سوپ پنیری گل کلم و سیب زمینی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,484 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,484 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سوپ پنیری گل کلم و سیب زمینی
سوپ پنیری گل کلم و سیب زمینی یکی از آن دسته از سوپ های رژیمی است که بسیار مقوی و سالم است. این سوپ طعم و مزه بسیار خوبی دارد با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سوپ خوشمزه را آموزش دهیم
مواد مورد نیاز برای سوپ پنیری گل کلم و سیب زمینی
3 قاشق سوپ خوری
1 عدد (بزرگ)
1 عدد
1 کیلوگرم
3 عدد (متوسط)
1 عدد
6 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
350 گرم
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق دسر (رنده شده)
مراحل آماده سازی سوپ پنیری گل کلم و سیب زمینی
1
کره را در یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید.
2
پیاز، کرفس خرد شده، گل کلم، سیب زمینی و سیر را اضافه کنید. حدود 8 تا 10 دقیقه بپزید و مرتباً هم بزنید.
3
4 تا 5 فنجان آب مرغ یا به اندازه ای که سبزیجات را بپوشاند اضافه کنید. به جوش بیاورید؛ درب آن را بگذارید، حرارت را کم کنید و حدود 25 تا 35 دقیقه مواد را بپزید.
4
خامه، پنیر، جوز هندی، پاپریکا و فلفل را به سوپ اضافه کنید
5
با استفاده از مخلوط کن، سوپ را پوره کنید تا یکدست شود.
6
سوپ پوره شده را روی اجاق گاز برگردانده و حرارت دهید و اگر سوپ رقیقتری خواستید، آب مرغ بیشتری به آن اضافه کنید. بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
7
سوپ را با مقداری روغن زیتون یا روغن زیتون دم کرده با فلفل کاین یا سیر تزئین کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سوپ پنیری
سوپ
گل کلم