غذاهای که میتونی با سرکه بالزامیک درست کنی
سرکه بالزامیک
کالری سرکه بالزامیک چقدر است؟
سرکه بالزامیک نوعی سس متعلق به غذاهای ایتالیایی است که از نگهداری انگور در آفتاب تا زمانی که شکر موجود در آن کاراملی شود به دست می آید و در رژیم غذایی باید به مصرف آن توجه کرد.
کالری سرکه بالزامیک در 100 میلی لیتر 88 کالری است.
سرکه بالزامیک حاوی آنتیاکسیدانها است. آنتی اکسیدانهایی که به آنها ترکیبات پلی فنولی میگویند در سرکه بالزامیک وجود دارند. حدود هشت نوع از آنتی اکسیدان پلی فنولی در سرکه بالزامیک موجود است. آنتی اکسیدان پلی فنول میتوانند رادیکالهای آزاد تولید شده در بدن را خنثی کنند. تمامی انواع پلی فنول ضد سرطان هستند از همین رو عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود بهشیده و تقویت میکنند. فواید سرکه بالزامیک بسیار فراوان است. از جمله فواید سرکه بالزامیک میتوان به مواردی از جمله بهبود عملکرد دستگاه گوارشی، بهبود عملکرد دستگاه تنفسی، بهبود عملکرد سیستم گردش خون، سلامت و زیبایی پوست، کاهش وزن، تنظیم سطح قند خون، تنظیم چربی خون، تقویت سیستم ایمنی، کاهش درد، درمان جراحات، تقویت استخوان، حفظ سلامت قلب، رفع گرفتگی بینی و درمان عفونتهای واژن اشاره کرد. در ادامه به بررسی برخی از خواص سرکه بالزامیک میپردازیم.
سرکه بالزامیک و سلامت پوست
سرکه بالزامیک اثر مفید و موثری در روشنتر شدن و درخشانتر شدن پوست دارد و از این رو در کشورهای اروپایی بسیار پر طرفدار است. برای بهرهمندی از خواص سرکه بالزامیک برای پوست باید از این سدکه به صورت خوراکی مانند چاشنی در سالادها استفاده کرد و به هیچ وجه نباید از این سرکه به عنوان ماسک و موضعی مصرف شود زیرا موجب بروز لک بر روی پوست میشود. یک نسخه خانگی برای رفع جوشهای عفونی و آکنه استفاده از سرکه بالزامیک است.
سرکه بالزامیک و تقویت سیستم ایمنی
از دیگر خواص سرکه بالزامیک میتوان به تقویت سیستم ایمنی اشاره کرد. سرکه بالزامیک دارا خواص ضدعفونی کنندگی و ضد میکروبی دارد و میتواند موجب تقویت سیستم ایمنی و بهبود عملکرد آن شود.
سرکه بالزامیک و تقویت استخوان
از دیگر فواید سرکه بالزامیک این است که مواد موجود در سرکه بالزامیک نقش مهمی در روند جذب مواد معدنی از جمله منیزیم و کلسیم دارد که نقش مهمی در ساخت و شکل گیری استخوان سالم دارند.
سرکه بالزامیک و تنظیم قند خون
استفاده از سرکه بالزامیک به عنوان چاشنی برای جلوگیری از افزایش ناگهانی سطح قند خون در افراد دیابتی مناسب است. در واقع اثرات ضدگلیسمی سرکه بالزامیک از افزایش بیش از حد سطح قند خون پس از صرف وعده غذایی جلوگیری میکند و از طرفی سطح قند خون را بعد مدت زمان پنج ساعت به حالت طبیعی و اولیه خود بازمیگرداند.علاوه بر این برخی از ترکیبات موجود در سرکه بالزامیک موجب افزایش حساسیت به انسولین میشود.
سرکه بالزامیک و تنظیم چربی خون
از دیگر خواص سرکه بالزامیک این است میتواند موجب کاهش چربیهای مضر مانند تری گلیسیرید و کلسترول است هپچنین سرکه بالزامیک با رفع چربی کبد برای افراد مبتلا به چربی خون بالا مفید است. این مورد از فواید سرکه بالزامیک به علت وجود خاصیت آنتی اکسیدانی این سرکه است که با نابود کردن سلولهای بیگانه خواری که برای بدن بسیار مضر و سمی هستند علاوه بر کاهش کلسترول بد و چربی خون از انسداد رگهای خونی نیز جلوگیری خواهد کرد. برای بهره مندی از این خاصیت سرکه بالزامیک میتوانید از آن دو بار در هفته استفاده کنید.
سرکه بالزامیک و سلامت قلب
سرکه بالزامیک از انگور به دست میآید و یکی از خواص آن جلوگیری از گرفتگی رگهای عروقی قلب است. سرکه بالزامیک دارای خواص ضد پیری برای سلولها است و به همین دلیل مصرف آن برای بیماران قلبی عروقی مفید خواهد بود.
عوارض سرکه بالزامیک
سرکه بالزامیک در کنار خواص و فواید بینظیری که دارد ممکن است عوارض جانبی تیز داشاه باشد. زیاده روی و افراط در مصرف سرکه بالزامیک خام، موجب تورم گلو شده و به مری و به جدارهی معده، فرد آسیب وارد میکند و فرد دچار درد معده میشود. در صورتی که پس از مصرف سرکه بالزامیک دچار درد یا سوزش معده شدید، از مصرف سرکه بالزامیک اجتناب کنید.مصرف بیش از دو قاشق غذاخوری از سرکه بالزامیک در طول روز مضر است. کسانیکه به انگور آلرژی دارند باید در رابطه با مصرف سرکه بالزامیک احتیاط کنند.
سرکه بالزامیک
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری سرکه بالزامیک چقدر است؟
سرکه بالزامیک نوعی سس متعلق به غذاهای ایتالیایی است که از نگهداری انگور در آفتاب تا زمانی که شکر موجود در آن کاراملی شود به دست می آید و در رژیم غذایی باید به مصرف آن توجه کرد.
کالری سرکه بالزامیک در 100 میلی لیتر 88 کالری است.
سرکه بالزامیک حاوی آنتیاکسیدانها است. آنتی اکسیدانهایی که به آنها ترکیبات پلی فنولی میگویند در سرکه بالزامیک وجود دارند. حدود هشت نوع از آنتی اکسیدان پلی فنولی در سرکه بالزامیک موجود است. آنتی اکسیدان پلی فنول میتوانند رادیکالهای آزاد تولید شده در بدن را خنثی کنند. تمامی انواع پلی فنول ضد سرطان هستند از همین رو عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود بهشیده و تقویت میکنند. فواید سرکه بالزامیک بسیار فراوان است. از جمله فواید سرکه بالزامیک میتوان به مواردی از جمله بهبود عملکرد دستگاه گوارشی، بهبود عملکرد دستگاه تنفسی، بهبود عملکرد سیستم گردش خون، سلامت و زیبایی پوست، کاهش وزن، تنظیم سطح قند خون، تنظیم چربی خون، تقویت سیستم ایمنی، کاهش درد، درمان جراحات، تقویت استخوان، حفظ سلامت قلب، رفع گرفتگی بینی و درمان عفونتهای واژن اشاره کرد. در ادامه به بررسی برخی از خواص سرکه بالزامیک میپردازیم.
سرکه بالزامیک و سلامت پوست
سرکه بالزامیک اثر مفید و موثری در روشنتر شدن و درخشانتر شدن پوست دارد و از این رو در کشورهای اروپایی بسیار پر طرفدار است. برای بهرهمندی از خواص سرکه بالزامیک برای پوست باید از این سدکه به صورت خوراکی مانند چاشنی در سالادها استفاده کرد و به هیچ وجه نباید از این سرکه به عنوان ماسک و موضعی مصرف شود زیرا موجب بروز لک بر روی پوست میشود. یک نسخه خانگی برای رفع جوشهای عفونی و آکنه استفاده از سرکه بالزامیک است.
سرکه بالزامیک و تقویت سیستم ایمنی
از دیگر خواص سرکه بالزامیک میتوان به تقویت سیستم ایمنی اشاره کرد. سرکه بالزامیک دارا خواص ضدعفونی کنندگی و ضد میکروبی دارد و میتواند موجب تقویت سیستم ایمنی و بهبود عملکرد آن شود.
سرکه بالزامیک و تقویت استخوان
از دیگر فواید سرکه بالزامیک این است که مواد موجود در سرکه بالزامیک نقش مهمی در روند جذب مواد معدنی از جمله منیزیم و کلسیم دارد که نقش مهمی در ساخت و شکل گیری استخوان سالم دارند.
سرکه بالزامیک و تنظیم قند خون
استفاده از سرکه بالزامیک به عنوان چاشنی برای جلوگیری از افزایش ناگهانی سطح قند خون در افراد دیابتی مناسب است. در واقع اثرات ضدگلیسمی سرکه بالزامیک از افزایش بیش از حد سطح قند خون پس از صرف وعده غذایی جلوگیری میکند و از طرفی سطح قند خون را بعد مدت زمان پنج ساعت به حالت طبیعی و اولیه خود بازمیگرداند.علاوه بر این برخی از ترکیبات موجود در سرکه بالزامیک موجب افزایش حساسیت به انسولین میشود.
سرکه بالزامیک و تنظیم چربی خون
از دیگر خواص سرکه بالزامیک این است میتواند موجب کاهش چربیهای مضر مانند تری گلیسیرید و کلسترول است هپچنین سرکه بالزامیک با رفع چربی کبد برای افراد مبتلا به چربی خون بالا مفید است. این مورد از فواید سرکه بالزامیک به علت وجود خاصیت آنتی اکسیدانی این سرکه است که با نابود کردن سلولهای بیگانه خواری که برای بدن بسیار مضر و سمی هستند علاوه بر کاهش کلسترول بد و چربی خون از انسداد رگهای خونی نیز جلوگیری خواهد کرد. برای بهره مندی از این خاصیت سرکه بالزامیک میتوانید از آن دو بار در هفته استفاده کنید.
سرکه بالزامیک و سلامت قلب
سرکه بالزامیک از انگور به دست میآید و یکی از خواص آن جلوگیری از گرفتگی رگهای عروقی قلب است. سرکه بالزامیک دارای خواص ضد پیری برای سلولها است و به همین دلیل مصرف آن برای بیماران قلبی عروقی مفید خواهد بود.
عوارض سرکه بالزامیک
سرکه بالزامیک در کنار خواص و فواید بینظیری که دارد ممکن است عوارض جانبی تیز داشاه باشد. زیاده روی و افراط در مصرف سرکه بالزامیک خام، موجب تورم گلو شده و به مری و به جدارهی معده، فرد آسیب وارد میکند و فرد دچار درد معده میشود. در صورتی که پس از مصرف سرکه بالزامیک دچار درد یا سوزش معده شدید، از مصرف سرکه بالزامیک اجتناب کنید.مصرف بیش از دو قاشق غذاخوری از سرکه بالزامیک در طول روز مضر است. کسانیکه به انگور آلرژی دارند باید در رابطه با مصرف سرکه بالزامیک احتیاط کنند.