تارت رنگی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,950 کالری
10 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,950 کالری
10 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

طرز تهیه تارت رنگی

تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. ماده روکش یا پرکننده تارت‌ها ممکن است شیرین مثل  میوه‌ جات یا نمکی و غیرشیرین مثل مرغ و میگو باشد. تارت‌های امروزی معمولاً بر پایه میوه و مایع کاستارد هستند.در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه تارت رنگی را آموزش دهیم

مواد مورد نیاز برای تارت رنگی

نصف لیوان
نصف لیوان

مراحل آماده سازی تارت رنگی

1
خمیر را به ضخامت 1 سانتی متر باز کنید. گردو، فندق، بادام، پرتقال قندی و کشمش را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
2
خمیر را با چنگال سوراخ کرده و مخلوطی را که تهیه کرده اید روی خمیر پخش کنید.
3
آن را به شکل رول بپیچید و روی سینی فر چرب شده قرار دهید.
4
در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید.
5
با میوه های شیرین تزئین کرده و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
تارت رنگی تارت