قارچ کنسرو شده (پخته شده)
کالری قارچ کنسرو شده (پخته شده) چقدر است؟
قارچ های کنسرو شده یک راه عالی برای آماده کردن قارچ های پخته شده برای دستور العمل های غذایی هستند که به آنها نیاز دارند. همچنین گزینه خوبی برای کسانی هستند که طعم یا بافت قارچ خام را دوست ندارند. این نوع قارچ معمولا در شیشه یا قوطی به فروش می رسد و در اکثر فروشگاه های مواد غذایی یافت می شود.
کالری قارچ کنسرو شده (پخته شده) در 100 گرم 14 کالری میباشد.
فواید کنسرو قارچ (پخته) چیست؟
قارچهای کنسرو شده راهی عالی برای رفع قارچها بدون نیاز به انجام فرآیند پخت آنها هستند. اگرچه ممکن است به اندازه قارچ هایی که خودتان می پزید تازه نباشند، اما همچنان یک گزینه مغذی و خوشمزه هستند. در اینجا به برخی از فواید قارچ کنسرو شده اشاره می کنیم:
-راحتی: قارچ های کنسرو شده راهی سریع و آسان برای افزودن قارچ به رژیم غذایی شما هستند. آنها را می توان در انواع غذاها استفاده کرد، یا به سادگی به تنهایی به عنوان یک میان وعده خورد.
-تغذیه: قارچ منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله مس، پتاسیم، سلنیوم و ویتامین B2 است. آنها همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که می توانند به محافظت از سلول های شما در برابر آسیب کمک کنند.
-طعم: قارچ های کنسرو شده طعمی غنی و خاکی دارند که می تواند طعم بسیاری از غذاها را افزایش دهد. اگر به دنبال راهی برای اضافه کردن طعم بیشتر به آشپزی خود بدون استفاده از نمک یا چاشنی های دیگر هستید، قارچ های کنسرو شده گزینه ای عالی هستند.
چگونه از قارچ کنسرو شده (پخته) در غذاها استفاده کنیم؟
قارچ های کنسرو شده گزینه ای عالی برای کسانی است که به دنبال راهی سریع و آسان برای افزودن قارچ به وعده های غذایی خود هستند. در حالی که ممکن است طعم قارچ های تازه را نداشته باشند، اما هنوز هم می توانند عمق و بدن زیادی به ظروف اضافه کنند. در اینجا چند ایده در مورد نحوه استفاده از قارچ های کنسرو شده در آشپزی وجود دارد:
-آنها را به سس ها یا سوپ های پاستا اضافه کنید تا طعم و مزه آنها بیشتر شود.
-از آنها به عنوان رویه پیتزا یا سالاد استفاده کنید.
-آنها را با سبزیجات یا گوشت های دیگر به عنوان یک غذای جانبی سریع تفت دهید.
-آنها را به املت یا اسکرامبل برای یک صبحانه سیر اضافه کنید.
- با دم کردن قارچ های کنسرو شده در آب گوشت گاو یا مرغ، یک سس قارچ سریع درست کنید.
قارچ کنسرو شده (پخته شده)
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
|---|---|---|
| کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
| پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
| چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
| فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
| کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
| سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
| پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
| کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
| ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
| ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
| آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری قارچ کنسرو شده (پخته شده) چقدر است؟
قارچ های کنسرو شده یک راه عالی برای آماده کردن قارچ های پخته شده برای دستور العمل های غذایی هستند که به آنها نیاز دارند. همچنین گزینه خوبی برای کسانی هستند که طعم یا بافت قارچ خام را دوست ندارند. این نوع قارچ معمولا در شیشه یا قوطی به فروش می رسد و در اکثر فروشگاه های مواد غذایی یافت می شود.
کالری قارچ کنسرو شده (پخته شده) در 100 گرم 14 کالری میباشد.
فواید کنسرو قارچ (پخته) چیست؟
قارچهای کنسرو شده راهی عالی برای رفع قارچها بدون نیاز به انجام فرآیند پخت آنها هستند. اگرچه ممکن است به اندازه قارچ هایی که خودتان می پزید تازه نباشند، اما همچنان یک گزینه مغذی و خوشمزه هستند. در اینجا به برخی از فواید قارچ کنسرو شده اشاره می کنیم:
-راحتی: قارچ های کنسرو شده راهی سریع و آسان برای افزودن قارچ به رژیم غذایی شما هستند. آنها را می توان در انواع غذاها استفاده کرد، یا به سادگی به تنهایی به عنوان یک میان وعده خورد.
-تغذیه: قارچ منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله مس، پتاسیم، سلنیوم و ویتامین B2 است. آنها همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که می توانند به محافظت از سلول های شما در برابر آسیب کمک کنند.
-طعم: قارچ های کنسرو شده طعمی غنی و خاکی دارند که می تواند طعم بسیاری از غذاها را افزایش دهد. اگر به دنبال راهی برای اضافه کردن طعم بیشتر به آشپزی خود بدون استفاده از نمک یا چاشنی های دیگر هستید، قارچ های کنسرو شده گزینه ای عالی هستند.
چگونه از قارچ کنسرو شده (پخته) در غذاها استفاده کنیم؟
قارچ های کنسرو شده گزینه ای عالی برای کسانی است که به دنبال راهی سریع و آسان برای افزودن قارچ به وعده های غذایی خود هستند. در حالی که ممکن است طعم قارچ های تازه را نداشته باشند، اما هنوز هم می توانند عمق و بدن زیادی به ظروف اضافه کنند. در اینجا چند ایده در مورد نحوه استفاده از قارچ های کنسرو شده در آشپزی وجود دارد:
-آنها را به سس ها یا سوپ های پاستا اضافه کنید تا طعم و مزه آنها بیشتر شود.
-از آنها به عنوان رویه پیتزا یا سالاد استفاده کنید.
-آنها را با سبزیجات یا گوشت های دیگر به عنوان یک غذای جانبی سریع تفت دهید.
-آنها را به املت یا اسکرامبل برای یک صبحانه سیر اضافه کنید.
- با دم کردن قارچ های کنسرو شده در آب گوشت گاو یا مرغ، یک سس قارچ سریع درست کنید.