صفحه اصلی مواد غذایی خمیر تارت

خمیر تارت

کالری خمیر تارت چقدر است؟

غذاهای که میتونی با خمیر تارت درست کنی

خمیر تارت
خمیر تارت
(260 gr)
450 کالری

کالری خمیر تارت چقدر است؟

تارت نوعی شیرینی قدیمی و البته متنوع است که بخاطر زیبایی منحصر به فردش در مهمانی ها و مجالس همیشه از آن استقبال گرمی می شود. نان تارت بر خلاف کیک ها بدون پف عمل می آید و روی آن از مواد پر کننده مختلفی استفاده میشود. در تهیه خمیر پایه تارت میتوان نمک یاشکر را به کار برد که خمیر تارت شیرینی اصولا با کرمفیل، پنیر خامه ای یا خامه و میوه و… پر میشود و مخصوص انواع دسرهاست اما از نان تارت نمکی در تهیه میان وعده ها و غذاها استفاده میشود. تهیه نان تارت کمی حوصله میخواهد

کالری 100 گرم خمیر تارت 467 کالری است

طرز تهیه خمیر تارت

مرحله اول

در ظرف کوچکی نمک را در آب بریزید و بهم بزنید تا نمک در آب حل شود. تخم مرغ زده  شده را اضافه کنید و در میکسر بریزید. بعد از این که مخلوط شدند اجازه دهید خنک شود آرد  را الک کنید و کره را در جای خنک نگه دارید تا ذوب نشود

مرحله دوم

کره را به صورت مکعب های یک سانتی متری برش بزنید. سپس آرد و کره را در غذا ساز بریزید

مرحله سوم

به مدت 15 الی 20 ثانیه مواد را به وسیله غذاساز ترکیب کنید تا جایی که کره به اندازه نصف یک دانه برنج شود

مرحله چهارم

مخلوط تخم مرغ را به غذا ساز اضافه کنید و به مدت 15 الی 20 ثانیه مجددا میکس کنید تا حدی که مخلوط زرد رنگ شود. حال غذا ساز را متوقف کنید

مرحله پنجم

روی یک سطح صاف یک ورقه پلاستیکی قرار دهید. مخلوط را روی ورقه پلاستیکی بگذارید و لبه های ورقه را جمع کنید. مخلوط را فشار دهید تا به شکل دایره درآید

 مرحله ششم

آرد سبوس دار ( یا سنگک ) را روی خمیر بپاشید و آن را به چهار تکه تقسیم کنید. تکه های خمیر را روی هم بچینید. روی آن ها دوباره آرد بپاشید سپس با کمک دست خمیر را صاف کنید

مرحله هفتم

لبه های خمیر را گرد کنید و آن را به شکل یک دیسک درآورید. خمیر را با ورقه پلاستیکی که در زیرش قرار داده بودید، بسته بندی کنید و به مدت یک الی دو ساعت یا تمام شب در یخچال بگذارید تا استراحت کند

مرحله هشتم

روی یک سطح تمیز کمی آرد سنگک بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. وردنه را در میانه خمیر کمی فشار دهید. این کار را در تمام جهات تکرار کنید

مرحله نهم

وردنه را از میانه به سمت خودتان حرکت دهید. زاویه خمیر را نود درجه تغییر دهید و وردنه را دوباره از وسط خمیر به سمت خودتان حرکت دهید. این کار را به قدری تکرار کنید تا قطر دایره خمیر 27 سانتی متر و ضخامت آن 3 میلی متر شود. برای راحت تر شدن این کار میتوانید مقداری آرد به خمیر بپاشید

مرحله دهم

وقتی خمیر به اندازه مورد نظر رسید دوباره روی آن را آرد بپاشید. با کمک یک چنگال در سطح خمیر، سوراخ های متعددی ایجاد کنید

مرحله یازدهم

قالب تارت 21 سانتی متری را که از قبل در فریزر گذاشته بودید، خارج کنید. به آرامی خمیر را دور وردنه رول کنید. سپس رول آن را روی قالب تارت که هنوز سرد است، باز کنید. بهتر است که قالب تارت شما متحرک باشد

مرحله دوازدهم

انگشتان خود را به آرد آغشته کنید. خمیر را به اطراف قالب فشار دهید تا حدی که هیچ فاصله ای باقی نماند و گوشه ها به طور کامل با خمیر پوشانده شوند

مرحله سیزدهم

لبه های قالب را با خمیر بپوشانید. سپس وردنه را بالای قالب حرکت دهید. لبه های خمیر را تمیز کنید تا خمیر در قالب تارت متناسب شود. فشار مختصری به گوشه ها و اطراف خمیر وارد کنید تا در قالب محکم شود

 مرحله چهاردهم

با کمک چنگال دوباره سوراخ هایی در سطح خمیر ایجاد کنید. این کار به جریان هوا کمک میکند. اجازه دهید قالب تارت به مدت 30 دقیقه در یخچال یا 3 دقیقه در فریزر استراحت کند

 مرحله پانزدهم

فر را از قبل روشن کنید و روی دمای 190 درجه سانتی گراد یا 374 فارنهایت تنظیم کنید. قالب تارت را در فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه اجازه دهید بپزد. برای اینکه به طور یکنواخت قهوه ای رنگ شود؛ بعد از 15 دقیقه قالب تارت را به کمک دستکش در فر بچرخانید. سپس برای 4 الی 5 دقیقه دیگر، صبر کنید تا پخته شود

مرحله شانزدهم

وقتی که کل سطح تارت کمی قهوه ای رنگ شد، آن را از فر بیرون آورید. اجازه دهید خنک شود و سپس از قالب خارج کنید. خمیر مخصوص تارت شما آماده است

 

 

کالری ارزش غذایی مواد غذایی خمیر خمیر تارت
خمیر تارت
خمیر تارت
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری خمیر تارت چقدر است؟

تارت نوعی شیرینی قدیمی و البته متنوع است که بخاطر زیبایی منحصر به فردش در مهمانی ها و مجالس همیشه از آن استقبال گرمی می شود. نان تارت بر خلاف کیک ها بدون پف عمل می آید و روی آن از مواد پر کننده مختلفی استفاده میشود. در تهیه خمیر پایه تارت میتوان نمک یاشکر را به کار برد که خمیر تارت شیرینی اصولا با کرمفیل، پنیر خامه ای یا خامه و میوه و… پر میشود و مخصوص انواع دسرهاست اما از نان تارت نمکی در تهیه میان وعده ها و غذاها استفاده میشود. تهیه نان تارت کمی حوصله میخواهد

کالری 100 گرم خمیر تارت 467 کالری است

طرز تهیه خمیر تارت

مرحله اول

در ظرف کوچکی نمک را در آب بریزید و بهم بزنید تا نمک در آب حل شود. تخم مرغ زده  شده را اضافه کنید و در میکسر بریزید. بعد از این که مخلوط شدند اجازه دهید خنک شود آرد  را الک کنید و کره را در جای خنک نگه دارید تا ذوب نشود

مرحله دوم

کره را به صورت مکعب های یک سانتی متری برش بزنید. سپس آرد و کره را در غذا ساز بریزید

مرحله سوم

به مدت 15 الی 20 ثانیه مواد را به وسیله غذاساز ترکیب کنید تا جایی که کره به اندازه نصف یک دانه برنج شود

مرحله چهارم

مخلوط تخم مرغ را به غذا ساز اضافه کنید و به مدت 15 الی 20 ثانیه مجددا میکس کنید تا حدی که مخلوط زرد رنگ شود. حال غذا ساز را متوقف کنید

مرحله پنجم

روی یک سطح صاف یک ورقه پلاستیکی قرار دهید. مخلوط را روی ورقه پلاستیکی بگذارید و لبه های ورقه را جمع کنید. مخلوط را فشار دهید تا به شکل دایره درآید

 مرحله ششم

آرد سبوس دار ( یا سنگک ) را روی خمیر بپاشید و آن را به چهار تکه تقسیم کنید. تکه های خمیر را روی هم بچینید. روی آن ها دوباره آرد بپاشید سپس با کمک دست خمیر را صاف کنید

مرحله هفتم

لبه های خمیر را گرد کنید و آن را به شکل یک دیسک درآورید. خمیر را با ورقه پلاستیکی که در زیرش قرار داده بودید، بسته بندی کنید و به مدت یک الی دو ساعت یا تمام شب در یخچال بگذارید تا استراحت کند

مرحله هشتم

روی یک سطح تمیز کمی آرد سنگک بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. وردنه را در میانه خمیر کمی فشار دهید. این کار را در تمام جهات تکرار کنید

مرحله نهم

وردنه را از میانه به سمت خودتان حرکت دهید. زاویه خمیر را نود درجه تغییر دهید و وردنه را دوباره از وسط خمیر به سمت خودتان حرکت دهید. این کار را به قدری تکرار کنید تا قطر دایره خمیر 27 سانتی متر و ضخامت آن 3 میلی متر شود. برای راحت تر شدن این کار میتوانید مقداری آرد به خمیر بپاشید

مرحله دهم

وقتی خمیر به اندازه مورد نظر رسید دوباره روی آن را آرد بپاشید. با کمک یک چنگال در سطح خمیر، سوراخ های متعددی ایجاد کنید

مرحله یازدهم

قالب تارت 21 سانتی متری را که از قبل در فریزر گذاشته بودید، خارج کنید. به آرامی خمیر را دور وردنه رول کنید. سپس رول آن را روی قالب تارت که هنوز سرد است، باز کنید. بهتر است که قالب تارت شما متحرک باشد

مرحله دوازدهم

انگشتان خود را به آرد آغشته کنید. خمیر را به اطراف قالب فشار دهید تا حدی که هیچ فاصله ای باقی نماند و گوشه ها به طور کامل با خمیر پوشانده شوند

مرحله سیزدهم

لبه های قالب را با خمیر بپوشانید. سپس وردنه را بالای قالب حرکت دهید. لبه های خمیر را تمیز کنید تا خمیر در قالب تارت متناسب شود. فشار مختصری به گوشه ها و اطراف خمیر وارد کنید تا در قالب محکم شود

 مرحله چهاردهم

با کمک چنگال دوباره سوراخ هایی در سطح خمیر ایجاد کنید. این کار به جریان هوا کمک میکند. اجازه دهید قالب تارت به مدت 30 دقیقه در یخچال یا 3 دقیقه در فریزر استراحت کند

 مرحله پانزدهم

فر را از قبل روشن کنید و روی دمای 190 درجه سانتی گراد یا 374 فارنهایت تنظیم کنید. قالب تارت را در فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه اجازه دهید بپزد. برای اینکه به طور یکنواخت قهوه ای رنگ شود؛ بعد از 15 دقیقه قالب تارت را به کمک دستکش در فر بچرخانید. سپس برای 4 الی 5 دقیقه دیگر، صبر کنید تا پخته شود

مرحله شانزدهم

وقتی که کل سطح تارت کمی قهوه ای رنگ شد، آن را از فر بیرون آورید. اجازه دهید خنک شود و سپس از قالب خارج کنید. خمیر مخصوص تارت شما آماده است

 

 

کالری ارزش غذایی مواد غذایی خمیر خمیر تارت