سالاد سیب زمینی آلمانی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,279 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,279 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی
سالادها عموما به عنوان پیشغذا سرو میشوند. اما بسیار از این سالاها هستند که با توجه به موادی که داخلشان استفاده میشود، میتوانند به عنوان غذای اصلی هم سرو شوند. سالاد سیب زمینی آلمانی یکی از همین سالادهاست. غذایی سبک که بسیار سریع آماده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد. این سالاد را میتوانید با سیب زمینی و سوسیس درست کنید و اگر گیاهخوار هستید، سوسیس را از آن حذف کنید.
مواد مورد نیاز برای سالاد سیب زمینی آلمانی
4 عدد (متوسط)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 قاشق سوپ خوری
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 عدد(کوچک)
1 نوک چاقو
مراحل آماده سازی سالاد سیب زمینی آلمانی
1
سیب زمینی ها را در قابلمه ای قرار دهید، آب را به اندازه ای اضافه کنید تا تقریباًروی سیب زمینی ها را بپوشاند، حدود 20 تا 30 دقیقه آن را بپزید.
2
سیب زمینی ها را آبکش کنید و با آب سرد بشویید. با استفاده از یک چاقوی تیز، در حالی که هنوز داغ است پوست بگیرید.
3
سیب زمینی پخته شده را به صورت ورقه ای برش دهید.
4
سیب زمینی ها را در یک کاسه قرار دهید. آب گوشت را روی سیب زمینی های گرم بریزید و به آرامی هم بزنید و بگذارید 5 دقیقه بماند.
5
در کاسه دوم سرکه، روغن، شکر، خردل، پیاز ریز خرد شده و فلفل را با هم مخلوط کنید تا به شکل وینیگرت درآید.
6
سیب زمینی ها را آبکش کنید سپس وینگرت را در آن بریزید و به آرامی هم بزنید.
7
قبل از سرو سیب زمینی ها را به مدت 20 دقیقه بگذارید تا مارینه شود. سپس بصورت گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سالاد سیب زمینی
سالاد سیب زمینی آلمانی