بیسکویت شکلاتی
کالری بیسکویت شکلاتی چقدر است؟
بیسکویت شکلاتی یکی از پرطرفدار ترین بیسکوییت هایی است که در کل دنیا دارای طرفداران زیادی می باشد. شاید تا به الان فقط بیسکوییت های بازاری را چشیده باشید ولی با توجه به این دستور می توانید یک بیسکویت شکلاتی خانگی را برای عزیزانتان تهیه کنید
کالری 100 گرم بیسکویت شکلاتی 359 کالری است
طرز تهیه بیسکویت شکلاتی
ابتدا شکر و کره را داخل کاسه ای ریخته و با همزن خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.حالا تخم مرغ را به مواد افزوده و مخلوط می کنیم. آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و روی باقی مواد الک می کنیم کاملا مواد را ورز می دهیم تا به خمیری یکدست تبدیل شود. حالا خمیر را مابین دو نایلون با وردنه باز می کنیم روی خمیر را هم با نایلون می پوشانیم و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال استراحت می دهیم. خمیر را با یک چاقو و یا کاتر دلخواه شکل داده و داخل سینی پخت قرار می چینیم. بیسکویت ها را داخل فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه می پزیم. زمان می دهیم تا بیسکوییت ها کاملا خنک شوند. سپس داخل ظرف زیبایی چیده و نوش جان کنید.
بیسکویت شکلاتی
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری بیسکویت شکلاتی چقدر است؟
بیسکویت شکلاتی یکی از پرطرفدار ترین بیسکوییت هایی است که در کل دنیا دارای طرفداران زیادی می باشد. شاید تا به الان فقط بیسکوییت های بازاری را چشیده باشید ولی با توجه به این دستور می توانید یک بیسکویت شکلاتی خانگی را برای عزیزانتان تهیه کنید
کالری 100 گرم بیسکویت شکلاتی 359 کالری است
طرز تهیه بیسکویت شکلاتی
ابتدا شکر و کره را داخل کاسه ای ریخته و با همزن خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.حالا تخم مرغ را به مواد افزوده و مخلوط می کنیم. آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و روی باقی مواد الک می کنیم کاملا مواد را ورز می دهیم تا به خمیری یکدست تبدیل شود. حالا خمیر را مابین دو نایلون با وردنه باز می کنیم روی خمیر را هم با نایلون می پوشانیم و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال استراحت می دهیم. خمیر را با یک چاقو و یا کاتر دلخواه شکل داده و داخل سینی پخت قرار می چینیم. بیسکویت ها را داخل فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه می پزیم. زمان می دهیم تا بیسکوییت ها کاملا خنک شوند. سپس داخل ظرف زیبایی چیده و نوش جان کنید.