لوکوم توت فرنگی
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده683 کالری
15 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده683 کالری
15 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه لوکوم توت فرنگی
لوکوم از شیرینی های سنتی مجلسی و معروف ترکیه است. این شیرینی بدون روغن تهیه میشود. سالم و خوشمزه، شبیه راحت الحلقوم بوده و در طعم های مختلف تهیه می شود.
مواد مورد نیاز برای لوکوم توت فرنگی
300 گرم
7 قاشق سوپ خوری
5 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
3 قاشق سوپ خوری
مراحل آماده سازی لوکوم توت فرنگی
1
توت فرنگی ها را در قابلمه ای بریزید و با مخلوط کن دستی پوره کنید.
2
نشاسته و سپس شکر را اضافه کرده و هم بزنید.
3
مخلوط را روی اجاق بگذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود و رنگ آن تیره شود.
4
از روی اجاق بردارید، کره را اضافه کرده و مخلوط کنید.
5
مخلوط را در ظرف مرطوبی به ابعاد تقریباً 15*15 سانتی متر بریزید و روی آن را صاف کنید.
6
روی آن را با فیلم استرچ بپوشانید و در یخچال بگذارید و 3 ساعت استراحت دهید.
7
آن را از یخچال خارج کرده و به اندازه دلخواه برش دهید. برش ها را یکی یکی با پودر نارگیل بپوشانید.
توضیحات
لوکوم، شیرینی سنتی ترکی است که با نشاسته، ژلاتین و شکر تهیه می شود. این شیرینی دارای بافتی نرم و لطیف و طعمی شیرین و دلپذیر است. لوکوم را می توان به صورت ساده یا با طعم های مختلف تهیه کرد.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
لوکوم توت فرنگی
لوکوم
توت فرنگی