن را با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید و قبل از پختن به گوشت بمالید.
خردل
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
|---|---|---|
| کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
| پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
| چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
| فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
| کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
| سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
| پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
| کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
| ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
| ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
| آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری خردل چقدر است؟
خردل چاشنی است که از دانه های گیاه خردل تهیه می شود. قرن هاست که وجود داشته و کاربردهای مختلفی دارد، از یک عنصر کلیدی در بسیاری از غذاها گرفته تا استفاده به عنوان دارو. در این مقاله نگاهی دقیق تر به این ماده همه کاره خواهیم انداخت و در مورد تاریخچه و کاربردهای آن بیشتر خواهیم فهمید.
کالری خردل در 100 گرم 60 کالری میباشد.
فواید خردل چیست؟
وقتی صحبت از چاشنی ها می شود، خردل اغلب نادیده گرفته می شود. اما این سس زرد ساده در واقع می تواند تعداد شگفت انگیزی از فواید سلامتی را ارائه دهد. خردل منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی است. همچنین کالری و چربی کمی دارد و برای کسانی که وزن خود را دنبال می کنند، انتخاب خوبی است.
اما مزیت اصلی خردل برای سلامتی تأثیر بالقوه آن بر سرطان است. دانه های خردل حاوی یک ترکیب ضد سرطانی به نام آلیل ایزوتیوسیانات است. در مطالعات لوله آزمایش نشان داده شده است که این ترکیب رشد سلول های سرطانی را متوقف می کند.
علاوه بر این، مطالعات حیوانی نشان داده است که آلیل ایزوتیوسیانات می تواند به محافظت در برابر سرطان ریه و روده بزرگ کمک کند. با این حال، توجه به این نکته مهم است که این مطالعات بر روی حیوانات انجام شده است، بنابراین تحقیقات بیشتری برای تایید اثرات آن در انسان مورد نیاز است.
بنابراین، اگر به دنبال یک چاشنی سالم برای افزودن به وعده های غذایی خود هستید، خردل می تواند گزینه خوبی باشد. فقط مطمئن شوید که انواع بدون شکر یا نمک اضافه را انتخاب کنید.
چگونه از خردل در غذاهایم استفاده کنم؟
اگر به دنبال افزودن کمی زینگ به غذای خود هستید، خردل یک راه عالی برای انجام این کار است. این چاشنی زرد از دانههای گیاه خردل تهیه میشود و طعم تند و تند دارد که واقعاً میتواند غذا را زنده کند. خردل را می توان به طرق مختلف در آشپزی استفاده کرد، بنابراین اگر مطمئن نیستید که چگونه از آن استفاده کنید، در اینجا چند ایده برای شروع شما وجود دارد.
یک راه ساده برای استفاده از خردل اضافه کردن آن به ساندویچ است. این چاشنی رایج برای ساندویچ های ژامبون و پنیر است، اما می تواند روی ساندویچ های مرغ یا بوقلمون نیز مفید باشد. اگر می خواهید بازی ساندویچ خود را جاز کنید، سعی کنید کمی خردل به ساندویچ پنیر کبابی بعدی خود اضافه کنید - خوشمزه است!
روش دیگر استفاده از خردل به عنوان ماریناد یا مالش برای گوشت است. اگر در حال کباب کردن استیک یا مرغ هستید، یک ماریناد سریع بر پایه خردل را مخلوط کنید و اجازه دهید گوشتتان قبل از پخت مدتی در آن خیس بخورد. می توانید از خردل به عنوان مالش خشک نیز استفاده کنید - فقط آن را با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید و قبل از پختن به گوشت بمالید.