صفحه اصلی دستور غذا چیکن تیکا ماسالا

چیکن تیکا ماسالا

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,813 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,813 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا

چیکن تیکا ماسالا در واقع پخت مرغ با سس مخصوص هندی و ادویه ها می باشد که بسیار خوشمزه است و همراه با پلو ایرانی طعم بسیار دلچسبی دارد چیکن تیکا ماسالا طعم خوشمزه یک مرغ لطیف پخته شده با خامه است. این غذا یکی از غذاهای محبوب پادشاهان انگلیسی بوده است. نام این غذا از سه بخش تشکیل شده چیکن که از واژه انگلیسی و تیکا یا همان تکه از فارسی و ماسالا از واژه عربی به معنی ادویه کوبیده شده گرفته شده است.چیکن تیکا ماسالا از محبوب ترین غذاها در بریتانیا می باشد حتما این غذای خوشمزه را در منزل تهیه کنید تا با تهیه این روش پخت مرغ با این سس خوشمزه خامه ای همیشه آن را درست کنید چیکن تیکا ماسالا غذایی پر ادویه بوده است پس حتما قبل از شروع کار چک کنید ادویه های لازم را تهیه کنید. در ادامه با آموزش طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای چیکن تیکا ماسالا

2 قاشق سوپ خوری
1 عدد (متوسط)
3 عدد (متوسط)
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 لیوان

مراحل آماده سازی چیکن تیکا ماسالا

1
ابتدا برنج را با 2 لیوان آب کمی نمک و روغن بپزید وقتی آب برنج خشک شد دم بگذارید
2
روغن کانولا را در یک قابلمه روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.
3
مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
4
مرغ و پیاز را به قابلمه اضافه کنید و حدود 5-4 دقیقه تفت دهید
5
سپس رب گوجه‌فرنگی، سیر، زنجبیل، ماسالا و زردچوبه را اضافه کنید.
6
آب گوجه فرنگی و آب مرغ را اضافه کنید.
7
به جوش بیاورید؛ حرارت را کم کنید حدود 10 دقیقه بجوشانید، گهگاهی هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
8
خامه زده شده را اضافه کنید و حدود 1 دقیقه بپزید
9
در صورت تمایل بلافاصله با برنج و گشنیز سرو کنید.نوش جان

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
چیکن تیکا ماسالا مرغ